Ο Vladimir Putin κυκλοφόρησε προσωπικό ημερολόγιο με φωτογραφίες του

Μετά το άρωμα, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας κυκλοφόρησε και προσωπικό ημερολόγιο. Ανάρπαστα τα 200.000 αντίτυπα! Δείτε τις φωτογραφίες του!

Ο Vladimir Putin  κυκλοφόρησε προσωπικό ημερολόγιο με φωτογραφίες του

Οι θαυμαστές του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν πλέον τη δυνατότητα να περάσουν έναν ολόκληρο χρόνο θαυμάζοντας τις φωτογραφίες του ηγέτη τους, μέσα από το προσωπικό του ημερολόγιο για το 2016!

Πρόκειται για ένα ημερολόγιο που κυκλοφορεί ήδη στη Μόσχα, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, και φιλοξενεί σε κάθε του μήνα και μία διαφορετική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας.

Άλλοτε με ναυτική στολή ή ψαρεύοντας και άλλοτε ευλαβής την ώρα που ανάβει ένα κερί στην εκκλησία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει τις εντυπώσεις. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι πόζες εν ώρα γυμναστικής ή εν ώρα κυνηγιού αλλά και με τον αγαπημένο του σκύλο ή το άλογό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε μια χώρα όπου η δημοτικότητα του Πούτιν ξεπερνά το 80%, το ημερολόγιο έχει γίνει best seller, σε σημείο μάλιστα που τα 200.000 αντίτυπα φαίνεται ότι δεν επαρκούν για να είναι όλοι ικανοποιημένοι!

Έτσι, μετά το άρωμά του, που κυκλοφόρησε την Παραμονή των Χριστουγέννων και έγινε ανάρπαστο, οι Ρώσοι αναζητούν και το προσωπικό του ημερολόγιο.

Στο βιβλίο  με τίτλο «Οι Λέξεις που αλλάζουν τον Κόσμο» (The Words that are changing the World) συγκεντρώθηκαν ορισμένες από τις πλέον πιπεράτες και αξιομνημόνευτες ατάκες του Βλαντίμιρ Πούτιν από θαυμαστές του Ρώσου προέδρου, που έστειλαν αντίγραφα στο Κρεμλίνο υποστηρίζοντας ότι είναι το ιδανικό δώρο για τις γιορτές στους Ρώσους αξιωματούχους.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ