ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ

''Απελάσανε'' τον κύριο Κώστα Κόκκινο από τη Θέση του Διοικητή της Άλφα Τράπεζας, Κύπρου. 

Έχει βάλει (λένε) σε κίνδυνο την ρευστότητα της Τράπεζας στην Κύπρο. 

Οι κακές γλώσσες επίσης  ‘’λένε’’ πως ευνόησε αρκετές εταιρείες που ασχολούνται με τον κατασκευαστικό τομέα στην πόλη και γενέτειρα του, Πάφο. (Κισσόνεργα).




alpha bank cyprus
Κωνσταντίνος Κόκκινος
constantinos kokkinos
τα καθάρματα
Dreams of a home in Cyprus turn into a nightmare

# Paphos People Alpha Panareti Paphos


# THE INDIPENDENT Cypriot home dream turns into a nightmare Alpha Bank Alpha Panareti

# Cyprus travel secrets Cyprus property repossession procedures Comments Alpha bank Alpha Panareti



Seminar with Alpha Bank - Σεμινάριο στην Alpha Bank
Σεμινάριο Alpha Bank με Αντώνης Λοΐζου & Συνεργάτες
Seminar with Alpha Bank - Σεμινάριο στην Alpha Bank
Σεμινάριο Alpha Bank με Αντώνης Λοΐζου & Συνεργάτες

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς;





Donations Needed to keep the Website Running Smoothly. If you find you have anything to give it would be tremendously appreciated

Comments

  1. O κύριος Κώστας Κόκκινος λέγανε ήταν εξαιρετικός και ηταν πολυ μεγάλη η συμβολή του στην επιτυχία της Άλφα Τράπεζας στη Κύπρο. Τώρα τι έγινε και φεύγει έτσι ξαφνικά? Και γιατί έφυγε και Ο Γενικός Διευθυντής κύριος Τιμπλαλέξης? Και η Νομική Σύμβουλος λέγεται ότι παραιτήθηκε? Τι συμβαίνει τελικά? Μήπως οι Διευθύνοντες των Τραπεζών δεν πρέπει να μενουν πολύ χρόνο στο ίδιο πόστο?

    ReplyDelete
  2. καλά τους έκαμα.

    ReplyDelete
  3. Για να υπάρξει πλήρης κάθαρση στη Τράπεζα , αυτοί που γνωρίζουν , λένε ότι πρέπει να γίνει απέλαση και άλλων υψηλόβαθμων που είναι πλεγμενοι με ροζ σκάνδαλα ,και οικονομικά οφελη.

    ReplyDelete
  4. οι κακές γλώσσες λένε ότι περιμένουν και άλλες εκπλήξεις με υψηλόβαθμους για τα σκάνδαλα τους.

    ReplyDelete
  5. Οι κακές γλώσσες λένε ακόμα ότι η δικτατορία Κόκκινου και Τιμπλαλεξη , έβαλε στο γύψο τους ευσυνείδητους,για να μην βλέπουν , να μην μιλούν.
    Τώρα άραγε που είναι?

    ReplyDelete
  6. Μετά την απέλαση του κ. Κώστα Κόκκινου, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλός κ. Γεωργίου προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς στη κάθαρση και αξιοποίηση των υγειών στελεχών. Ήδη στενός συνεργάτης του κ. Κώστα Κόκκινου στην Πάφο, το Διευθυντικό στέλεχος Χ.Π., έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Φαίνεται μαζί με τον κ. Κώστα Κόκκινο ενεπλέκονται σε συναλλαγές προς αποκόμιση προσωπικού οφέλους δεκάδων χιλιάδων ευρώ εκμεταλλευόμενοι τη θέση που τους εμπιστεύθηκε η Τράπεζα. Προχώρα κ. Γεωργίου και καθάρισε την Τράπεζα από τα μιάσματα που στιγματίζουν το κύρος της.

    ReplyDelete
  7. Στο Madosian τέταρτος όροφος πότε θα γίνει κάθαρση. Εκεί και αν χρειαζόταν η κάθαρση.

    ReplyDelete
  8. Φίλοι μου τι λέτε!!! Οι μίζες ξεπερνούν τις εκατοντάδες χιλιάδες λένε οι κακές γλώσσες. Τα φιλαράκια του πρώην στο Ματοσιάν Π.Κ., Κ.Σ., Χ.Κ. και Λ.Π. θα παραμείνουν στις θέσεις τους; Ο κολλήτος του μπορεί να "ελέγχει"; Κύριε Γεωργίου καθάρισε το στάβλο του Αυγεία για να δεις άσπρη μέρα. Καλές κάποιες από τις αλλαγές αλλά τα καρκινώματα πρέπει να εξαλειφθούν. Φυσικά δεν κοιμούνται τα βράδυα αν και με την γλοιότητα τους νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν.

    ReplyDelete
  9. Συνάδελφοι ξεσηκωθείτε, να επιστραφούν οι μίζςς, τα δώρα και τα ακίνητα στη τράπεζα. Οι κομπιναδόροι να τιμωρηθούν όπως και οι εμπλεκόμενοι στα ροζ σκάνδαλα. Ο πρώην λέγεται όυι απολάμβάνει το προιόν των μόχθων του - μίζες, ακίνητα, κλπ. Αχ αυτή η εταιρεία με τους εικονικούς μετόχους!!! Αλλά αυτοί που τον ανέβασαν, τον κατέβασαν και έπεται συνέχεια!!!

    ReplyDelete
  10. Συνάδελφοι άραγε είχε δίκαιό ο πρώην συνάδελφος Φωτιάδης ,στη αγορά του Ματοσιαν.για τες προμήθευες που επήρε ο Κόκκινος.

    ReplyDelete
  11. Διερωτηθήκατε ποτέ γιατί ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Ανδρέας Χρυσάνθου αναγκάστηκε από τον "κύριο" Κόκκινο πριν δυόμιση χρόνια να παραιτηθεί? Μήπως ήτο εμπόδιο στα σχέδια του Κόκκινου? Μήπως αντιλαμβανόταν τι γινόταν? Μήπως κατείχε η κατέχει στοιχεία που καίουν? Πότε θα μιλήσει?

    ReplyDelete
  12. Οι κακές γλώσσες λένε ότι αν δουν τώρα προστα τους τον Κ. Κόκκινο θα τον ευτηναν το δε Γ.Τιμπλαλεξη να τον χαστούκιζαν γιατί ήταν ένας αμπαλατος , συμπεριφερόντουσαν και δυο σαν ΧΟΎΝΤΑ.

    ReplyDelete
  13. Φίλοι μου η Τράπεζα χαρίστηκε στο δικό της παιδί κ. Κόκκινο για να γλυτώσει το σκάνδαλο αλλά γιατί τώρα κυνηγάει το δικό του παιδί στην Πάφο; Δεν φάγανε δεκάδες χιλιάδες. Αυτό είναι Λάθος,λέγεται οι μίζες είναι εκατομύρια. Η κατασκευαστική Α.Π., ο κτηματομεσίτης Α.Π. και οι άλλοι να μιλήσουν. Το ίδρυμα Μακαρίου να προσέχει από τέτοιους συμβούλους. Οι συνάδελφοι είναι αναστατωμένοι, οι πάντες μιλούν και σχολιάζουν. Οι εκτιμητές ανέβαζαν τις τιμές για να δίνει δάνεια ο πρώην. Μεγαλύτερο δάνειο, ακάλυπτο δάνειο, αλλά η μίζα πολύ μεγαλύτερη. Τι λέγει η κεντρική τράπεζα για τα δάνεια του πρώην. Οι παρανομίες του δεν αποτελούν ποινικό αδίκημα; Αυτοί που τα συγκάλυπταν και τα φιλαράκια του θα μείνουν ατιμώρητα;

    ReplyDelete
  14. To XKarfoma πότε θα μιλήσει; Η μήπως όπως λέγεται ενημέρωσε τον νέο για τα κατορθώματα του μεγάλου πρώην ανδρός απο τη Κισσόνεργα.

    ReplyDelete
  15. Today's TIP: ΠανΑΡΕΤΗΣ

    ReplyDelete
  16. Κύριε, Γεωργίου, πιο ποσό αφαιρούσε ο προσωπάρχης για τον Κόκκινο και Τιμπλαλεξη για φόρο εισοδήματος? η ήταν προσηλωμένος με τους έρωτες του ,και δεν είχε χρόνο να τον υπολογίσει.
    Κύριε, Δ/τα του φόρου εισοδήματος προχώρα.Το κράτος φτωχινε εξαιτίας αυτών που τα παίρνουν τσάπα.

    ReplyDelete
  17. Μιλήστε παιδιά να βοηθήσουμε τον κ. Γεωργίου από την παραπληροφόρηση πων παιδιών υου πρώην που παραμένουν στις θέσεις τους Π.Κ., Λ.Π., Κ.Σ., Χ.Κ. Που ήταν ο΄ελεγκτής και ο διαχειριστής κινδύνου όταν δίνονταν τα δάνεια, ελαμβάνονταν οι μίζες και γιμόντουσαν οι κομπίνες?. Εκαναν τα στραβα μάτια για να παίρνουν προαγωγές μόνον? Ο Φιλάρετος που ήταν όταν το αποπαίδι του έτρωγε με χρυσά κουτάλια? Η τράπεζα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, βοηθήστε να την ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  18. damn right

    ReplyDelete
  19. Οι κολλητοί Περιφερειακοι καλέ τι γίνονται? Προαγωγές κατ'εξαίρεση!!!!προαγωγές κατ'επιλογή!!!!Πουλιά στον αέρα πιάναμε?? Η μήπως
    σιωπούσαμε βολικά? Μάλλον Δεν καταλαμβαίναμε! Τι πουλιά πιάναμε τότε? Καλά καλέ δεν ήτανε και εύκολη δουλειά όπως το να ελέγχεις τα συρτάρια των υπαλλήλων κλπ.........

    ReplyDelete
  20. Σας παρακαλούμε ΠΟΛΥ Κύριε Γεωργίου, εμεις οι απλοί υπαλλήλοι που υποτιμά την νοημοσύνη μας η εκάστοτε ηγεσία, που για χρόνια τώρα παρακολουθούμε με πικρία να "ανεβαίνουν¨" και να παίρνουν προαγωγές συγκεκριμένα 1α ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σε στυλ standing order το λαμπρό αστέρι ο Λ.Π. και η ικανότατη και πανέξυπνη Π.Χ.που θεωρούνται διάνοιες στο τομέα τους να προωθούνται απο την εκάστοτε ηγεσία εις βάρος αλλων ικανότατων στελεχών ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ "ΚΑΚΗ" ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ στην επαρχία Πάφου? Γιατι δεν μίλησαν να "σώσουν" την τράπεζα που τους χρύσωσε κυριολεκτικά με τόσες προαγωγές.?ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ και την κερδοφορία της αλλά μόνο ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ!! Η τράπεζα μας "κυβερνείται" απο ΕΝΑ γλοιώδη κύκλωμα μασονικών μηχανισμών που προωθούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και καταπιέζουν συστηματικά τα κατώτερα στελέχη που δεν ανήκουν στις "κλίκκες" των μασονικών συμφερόντων.!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΚΡΗ...

    ReplyDelete
  21. Ε ρε καθάρισμα που χρειάζεται...αλλά αυτή η βρωμιά δεν θσ φύγει ευκόλα...

    ReplyDelete
  22. Οι κακές γλώσσες λένε ότι μετά τον Κόκκινο, Τιμπλαλεξη , έπρεπε να τους ακολούθηση ο προσωπάρχης για τα ροζ σκάνδαλα του.
    Δεν ήταν αντικανονικό, που σε αυτή την κρίση που περνούσε η Τράπεζα, μια βδομάδα πριν την φυγή των δυο να προσλαβη την κόρη του , καθώς και την κόρη του Π.Κ.
    Δεν ήταν αντικανονικό που μετά που έδιωξαν τον Δημητριάδη ο Χ.Κ. έκαμε PACKDADED επιστολή ότι προσελήφθην μόνο για προσωπάρχης. Μόνον στο καθεστώς Καντάφι συμβαίνουν αυτά.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
  23. Συμφωνούμε απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο.Δυστυχώς ο Κύριος έχει να πείσει τον Κυριο Γεωργίου οτι ειναι τύπος και υπογραμμός!!Στην ΕΤΥΚ υπάρχουν εκατοντάδες παράπονα για την απάνθρωπη συμπεριφορά του Κυρίου Χ.Κ προς στα κατώτερα στελέχη της τράπεζας.Εχει "ΕΚΔΙΩΞΕΙ" με την αυθαίρετη του συμπεριφορά υπαλλήλους απο τη Διεύθυνση του και εντέχνως παρουσιάζει την εικόνα του ειδήμονα στις καλές ανθρώπινες σχέσεις.!Ελεος! Κυριε Γεωργίου δώστε χρόνο να πέσουν οι "μάσκες" του Κυρίου γλοιώδη προσωπάρχη.Εχει και αυτός το "ιστορικό" του για τα δικά του ανδραγαθήματα!!

    ReplyDelete
  24. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

    ReplyDelete
  25. Κύριοι Διοικούντες την τράπεζα αυτή. ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.!!!

    ReplyDelete
  26. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ Ως ΑΝΩ ΚΥΚΛΏΜΑΤΟΣ:

    ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ > ΜΙΖΑ > ΕΓΚΡΙΣΗ.
    ΑΡΝΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ > ΚΑΤΙΣΣΙ ΤΟΥ.
    ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΙΖΑΣ > ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

    Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΔΑΔΑΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΕΟ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ReplyDelete
  27. AYTA EINAI GNWSTA stous ypallilous ths trapezas kai idios se autous pou afipiretisan i efygan prowra.

    ReplyDelete
  28. Ανοιχτή επιστολή προς τον κύριον Γιώργο Γεωργίου Διευθύνοντα Συμβουλο της τράπεζας μας.

    "Ώδινεν όρος και έτεκε μύν"
    και για όσους δεν γνωρίζουν καλά την Ελληνική γλώσσα κοιλιοπονούσε το βουνό και γέννησε ποντίκι. Φράση που χρησιμοποιείται συχνά και σημαίνει μεγάλες και εντυποσιακές προσπάθειες που καταλήγουν σε ασήμαντο απουέλεσμα.

    Κύριε Γεωργίου,
    Παραλάβατε την Διοίκηση της Τράπεζας την 1η Μαίου του 2011 μετά την απομάκρυνση του καταστροφικού διδύμου Κόκκινου-Τιμπλαλέξη.
    Όλοι μας πιστέψαμε ότι μια καινούργια μέρα ανατέλλει για την Τράπεζα μας και εναποθέσαμε τις ελπίδες μας για ενα καλύτερο αύριο σε σας. Υπολογίσαμε οτι θα χρειαστείτε 1-2 μήνες για να ενημερωθείτε και να αντιληφθείτε τι ακριβώς συνέβη και αμέσως μετά θα προχωρούσατε σε ριζικές αλλαγές και τομές. Στον μήνα ακριβώς προχωρήσατε σε νεα οργανική διάρθρωση και για μας έπεσε η πρώτη απογοήτευση. Αντί να μειώσετε εσείς αυξήσατε τις Διευθυνσεις, ανακυκλώσατε όλους τους Διευθυντές, που σας άφησε κληρονομιά ο Κόκκινος, μερικούς μάλιστα τους αναβαθμίσατε και προχωρώντας και ένα βήμα παρακάτω προσθέσατε και νέους. Ουσιαστικά τίποτα δεν έγινε, για να μην πούμε οτι έγιναν ακόμη χειρότερα τα πράγματα.Αντί κάποιοι να πάνε στα σπίτια τους και κάποιοι άλλοι να τεθούν υπό δυσμένεια ή στο περιθώριο εσείς τους αναβαθμίσατε.Χάσατε την πρώτη μάχη κ. Γεωργίου, μπήκατε στη λογική του περίγυρου σας- που ήταν ο περίγυρος του Κόκκινου- και αντί να καθορίσετε εσείς πολιτική και στρατηγική σας οδήγησαν αυτοί στα ίδια μονοπάτια της αποτυχημένης πολιτικής του προκατόχου σας.
    Στη συνέχεια και αφού πέρασαν άλλες 20 μέρες ακολούθησε νέα ενημέρωση από τον ένοχο περίγυρο σας, νέες διαβουλεύσεις και βγήκε νέο επιπρόσθετο οργανόγραμμα.Ακολουθεί νέα ψυχρολουσία και νέα απογοήτευση. Οι ίδιοι άνθρωποι, τα "παιδιά" των Διαυθυντών των Διευθύνσεων.Γεμίσαμε από Διευθυντές και Υποδιευθυντές που στην πλεοψηφία τους "ανήκουν" στην κλίκα Κόκκινου-Τιμπλαλέξη.
    Χάσατε λοιπόν και τη δεύτερη μάχη. Στην ουσία όμως χάσατε τον πόλεμο προτού καν αναλάβετε.
    Για να κερδίζατε τον πόλεμο ομως έπρεπε πρώτα και πριν από οτιδήποτε άλλο να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα, προσεκτικά και χωρίς βιασύνη.
    α. Τι συνέβη στο πρόσφατο αλλά και στο απώτερο παρελθον κυρίως τα τελευταία 9 χρόνια.
    β. Ποια είναι η σημερινή κατάσταση τόσο της Τράπεζας όσο και του προσωπικού. (π.χ. ψυχολογία).
    γ. Ποιος ή ποιοι ευθύνονται άμεσα ή έμμεσα για τη σημερινή κατάσταση.

    Εσείς δεν κάνατε τίποτα από όλα αυτά.Αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια της Τράπεζας σας έκαναν και την ενημέρωση και σας υπόδειξαν πως να προχωρήσετε και τι πρέπει να κάνετε. Και εσείς τους βάλατε αυτί και τους πιστέψατε.Πώς είναι δυνατόν?ή είστε ευκολόπιστος ή δεν καταλάβατε με ποιους έχετε να κάνετε.
    Εσείς όπως και οι προκάτοχοί σας Κόκκινος και Τιμπλαλέξης είσαστε περαστικοί από αυτή την Τράπεζα, ενώ εμας μας ανήκει.Εσείς θα κάνετε 2-3 χρόνια, θα τα οικονομήσετε νόμιμα ή και παράνομα όπως οι προκάτοχοί σας και μετά θα πάτε στο καλό.Εμείς όμως εδώ θα μείνουμε για τα επόμενα 10, 20, 30 ή και 40 χρόνια. Για εμας αυτή η Τράπεζα είναι η ζωή μας και η ζήση μας.
    Σας παρακαλούμε όπως αλλάξετε πορεία.
    Σας παρακαλούμε όπως κατεβείτε από το Μέγαρο και έρθετε κοντά στο προσωπικό για να μάθετε την πραγματικότητα.Σας παρακαλούμε όπως μας βοηθήσετε για να μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας να σας βοηθήσουμε στο έργο σας ούτως ώστε να φέρουμε την Τραπεζα μας στη σωστή πορεία και σε απάνεμο λιμάνι.
    Εμεις θέλουμε και μπορούμε.
    ΕΣΕΙΣ?

    ReplyDelete
  29. start>all programs>microsoft outlook> new message>TO:> "ALL ALPHA BANK"

    ReplyDelete
  30. quiz: ti egine me tin marina stin kissonerga?

    ReplyDelete
  31. Mhpws gnwrizete ti egine to 2004,to 2006,to 2008 kai to 2010? Den milw gia tous olimpiakous agwnes kai gia to pagkosmio kypello.Milw gia tis proagwges twn ek Pafou ipallilwn dioti edwsan megala kai eksasfalismena daneia!Episis pwlites apo lemeso,akinita stin Lemeso,agorastes apo Lemeso epernan daneia apo Pafo xwris na parousiastoun kai oute gnwrizoun pou vriskontai ta katastimata ths trapezas sthn Pafo.
    KALA KSEMPERDEMATA...

    ReplyDelete
  32. Παιδιά βγάλτε στη φόρα, πέστε τα όλα. Μόνο έτσι θα καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία. Οι καλαμαράδες είναι μάνες στη συγκάλυψη. Το χειρότερο είδος είναι ο Κύπριος που τον ανάθρεψαν!!! στην Ελλάδα. Οι κομπιναδόροι παραμένουν στις θέσεις τους, το γλύψιμο και το ξεφτύλισμα συνεχίζονται. Λοιπόν πέστε τα για να εξαναγκαστούν να καθαρίσουν. Αντί να εκδιωχθούν, προσέλαβαν και τα παιδιά τους. Συγχαρητήρια κ. Φιλάρετε, μπράβο κ. Γεωργίου! Πάρτε και μία σαλιαρίστρα! Τουλάχιστο να μαζέυετε το σάλιο!

    Τιπ. Ποία η σχέση του προσωπάρχη με τον μέγα Πρόδρομο της ΕΤΥΚ? Είναι κανένας που το ξέρει?

    ReplyDelete
  33. Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρουχα αλλιώς ένα πράμα η κατάσταση...

    ReplyDelete
  34. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ. ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Ο ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ..... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ....

    ReplyDelete
  35. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ, ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

    ReplyDelete
  36. Secretaries stin idiki klimaka! Apo pou kiospou??? Apantoun ta tilefwna pio kala apo allous ipallilous ?
    I mipos epidi o sizigos ine vouleftis...... Kai volevonte kapioi......
    Imarton!

    ReplyDelete
  37. ΕΡ. από παιδί προς μπαμπα: Ποσα χρόνια χρειαζονται mμπαμπά για να γινει καποιος Βοηθ.Ανωτ.Δ/ντης η Ανωτ.Δ/ντης εκεί που εργάζεσαι?
    ΑΠ. Εξαρτάρτάται από τον Βαθμό που κατέχεις παιδάκι μου.
    ΕΡ.(Από Παιδάκι)Αν έχεις 2-3 Προαγωγές μπαμπα?
    ΑΠ. Κανονικά 15 με 20 χρόνια αν είσαι αριστος.
    ΕΡ. Τοτε πως διαβολο εσυ μπόρεσες ρε μπαμπά και τα καταφερες μέσα σε 7-8 χρόνια.?
    ΑΠ. Ξεχασα να σου πώ παιδάκι μου εγώ είμαι "Εξαιρετος"!!
    ΕΡ. Καλά Ρε μπαμπά και οι "Εξαίρετοι" τα καταφερνουν πάντα?
    ΑΠ. Οχι παιδάκι μου πρεπει να εργαζεσαι και στον κατάλληλο οργανισμό, να παραγονται κερδη για να είναι ευχαριστημένοι οι μετόχοι, να πηγαίνουν καλά οι δουλειές κ.τ.λ
    ΕΡ. Μπαμπά μπορώ και γώ να γίνω Εξαιρετος όταν μεγαλώσω?
    ΑΠ. Βεβαίως παιδάκι μου, πρέπει όμως πρώτα να τρώς το φαγητό σου για να μεγαλώσεις γρήγορα, να είσαι μελετηρός για να γινεις εξαιρετος μαθητης.
    ΕΡ. (Από Παιδάκι)Μονο Αυτά ρε μπαμπά? Οι σοκολάτες περιλαμβάνονται στο φαγητό?
    ΑΠ. Οχι, οι σοκολάτες δέν ειναι φαγητό. Πρέπει επίσης οταν σου μιλάει ο Δάσκαλος να στεκεσαι προσοχή, να μην αυθαδιάζεις και να ΜΗΝ προπαντός ΜΗΝ εκφερεις αποψη εκτός και αν σου ζητηθεί. Αλλά ακόμα και αν σου ζητηθεί και ΠΡΕΠΕΙ να μιλησεις ΔΕΝ πρεπει να πληγωνεις τους συμμαθητες σου και να τους λές τα λάθη τους γιατί μπορεί να σου κρατήσουν κακία και να λένε κακά λογάκια για σένα.
    ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ: Δεν μου αρέσει να λενε κακα λογακια για μενα.
    ΜΠΑΜΠΑΣ, Δεν τελειωσα παιδακι μου Πρέπει επίσης να απαντάς στον Δάσκαλο με το μάλιστα Κύριε, αμέσως Κύριε και να βλέπεις στο πάτωμα, ξέρεις χαμηλα οταν του μιλάς και ποτέ στα ματια.
    ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ και παλι. Αυτά είναι ευκολα μπορω να τα κάνω,.
    ΕΡ. Τιποτε αλλο μπαμπα.
    ΑΠ. Πρεπει αφου τελειώσεις το σχολείο να πας και στο Πανεπιστημιο να πάρεις Πρώτα το Πτυχίο σου με Αριστα, Μεταπτυχιακό τίτλο σχετικό με τον τομέα που θα ήθελες να εργαστείς, και οτιδηποτε άλλο σχετικό επαγγελματικό τίτλο κ.τ.λ.
    ΕΡ. Και ποσο χρονων θα γίνω όταν κάνω ολα αυτά καλε μπαμπα.?
    ΑΠ.Περίπου 26-28 χρονων παιδακι μου.
    ΕΡ. ΜΑ θα πρεπει να διαβαζω ακόμα 20 χρονια μπαμπα?
    ΑΠ. Βεβαίως αφού θελεις να γινεις εξαιρετος.!!!
    ΕΡ. Αφού εσύ καλέ μπαμπά έχεις μόνο πτυχίο και ειπαμε ότι τα κατάφερες να εισαι σημερα εκεί και είσαι μονο 39 χρονων,πως τα κατάφερες?
    ΑΠ. Μα εγω Εργαζομαι στην ΑΛΦΑ παιδακι μου.
    ΠΑΙΔΑΚΙ.Το βρηκα μπαμπακα!!!!!! και γω θα εργαστω στην ΑφΑφα οταν μεγαλωσω γιουπιιιιι!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ααφφα! ααφφα! ααφφα,..???

    ReplyDelete
  38. ΕΡΩΤΗΣΗ / ΕΙΣΗΓΗΣΗ: ΕΑΝ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (Π.Χ. ΤΑΧ.ΘΥΡΙΔΑ) Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ε-ΜΑΙΛ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ReplyDelete
  39. TYXAIA MΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΓΥΡΕΥΚΕΤΑΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΝΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ.

    ReplyDelete
  40. Ευχαριστώ τον πιο πάνω πελάτη που μου ανοιξε τα μάτια μου. Μέχρι σήμερα πίστευα ότι συνεργάζομαι με μια αξιόλογη τράπεζα.Προβλιματίστηκα και αποφάσισα. Θα τα σηκώσω ούλλα και άστους αυτούς που κατέχουν τις διευθυντηκές θέσεις να βουρήσουν να έβρουν νέους πελάτες.

    ReplyDelete
  41. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΟΧΘΕΙ,ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΟΧΘΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ. ΓΙΑΥΤΟ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΥΠΝΑ ΠΡΩΙ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΜΕ ΡΙΖΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΠΑΦΟ,ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ.

    ReplyDelete
  42. SIMERA PERIFERIAKOS FONAZE AKOUSA, EPIDI GRAFONTE OLA AFTA STO TOPIC AFTO KAI EPIDI EFATSISAN TIN KOUVENTA SE KAPIO APO ROUS "KALOUS" DIEFTHINTES TOU OTI EPIANAN PINTOMENES TIS PEOAGWGES KATEXERESI ME TIS SIZIGOUS TOUS. EPISIS THIMOSE POU EGRAPSAN ALLOI GIA TIN GRAMMATEA TOU. EGW DEN KATALAVA POU ITAN TO PEOVLIMA.
    PREPI NA VOLEVOMASTE KAI NA MIN MILOUME?
    MIPWS FOVASE?
    O LOGOS EINAI ELEFTHEROS KAI MPOROUME NA LEME OTI INE SWSTO!!!

    ReplyDelete
  43. Η εγγυητική που έδωσε η Αλφα Τράπεζα της Ελλάδας στη Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για κάλυψη των ζημιών της Αλφα Τράπεζας στη Κύπρο είναι αρκετή να καλύψει τις ζημιές; είμαι και εγώ καταθέτης και ανησυχώ. Πόσα θα χάσει η Τράπεζα, είναι αλήθεια αυτά που λέτε κύριοι; Γιατί εκθέτετε την Τράπεζα; Ο κ. Κόκκινος έχει αξιοπρέπεια και παραιτήθηκε, μην τον αμαυρώνετε. Είναι τίμιος άνθρωπος.

    ReplyDelete
  44. Μα το πανηγύρι είχε κι άλλους πρωταγωνιστές. Κάτι ΣΑ και ΜΑ που αποχώρησαν με ΠΡΟΩΡΗ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, αυθημερόν με την ανακοίνωση, σύμπτωση έτσι;;;
    Και στις επιτροπές δανείων ήταν, και στις προαγωγές, και στις αγορές-προσφορές, και στον έλεγχο... ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!
    Θα μας βλέπουν οι συνάδελφοι στις άλλες τράπεζες και δεν θά'χουμε μούτρα.

    ReplyDelete
  45. To provlima itan mono Pafo;
    Larnaka - Eleftheri Ammochwsto ola kala;

    ReplyDelete
  46. Το Corporate γιατί εξιλοθηκε. οι προηγούμενοι αποφητησαν με άριστα και είπαν να πάρουν κι άλλη τάξη μέσα να την εκπαιδεύσουν;
    Ίντα καλααά...!!!!

    ReplyDelete
  47. τι κριμα,τα φορτωσαν ολα οσα συνεβησαν στον κυριο Κοκκινο!Οταν "πέφτει" μια "κυβέρνηση" στην πολιτικ"ή για τα "σκάνδαλα" της γίνεται "ανασχηματισμός" και απο ευθιξία παρατείται ΟΛΟ το υπουργικό συμβούλιο!!ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Στην περίπτωση της "δικτατορίας" Κόκκινου -Τιμπλαλέξη το υπουργικό συμβούλιο ΟΧΙ ΜΟΝΟ παρέμεινε στις θέσεις του ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ οι υπηρεσίες των υπουργείων τους. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ!!!ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.!!

    ReplyDelete
  48. Αγιά Μαρίνα τζαι Τζυρά,
    που νανουρίζεις τα μωρά.......

    ReplyDelete
  49. ο Λ.Π. έκλεινε τα μάτια και κατασκέυαζε εκθέσεις κατά παραγγελία του πρώην K.K. παραπλανώντας την Ελλάδα, το φιλαράκι του από τα παλιά Π.Κ.μέχρι και ελεγκτή τον έβαλε για να καλύψει τις βρωμιές του, ο Κ.Σ. του έβρισκε γκόμενες και εξορμούσαν τα βράδυα μαζί, ο ερωτιάρης Χ.Κ. ακολουθούσε πιστά τις εντολές του και θυματοποιούσε το προσωπικό κατά παραγγελία, η δύσμηρη σύζυγος μέχρι και στον πρώην πήγε για να τον τιθασεύσει αλλά ο ερωτιάρης συνεχίζει απτόητος. Όλοι παραμένουν στις θέσεις τους και άντε να δεις χα-ί-ρι.

    Ο Χ.Π., ο συνέταιρος του καλέ στην Πάφο, τι φταίει ο καημένος και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Δεν είναι δίκαιο, να παραμείνει και αυτός στη θέση του. Και ο πρώην ελεγκτής Σ.Α. , απαπαπαπαπα !!! καλό παιδί αυτός, έξυπνος τα πήρε χονδρά και έφυγε καρφώνοντας τον πρώην όντας χαιρέκακος και εκδικητικός. Γιατί τον κατηγόρησες κ. Πρώην δεν ήξερες ότι θα σου άνοιγε την ταφόπλακα σου;

    O νέος τι να σου κάνει ο άνθρωπος αφού δεν έχει πείρα στο Banking αλλά μόνο στο Treasury.

    ReplyDelete
  50. ντροπη σε όλους σας. αν πραγματικά θέλατε να βελτιωθει η κατάσταση και είχατε τις αποδείξεις και το θάρρος, τότε έπρεπε να μιλήσετε εκεί που πρέπει και όχι να διαβάλλεται με τέτοιο τρόπο την τράπεζα και τους διευθυντές της. Πρώτα από όλα σκεφτήκατε ότι πίσω από όλους αυτους τους διευθυντές είναι οι οικογένειες τους που μπορεί να μην γνωρίζουν κάτι? και να έπραξαν λάθος οι ίδιοι δεν χρειάζεται να στιγματίζουμε το όνομα των παιδιών τους ή των συζύγων τους!!
    Ντροπή σας γιατί πίσω από αύτούς τους διευθυντές βρίσκεται ένας οργανισμός, ένας οργανισμός που τρέφει εκατοντάδες οικογένειες, το μόνο που καταφέρνετε με αυτά τα σχόλια είναι να φτύνετε πάνω σας και πάνω στους συναδέλφους σας. νομίζετε ότι είστε οι μόνοι που ξέρετε κάποια πράγματα? όχι!!!! αλλά είστε οι μόνοι που τρέφετε μίσος και εκδικητικότητα. Αυτά δεν οδηγούν πουθενά, αντιθέτως δεν φτάνει που η τράπεζα μας έχει πληγεί από τα σφάλματα και από τα σχόλια των άλλων .. εμείς οι ίδιοι χαλούμε τα κτίσματα που τόσα χρόνια με μόχθο κτίσαμε. Η πικρία ας γίνει θάρρος. Μαζέψετε τα αποδεικτικά σας και να πάτε στον Κον Γεωργίου, αν δεν σας δεκτεί τότε να δημοσιεύσετε με τον σωστό τρόπο τα στοιχεία σας. με το να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και να κατηγορείται ανθρώπους δεν καταφέρνετε κάτι θετικό ούτε προς εσάς ούτε προς τους άλλους συναδέλφους σας που έχουν τόση ανάγκη την δουλειά τους. Αύτήν που με τις κατηγορηματικές δημοσιεύσεις σας φέρετε σε μεγάλο κίνδυνο.

    ReplyDelete
  51. Κατανοώ την αγωνία των εργαζομένων στην Άλφα Τράπεζα (κεντρικά). Παιδιά, κουράγιο κι η κάθαρση ξεκίνησε εδώ και μέρες.
    Υπομονή διότι οι μεγάλοι οργανισμοί και εταιρείες είναι σαν την Λερναία Ύδρα καμιά φορά…. Έναν τρως? Δύο ξεπετιούνται.

    ReplyDelete
  52. Se olous esas tous pio pano theto ta pio kato yia na katalavete pos anigete ton tafo sas.
    Ime enas ikogeniarxis pou ton telefteo xrono vrethika stin anergia logo tis ikonomikis krisis. oso ke na psaxno doulies den iparxoun ala i ipoxreosis mou trexoun ke ta pedia mou pinoun.
    Esis vriskeste se enan organismo pou vrexi xionisi o misthos sas eki. An i trapeza sas pai kala tote den exete na fovithite tipota. Esis omos anti na prospathite yia to kalitero tis trapezas prospathite na tin klisete. Toulaxisto afta dixnoun ta grafomena sas. Yiati an iparxoun prosopikes kontres i esto kapies atasthalies, pou pistepste me den iparxi organismos xoris atasthalies (ala den ta vgazoun stin fora), aftes i diafores ke atasthalies tha eprepe na lithoun endotrapezika ke me kathe mistikopathia etsi pou na min pari xapari kanenas.
    Ti tha kataferete diavalontas tin trapeza sas? Na tromaxoun oi pelates ke enas enas na ta pernoun ke na fevgoun.
    Apotelesma trapeza kapout..
    Teliko apotelesma na xasete ti doulia sas ke tous varvatous misthous pou pianete..........
    E ti na sas po. Ama vgite stin anergia tha katalavete tis vlakies pou kanate. Tha ine omos poli arga.
    Rotate ke olous emas pou vrethikame ke vriskomaste akoma sti thesi tou anergou ke poso diskolo ine.
    Frontiste ola afta na lithoun entos tou organismou sas ke aposirthite apo ola afta ta dimosievmata.
    Eleos pleon. Kserete mou thimizete tin parimia pou lei oti "ke to vizi tis manas tou ine axios na to poulisi" .
    Afto kanete esis. Aftos o organismos pou sas dini psomi esas ke ton ikogenion sas etimazeste na ton vgalete ston plistiriasmo osa osa....
    Ntropi sas.

    ReplyDelete
  53. Den imaste emeis pou pirame tis mizes kai odigisame tin trapeza sto hilos tou gremmou. Afti pou ta piran kai symmetihan sto egklima na timorithoun kai na pane sta spitia tous. Oxi na proslamvanoume kai ta paidia tous, diladi na epivravevoume to egklima. As min ekanan afta pou ekanan.Vgikane ta papagalakia tous tora gia na tous stiriksoun. Fonazi o kleftis gia na fovithi o nikokyris. Eleos pia !!!! H trapeza na prohorisi mprosta. Doulepsame tosa xronia gia na epofelithoun oi k.k., c.p., l.p., p.k., h.k. klp. kai pou mas odigisan? Ante sta spitia tous gia na sosoume tis doulies mas kai na kanoume kai megala savings apo tin apallagi tous. Ftani pia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  54. Ντροπή σ αυτούς που τα έτρωγαν χοντρά από τους developers, με τα αφάνταστα bonus τους ,που κάποιους εδιναν ψίχουλα, και άλλους τίποτα. Ντροπή στο προσωπάρχη που με τα ερωτικά του καμώματά του χορισεν αντρογυνα . Ντροπή του γιατί όποια γυναίκα πήγαινε στο γραφείο του ,της έκανε σεξουαλική πρόταση,για να την βοηθηση.
    Όλοι τα ξέρουν, ακόμη και οι συγγενείς τους.
    ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΎΠΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΌ ΔΡΌΜΟ Η ΤΡΆΠΕΖΑ.

    ReplyDelete
  55. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΑΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΠΑΓΟΠΟΙΗΣΕ" ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ?? ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.??ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΚΟΦΚΕΙ ΤΖΙΑΙ ΡΑΦΚΕΙ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ??ΤΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ" ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ "ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΤΖΙΜΗΘΕΙ".ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ. !!"ΕΧΑΣΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ."ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ" ΒΕΒΑΙΩΣ.!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ "ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΛΩΝ ΤΟΥ.ΞΙΔΚΙΑΝΤΡΑΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΛΑ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΜΟΥΣΣΙΑΜΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΤΝ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ "ΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΤΣ...ΙΑ."

    ReplyDelete
  56. Συνάδελφοι μην ξεχάσετε σήμερα να υπογράψετε τον « Όρκο Εχεμύθειας» . Η απάντηση του Γεωργίου είναι ξεκάθαρη αντί κάθαρση, απειλές εναντίον των τίμιων υπαλλήλων και στελεχών!!! Και μην ξεχάσετε να υποβάλετε τα παράπονα σας στους στενούς συνεργάτες του πρώην αλλά και του νυν. Σίγουρα θα εισακουστούν!!! Τότε είναι σίγουρα που θα μαυροπινακιστείτε και θα χάσετε τη δουλειά σας. Μετά τη παραίτηση του μαφιόζου έχουμε και λέμε: ο στενότατος συνεργάτης του -Γραμματέας του ΔΣ και Διαχειριστής Κινδύνου- παραμένει, τόσο εξαίρετος είναι και αναντικατάστατος!!! Ο Ελεγκτής και στενός φίλος του πρώην παραμένει στη θέση του. Ο άλλος κολλητός του, αυτός με τους Ρώσσους καλέ, παραμένει. Ο θύτης του προσωπικού και ειδικός επι διαζυγίων και παρενοχλήσεων παραμένει. Η γραμματέας του πρώην, αλλά και του προηγούμενου, παραμένει ιδιαιτέρα και του νυν. Οι υπόλοιποι συνεργάτες του παραμένουν. Ο θεός να σε φυλάει κ. Γεωργίου. Η απλώς σε στείλανε για να συνεχίσεις το έργο του? Και πέστε μας παρακαλώ, τα παιδιά των φίλων του πρώην, που προσελήφθησαν από τον πρώην πριν να φύγει, πέρασαν τις εξετάσεις? Οι αγανακτισμένοι δεν πτοούνται από απειλές , θα συνεχίσουμε μέχρι να επέλθει η κάθαρση. Τουλάχιστον στην Ελλάδα ο ανασχηματισμός έγινε, εσυ τα «ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»???

    ReplyDelete
  57. pedia ine kalitera na grapsete epistoli pros dIEfthinonta simboulo alfa trapezis, kai na tin apostilete meso taxidromiou (na grapsete prosopiki-empisteftiki) me tis EISHGEISEIS pou exete kata tin krisi sas. An thelete mporite na apostilete sistimeni epistoli xoris apostolea na fenete. Akoma gia na mpori na sas apantisi an thelete na kanete set-up kapoio NEO email. mporite kai apo internet cafe gia asfalia gia tis apantiseis an iparxei thetiki antapokrisi ek merous tou neou dief.simboulou. prepei omos na stamatisei aftos o genikos diasirmos tis trapezas mas giati oxi mono den mas kanei kalo alla akoma kai an lithoun (ksemaskaristoun) oloi kai ola den tha ine efikto na ksanaorthopodisoume kai den tha exei mellon pleon gia kanena mas. ego prosopika simfono me to rito OLA STO FOS, alla oxi etsi, prepei na vrethi allos tropos pio sostos kai amesos gia na iparksi apotelesma. an exete ta kotsia sas leo oti eimai diatethimenos na bgo protos ego mprosta kai na miliso lambanontas to timima i ton teliko epagelmatiko afanismo mou.

    ReplyDelete
  58. Epeidh den katafera na valo alias name. den eimai oso kalos nomiza me to internet sas enimerono oti to pio pano minima graftike apo TON/THN "OLA STO FOS"

    ReplyDelete
  59. Κυριε Γεωργιου
    Γνωριζετε ποσοι απο το προσωπικο της Παφου ειναι συγγενεις του Κοκκινου του Φ.Π και του Χρ.Π;

    ReplyDelete
  60. Οταν ο θεος εβρεχε μυαλο ο Φ.Π εκ Παφου κρατουσε ομπρελλα

    ReplyDelete
  61. Η Γαλλια και το Δ.Ν.Τ εχουν τον Ντομινικ Στρος Καν, η Κυπρος και η Τραπεζα μας εχουν τον Κ.Χ.

    ReplyDelete
  62. ΠΡΩΤΕΑΣ !!!!ΠΡΩΤΕΑΣ!!!!!ΠΡΩΤΕΑΣ!!!πππρρρωωωωτττ..

    ΕΓΩ ..ΕΓΩ..ΕΓΩ..ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!!εγω εγω και ΜΟΝΟ ΕΓΩ !!!

    ΑΙΝΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
    -----------------------------------
    ΠΟΙΟ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΟΝ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ?

    Αμοιβή¨
    ------
    Οποιος βρεί την σωστή απάντηση κερδίζει δωρεάν ταξίδι όχι στην Αλβανία αλλά στο εξοχικό του Μεγάλου στην Κισσόνεργα Πάφου, BONUS...άντε και δύο προαγωγές για να γνωρίσετε την Κισσόνεργα!!!!

    ReplyDelete
  63. ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΗΝ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟ Χ.Κ., ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΥΚ ΛΕΝΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛ....ΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟ. ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΕΞ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΙΣΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ.

    ReplyDelete
  64. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΕΘΕΑΘΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ Δ/ΝΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.Ο Χ.Κ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΗΔΙΚΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ.ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΕΡ Σ ΑΥΤΑ.

    ReplyDelete
  65. Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι διαβάλλουν με τέτοιο ανήθικο τρόπο,συνανθρώπους τους και ειδικά συναδέλφους τους. Καλά ρε παιδιά, εσείς όλοι είσαστε οι ευσυνείδητοι,οι άμεμπτοι, οι τέλοιοι; Ποιοί είσαστε εσείς να κρίνετε, να αποφασίζετε και να δίκάζετε; Τελικά εσείς είσαστε χειρότεροι από αυτούς που κατηγορείτε! Αν έχετε δίκαιο, το χάνετε με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Είσαστε μάγκες; Μαζέψετε τις αποδείξεις σας και αποταθείτε στο κατάλληλο άτομο για εξυγνίαση και τιμωρία.
    Πίσω από την ανωνυμία ο κάθε αμπάλατος γράφει ότι του κατέβει. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να πιστέψει τις βλακείες που γράφονται. Κρίμα πραγματικά που άτομα μορφωμένα (υποτίθεται) συμπεριφέρονται σαν γυναικούλες της γειτονιάς που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και κουτσομπολεύουν.
    Και τελειώνω, λέγοντας ότι σας λυπάμαι πραγματικά,είσαστε αξιοΘρήνητοι και άτομα κενά. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βλάψετε τον εργοδότης σας και στην τελική τον ίδιο σας τον εαυτό.

    ReplyDelete
  66. Ντροπή σε όλους σας! Λέτε νοιάζεστε για την τράπεζα και κάνετε τόσο κακό στην φήμη της? Σπουδαίος τρόπος να δείχνετε το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς το κακό που ήδη κάνατε είναι πολύ μεγάλο και τουλάχιστον σταματήστε το τώρα. Αν έχετε το μυαλό που χρειάζεται( προσωπικα δεν πιστεύω να το έχετε κρίνοντας από τις πράξεις σας) να στείλετε επιστολές και να γράψετε ότι πιστεύετε στον κ. Γεωργίου. Εδώ ούτε τα βλέπει και αν τα δει θα τα έχουν δει και πόσοι άλλοι τρίτοι. Σε αυτή τη σελίδα αυτό που καταφέρατε να κάνετε είναι να δαγκώσετε το χέρι που σας ταΐζει τόσα χρόνια! Μόνο στην Alpha κάνατε ζημιά. Όσο για τις αναφορές σας απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα, ας πει ποιος από εσάς είναι ο άγιος και ως αναμάρτητος ρίχνει την πρώτη πέτρα. Για να βγάλετε τον μάγειρα από την κουζίνα βάζετε φωτιά στο σπίτι! συγχαρητήρια , είστε σπουδαίοι

    ReplyDelete
  67. Ουσιαστικά τίποτα δεν έγινε, για να μην πούμε οτι έγιναν ακόμη χειρότερα τα πράγματα.Αντί κάποιοι να πάνε στα σπίτια τους και κάποιοι άλλοι να τεθούν υπό δυσμένεια ή στο περιθώριο εσείς τους αναβαθμίσατε.Χάσατε την πρώτη μάχη κ. Γεωργίου, Γεμίσαμε από Διευθυντές και Υποδιευθυντές που στην πλεοψηφία τους "ανήκουν" στην κλίκα Κόκκινου-Τιμπλαλέξη.
    Χάσατε λοιπόν και τη δεύτερη μάχη. Στην ουσία όμως χάσατε τον πόλεμο προτού καν αναλάβετε.ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕ.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑ.!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ¨??ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΥΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΕΤΕ!!ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ReplyDelete
  68. Φίλες και φίλοι,
    Εσείς που αδιάκριτα έχετε στρέψει τα όπλα σας κατά της τράπεζας σας και με κάθε τρόπο προσπαθείτε να μετατρέψετε σε ερείπια αυτό που λέτε ότι θέλετε να προστατεύσετε,φαίνεται ότι είστε το ίδιο φιλοτομαριστές με αυτούς που ασύστολα και χωρίς καμιά απόδειξη αλλά κυρίως χωρίς αιδώ κατηγορείτε.
    Έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα σχόλια και μου φαίνεται παράξενο που όλοι, χωρίς καμιά εξαίρεση λέτε ότι γνωρίζετε προσωπα, πράγματα και καταστάσεις, όλοι έχετε άποψη και όλοι γίνατε κατήγοροι, εισαγγελείς και δικαστές ταυτόχρονα και καταλήξατε μάλιστα και στην ετυμηγορία. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    Ας είμαστε ειλικρινείς. Αφού γρωρίζατε όλα αυτά εδω και καιρό όπως λέτε, τί κανατε όλο αυτό τον καιρό; Γιατί δεν καταγγείλατε όλα αυτά τα "εγκλήματα" στη διοίκηση στην Αθήνα;
    Γιατί δεν κάνατε ανοικτές καταγγελίες στην ΕΤΥΚ ή ακόμα και στα αρμόδια όργανα του κράτους;
    Γιατί σιωπούσατε και τώρα θυμηθήκατε να γίνετε όλοι "αγωνιστές" αλλά εκ του ασφαλούς; Γιατί συνειδητά διαπράττατε το έγκλημα του Πιλάτου νίπτωντας τας χείρας σας;
    Όλα όσα σήμερα διακυβεύονται, διακυβεύονταν και πριν ένα χρόνο και πριν έξι μήνες.
    Μήπως φίλοι μου εφαρμόζετε και σείς σήμερα το ρητό:"Δρυός πεσούσης πας ανηρ ξηλεύεται;"
    Και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ περισσότερα από όσα όλοι μαζί λέτε πως γνωρίζετε, πρέπει να σας πω ότι εγκληματείτε κατά της τράπεζας σας, του εαυτού σας και των άλλων 780 οικογενειών που ζούν από την ΑΛΦΑ τράπεζα.
    Εγληματείτε επίσης κάποιοι και κατά της συνδικαλιστικής σας οργάνωσης, στην οποία θα προστρέξετε όλοι στην περίπτωση που μη γένοιτο θα δημιουργηθεί πρόβλημα.
    Αν κάποιο ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης σας συναντήθηκε με το κ. Γεωργιου στην παρουσία και του Χ.Κ. όπως τον αποκαλείτε, που βλέπετε το μεμπτό; Αυτή είναι η δουλειά τους, ανεξάρτητα από τη συμπάθεια ή την αντιπάθεια που μπορεί να έχει ο ένας προς τον άλλο. Αυτό επιβάλλεται από τις εργασιακές σχέσεις και τη θέση που ο καθένας κατέχει.
    Όσο για την κουμπαριά, μπορεί κάποιοι να κουμπάρεψαν με τον Ερτογάν αλλά το σίγουρο είναι πως Ο Πρόδρομος δεν έχει κουμπαρέψει με το Χ.Κ. και αν οι πηγές όλων των πληροφοριών σας είναι αυτές που σας έδωσαν και τη συγκεκριμένη πληροφορία, τότε φίλοι μου υπνώττετε τον ύπνον του δικαίου. Αντίθετα γνωρίζοντας τη σχέση και τα γεγονότα του παρελθόντος θα χαρακρήριζα τη σχέση τω δύο με την λαΪκή ρήση:"Ειναι όπως τον σκύλλο με τον γάτο".
    Αν εσείς διαμορφώνετε άποψη μέσα από κουβέντες του καφενέ ή των διαδρόμων, κουβέντες χωρίς πατρότητα και μητρότητα για να έχετε την δικαιολογία μετά να λέτε: "εγώ εν τζιαι", γνωστό συνήθειο εμάς των κυπρίων, τότε
    οδηγείστε σε λάθος δρόμο.
    Υπάρχει όμως στον αέρα και η άλλη κουβέντα του καφενέ. Αν η ΕΤΥΚ φίλοι μου μπορούσε να διορίζει προσωπάρχες, θα είσαστε ακόμα πιό προνομιούχοι από ότι σήμερα είσαστε, γιατί θα έπρεπε όλοι μια ζωή να ξεπληρώνουν το διορισμό τους και σεις θα εισπράσσατε το τίμημα αυτών των διορισμών.
    Φίλοι μου. Σε κάποιο προηγούμενο σχόλιο, κάποιος σας είπε ότι φτύνετε πάνω σας. Εγώ
    συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν φτύνετε μόνο πάνω σας, φτύνετε στο σπίτι σας, την οικογένεια σας που κερδίζει τα προς το ζειν απο τη δουλειά σας και φτύνετε και τις οικογένειες όλου του προσωπικού της τράπεζας σας.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 780 ΥΠΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας πως όσοι έχουν εμπλακεί σε τέτοια σκάνδαλα, αν αποδεδειγμένα έχουν εμπλακεί, θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο τρόπος όμως που έχετε επιλέξει οδηγεί σε αδιέξοδο που μόνο ζημιά προκαλεί στην τράπεζα σας και κατ' επέκταση σε σας τους ίδιους..

    ReplyDelete
  69. Η δική μου γνώμη είναι αν θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία με ΠΡΑΞΕΙΣ καί οχι μόνο με "έπεα πτερόεντα" να συντονυστείτε και να γράψετε επιστολή στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Τράπεζας μας στον Κύριο Φιλάρετο στην Αθήνα.Ο νέος Διευθύνοντας Σύμβουλος, Κύριος Γεώργιος Γεωργίου, μας έχει "περάσει" ήδη το "μήνυμα" του αλλά δυστυχώς δε μπορείτε η ίσωσς και να μην θέλετε να το καταλάβετε. ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΠΙΣΤΑ στις αποφάσεις των ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. .Εσείς προσπαθείτε να τον ενημερώσετε για θέματα που δεν μπορεί να λύσει ίδιος. Από την 1ην Μαίου που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα,χάραξε και την τριετή πορεία του.Δεν μίλησε με κανένα από τα κατώτερα στελέχη της τράπεζας μας.Συμβουλεύτηκε τους πρώην κολλητούς του πρώην Δ.Σ.και δεν θέλησε να αναμειχθεί με τα όσα συνέβηκαν στην επί Κυρίου Κόκκινου ηγεσίας.Η όλη στάση του Κυρίου Γεωργίου φανερώνει τις προθέσεις του. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΎΣΤΟΧΑ επιλέχθηκε από Αθήνα με μια καθαρά πολιτική γραμμή που "χαράκτηκε" από τα αφεντικά της Αθήνας. Αγαπητοί συναδέλφοι ,πάρτε το απόφαση η μάλλον ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.Δεν ενδιαφέρει ουδόλως τον Κύριο Γεωργίου να ακούσει τα τεκμήρια σας,τις αδικίες που γίνονται και προπάντων το σύνθημα σας "OLA STO FOS". Ο Κύριος Γεωργίου επέλεξε να ζήσει "STO SKOTADI".Θέλει να περάσει ήρεμα τα τρία χρόνια του συμβολαίου του στην γενέτειρα του .ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - θυμηθείτε την παροιμία "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα."

    ReplyDelete
  70. Σαν ένας ουδέτερος, διαβάζοντας το τι γράφετε σαν υπάλληλοι της Alpha, με κάνει να κάνω πίσω στην κίνηση μου προς την Τράπεζα σας! Πρώτα από'λα δεν έχετε τα αρχίδια να γράψετε το όνομα σας, ούτως ώστε να φαίνεται ποιος το έγραψε και να τα δει ο κ. Χ.Κ. ή ο κ. Γεωργιάδης ή ο κ. Κόκκινος! Φαίνεται απλώς πόσο μάγκες είσαστε πίσω από μια οθόνη, εκβιάζοντας και λέγοντας "αλήθειες" για κάτι που μπορεί να μην είναι αλήθεια! Πηγαίνετε στα γραφεία της Τράπεζας και πείτε τα! Αλλά εν ώρα κρίσης ποιος θα ρισκάρει να πει τα παράπονα του, face to face! Ένα στοίχο θα σας βάλω... "..μόνοι σας φτίαξατε την σκιά που κυνηγάτε.!"

    ReplyDelete
  71. Λυπάμαι για το προηγούμενο σχόλιο.Οι απλοί υπαλλήλοι έχουν "αρχίδια" να πούν την αλήθεια!Αυτοί που δέν έχουν είναι τα Ανώτερα Διευθυντικά στελέχη που εξεσφαλίσαν τις καρέκλες τους και τα αξιώματα τους και ενώ έπρεπε να ήταν τσακάλλια στην δουλειά τους επί ηγεσίας Κυρίου Κόκκινου το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να εξασφαλίσουν τις προαγωγές τους και να ηγούνται τις Διευθύνσεις τους.Κι σας ρωτώ αγαπητοί συναδέλφοι εσείς πιστεύετε ότι όσα έγιναν με τις "κακές" δανειοδοτήσεις στην Πάφο δέν το γνώριζε κανείς από τους πρώην και νύν Ανώτατους Διευθυντές??Ασε που τώρα κατηγορούν τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο Κ. Κ. ,που επί εποχής του τους χρύσωνε με προαγωγές!ΤΩΡΑ ,ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΝ ΕΥΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ.!!ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.!

    ReplyDelete
  72. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΑ εχω αντιληφθει ότι αρπαξαν τις πεννες (Αρματα) μερικοί απο αυτούς που ειναι τακτοποιημενοι με καμμια εκατοστή προαγωγες και ξαφνικά έγιναν οι προστατες της τραπεζας των συναδελφων και των οικογενειων τους, της ζησης και του μελλοντος τους της καθαριοτητας των υπαλληλων και της υγιεινης τους,(Αφουν φτυννουν πανω τους οπως λενε κ.τ.λ).
    Ενταξει κύριοι, συμφωνουμε ότι παράγετε κακο και ζημιά για την Τραπεζα, ότι πληττονται τα συμφεροντα των μετόχων και ΄ολων ανεξαιρέτος των συναδελφων. Συμφωνούμε απόλυτα και για να χρησιμοποιήσω και δικες σας εκφρασεις ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!.

    """!!!Ομως ιδου η ρόδος ιδού και το πήδημα.!!!"""

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ!!! ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΛΟΣΤΡΟΜΟΥΣ Η ΜΟΥΤΣΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ?

    Ας σοβαρευτουμε επιτελους και ας αναλογιστούμε.
    (1ον) Εσεις τους προσλαβατε! Αρα έχουν μυαλό. (2ον) Εχετε δει το πρωι που ξυρίζεστε στον καθρεφτη ποτε το προσωπο σας και να ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙΤΕ αν για ολα αυτά που συνέβηκαν και συμβαίνουν υπάρχει (αναλογικα) μια μικρη συλλογικη ευθυνη του καθενός απο σας απο το ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ?
    (3ον) Μηπως σεις οι "ηγέτες" έπρεπε αφού γνωρίζατε από πρωτο χέρι όπως παραδέχεστε πιό πάνω πολυ περισσότερα απο καθε αλλο να ενεργησετε προστατευτικά, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!!!
    Να κανετε δηλ. το καθηκον σας!!!)
    (4ον)Μηπως επρεπε να κατεβειτε στο προσωπικο σας και να παρετε τον παλμο του?
    ******ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ????******
    ***ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ??***(5ον) Έχετε παρει ποτε την γνωμη κανενος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ/ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ καταστηματος σας, για την λειτουργια του καταστηματος του? Τον εχετε ρωτησει ποτε ποίες ειναι οι πραγματικες αναγκες του? ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ?
    (6ον)Τους Εχετε ρωτησει ποτέ όταν διαπραγματευονται με πελατες τους ποιες ειναι οι εξουσιες του?
    (7ον) Τους εχετε πει ποτε εκ των προτερων ότι θα τους αλλαξετε υπαλληλους? Τους εχετε αφησει να κανουν Ομάδες?
    (8ον)Ακουσατε τα παραπονα τους?
    (9ον)Ακουσατε ποτε τα παραπονα των πελατων σας? η μηπως πρεπει να σας τα κανουν ΓΡΑΠΤΩΣ?
    (10ον) Εχετε φερει πελατες στην Τράπεζα? Ποσα χρονια εχει να φερετε πελάτες???
    (11ον)Έχετε μήπως αποστείλει εσείς επιστολές στον Κον Φιλάρετο ή στην Αθηνα εκφραζοντας τίς ανυσηχίες σας?
    (12ον)Μηπως Χρησιμοποιησατε τα ποστα σας με δολιο τροπο? (ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ). ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ?
    (13ον)Μήπως κουκουλωνατε ολα αυτα που συνεβαιναν με τους εργολαβους και υπεργολαβους για να ανεβειτε λέω μηπως! στην Ιεραρχια της Τραπεζας?
    (14ον) Μήπως εξαγοραζοταν η σιωπή σας με ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΖΙΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΠΟΝΟΥΣ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ,
    Ε Μ Π Ν Ε Υ Σ Τ Ε ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΒΓΑΤΕ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΣΙΑΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΕΛΕΣ ΣΑΣ!! ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,
    ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ??

    ///O/H OLA STO FOS,

    ReplyDelete
  73. Συνάδελφε που ακολουθάς το δρόμο της διαφάνειας TON/THN "OLA STO FOS",πάρε ΕΣΥ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ και κάνε κάτι και με ΠΡΑΞΕΙΣ. Οσα λές είναι σοφά. Αφού είσαι τόσο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ τόσο ΑΤΟΛΜΟΙ στείλε ΕΣΥ την επιστολή στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κον Φιλάρετο, ετοίμασε την επιστολή σου με αντίγραφο στον Κύριο Γεωργίου

    ReplyDelete
  74. Όσο για την στάση/απάντηση του κυρίου Γεωργίου προς τα δημοσιεύματα σας περί των "επιτευγμάτων" του κυρίου Χ.Κ.,θα ήθελα να σας αναφέρω ότι επαναλαμβάνει διαρκώς την φράση για τον Κύριο Ροζ Σκάνδαλο (ΠΡΩΗΝ ,ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ Χ.Κ.)ότι "μακάρι να είχα και άλλους τόσον ικανούς και καλούς Διευθυντές όπως τον Κύριο Χ.Κ.!!!". Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

    ReplyDelete
  75. ΚΥΡΙΕ Μ.Ο. ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ;

    ReplyDelete
  76. Κύριε Μ.Ο. Γιατί δώσατε πέρυσι προαγωγή στον Φ.Π. και στον Χ.Χ από τη Πάφο; Μηπως για τα εξαιρετικά δανεια που έδωσαν;

    ReplyDelete
  77. Κύριε Μ.Ο. ξέρετε τι σημαίνει η λεξη ευθιξια;

    ReplyDelete
  78. Η ΤΡΌΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΏΝ ΔΑΝΕΊΩΝ ΤΗΣ ΠΆΦΟΥ
    Φ.Π., ΧΡ.Π. ΚΑΙ Χ.Χ.
    ΓΙΑΤΊ ΜΌΝΟ Ο ΧΡ.Π. ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ

    ReplyDelete
  79. Θέλω να Καταγγειλω τον Φ.Π. της Πάφου ότι εξασκεί δεύτερο επαγγελμα. Είναι σε πλήρη και μόνιμη απασχόληση νεκροθαφτης. Έθαψε πολλούς συναδέλφους.

    ReplyDelete
  80. na to pis tou forou eisodimatos!!!!

    ReplyDelete
  81. Αρχίσαμε να απαντάμε μεγάλε? Μην φοβάσαι δεν θα το πω του φόρου. Εσένα όμως θα στα πω κανονικά. Μην βιάζεσαι.

    ReplyDelete
  82. Ελα ρε μεγάλε εγώ είμαι πάλιν. Επειδή σε στεναχώρησα θα σου πω ένα ανέκδοτο να σου φτιάξω το κέφι. Για να πάρει 8 προαγωγές ο Φ.Π. πρέπει να ξεπερασε και τον Τσακ Νόρις στα κατορθώματα. Καλό ε?

    ReplyDelete
  83. Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Φ.Π.(κατα την ταπεινή μας γνώμη ανεγκέφαλος) ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤοΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ "ΦΙΛΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ!!ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΑΦΟ??ΜΗΠΩΣ "ΕΠΟΥΛΗΣΕ" ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.???ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ??ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ.!!

    ReplyDelete
  84. Διερωτώμαι δηλαδή εάν έχετε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ζημιάς που προκαλείτε σε ολόκληρη την Τράπεζα με τις συνεχόμενες κατηγορίες σας σε συγκεκριμένα άτομα. Εάν κάθε φορά που γινόταν ατασθαλεία στην Τράπεζα Κύπρου ή την Marfin τα τελευταία 10 χρόνια, οι οποιοδήποτε της εκάστοτε Τράπεζας έβγαιναν να τα διατυμπανίζουν στα φόρουμ σας πληροφορώ ότι και οι δύο Τράπεζες δεν θα υπήρχαν σήμερα. Ξυπνάτε και καταλάβετε ότι ο τρόπος που έχετε επιλέξει ζημιώνει τις ίδιες μας τις οικογένειες. Εμείς δοξάζουμε το Θεό που τέτοιες περιόδους έχουμε την σταθερή δουλειά μας και τον σταθερό μισθό μας βρέξει χιονίσει και εσείς επειδή έχετε προσωπικές διαφωνίες με συγκεκριμένα άτομα σπιλώνεται το όνομα της Τράπεζας που με κόπο και μόχθο δημιουργήσαμε όλοι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια. Στο κάτω κάτω της γραφής εάν δεν αντιλαμβάνεστε τα πιο πάνω θεωρώ ότι δεν πρέπει να είστε μέλη αυτής της Τράπεζας. Υποβάλτε τις παραιτήσεις σας και αφήστε τους υπόλοιπους που πονούν και εκτιμούν την δουλειά τους να δουλέψουν.

    ReplyDelete
  85. Εσυ που μίλησες τελευταίος και μας προσβάλλεις ότι έχουμε προσωπικές διάφορες με ορισμένους από εσάς για σκέψου το καλά.
    Είναι προσωπική μου διαφορά οι ατασθαλίες της Πάφου? Δηλαδή εσένα δεν σε αφορούν?
    Κινδυνεύει η Τράπεζα από εμένα και όχι από εσάς όλους που είτε άμεσα είτε έμμεσα βοηθήσαε τον τέως στις κομπίνες του?
    Εσυ που σκέφτεσαι την Τράπεζα πιο πολύ από μένα όπως εσυ λες γιατί δεν μας λες το όνομα σου να φανεί το ποιος είσαι και πόσες μίζες η προαγωγές πήρες?
    Στο κάτω κάτω εσυ δεν έχεις να φοβηθείς οτιδήποτε γιατί ανήκεις στην κλίκα τους.
    Όσον αφορά την παραίτηση να την υποβάλεις εσυ. Ακούς ρε Κοκκινοφρουρε.

    ReplyDelete
  86. Μπορεί κάποιος από σας να μας πεί ποιό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών που λέτε??Στόν πολιτικό χώρο της ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ συνήθως φεύγει ΜΟΝΟ ο ΑΡΧΗΓΟΣ!?????Οι υπόλοιποι παραμένον σταθερά στα Υπουργεία τους?????? Και σάς ξαναρωτώ φίλτατοι μας συνάδελφοι, είστε τόσο αφελείς και πιστεύετε ότι μόνο ο Πρώην ήταν αναμιγμένος στις κομπίνες της Πάφου??ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΥΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ??ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΡΥΦΤΟΎΛΗ?????????????????????????

    ReplyDelete
  87. Ο Μεγάλος της Πάφου υπήρξε η εμπροσθοφυλακή της όλης εκστρατείας του Κόκκινου στηνλεηλασια της Πάφου.
    Για την υποταγή του την δουλοπρπεια του και την εκδούλευση του από το 2004 μέχρι το 2010 πήρε ακόμα 4 προαγωγές.Σωστά τα λέω ρε Φ.Π.?

    ReplyDelete
  88. Ο Χ.Χ. της Πάφου ήταν ο Προϊστάμενός της Υπηρεσίας Στεγαστικών Δανείων Πάφου, αγαπημένο παιδί του Κόκκινου και από τους βασικούς υπεύθυνους των αμαρτωλών δανείων.πέρυσι επί Κόκκινου τοποθετήθηκε ως Προϊστάμενός της Υπηρεσίας Καθυστερήσεων Ξένων Υπηκόων.
    Δηλαδή τοποθέτησαν αυτόν που συνέβαλε στα αμαρτωλα αυτα δανεια να δώσει λύσεις και θεραπείες στα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε.
    Αλήθεια εντόπισε κανένα στεγαστικό δάνειο που δώθηκε αλλά σπίτι δεν υπάρχει?
    Μήπως βρήκε κανένα δάνειο που ο Άγγλος πρωτοφειλετης είναι ανύπαρκτος?
    Διερωτώμαι αν πρόσεξε δανεια τα οποία έχουν την ίδια διεύθυνση?
    Έλεος ρε παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να βάλει ο Χ.Χ. τα χεράκια του και να βγάλει τα ματάκια του?Και

    ReplyDelete
  89. Ο Περιφερειακός Πάφου παιδιά επιβραβεύτηκε γιατί "έκλεινε" τα ματάκια του να παίρνει τες προαγωγίτσες του υπακούωντας "πιστά" τον Πρώην Δ.Σ. Κύριο Κόκκινο, και να εξασφαλίζει τα ωφελήματα του και να κάθεται στην καρεκλάρα του παίζοντας τον αχάπαρο!!!.Συγχαρητήρια Κύριε Γεωργίου που παραμένει ακόμη στην καρέκλα του ο ικανότατος Περιφερειακός της Πάφου Φ.Π.Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας??????ΕΛΕΟΣ.

    ReplyDelete
  90. Τελευταία ο Φ.Π άλλως Τσακ Νόρις έχει την τιμητική του. από ότι φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που τον σέβονται και τον αγαπούν.
    Το ξέρετε ότι κάθε χρόνο στα γενέθλια του στην ουσία έχει την απαίτηση να του κάνει δώρο όλο το προσωπικό του?Κάνει

    ReplyDelete
  91. Το ανέκδοτο της ημέρας
    Ο Παφίτης Φ.Π. κατέχει 8 προαγωγές.

    ReplyDelete
  92. Μερικοί μεγαλοδιευθυντες χαίρονται επειδή ακόμα να δουν το όνομα τους εδώ. Σιγά σιγά παιδιά. Υπομονή. Ρ.Ι. Χ.Μ. Δ.Χ. Σ.Σ. Π.Β

    ReplyDelete
  93. Τι δεν πρόκειται πότε να πάθει ο Φ.Π. της Πάφου?
    Εγκεφαλικό και καρδιακό. Δεν έχει ούτε εγκέφαλο ούτε καρδιά.
    Μόνο γλώσσα βρίζει και να απειλεί.

    ReplyDelete
  94. Ο Φ.Π. της Πάφου περηφανεύοταν πάντοτε ότι διοικούσε την σπουδαιότερη και πιο κερδοφόρα επαρχία επειδή είχαν τα πιο πολλά στεγαστικά δανεια. Τώρα που πολλά από τα δανεια αυτα έχουν πρόβλημα κάνει την πάπια.
    Σωστά τα λέω συνάδελφοί?

    ReplyDelete
  95. Επειδή ούτε αχάριστοι είμαστε ούτε αγνώμονες οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση για την σημερινή της απόφαση για τα επιτόκια και τα στεγαστικά δανεια του προσωπικού. μπράβο κ. γεωργίου και αλλά τέτοια αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κόψεις κεφάλια.

    ReplyDelete
  96. Κύριε Γεωργίου.
    Θέλετε να μάθετε ποιοι συνέβαλαν στις κομπίνες του Κόκκινου?
    Ψάξε στις Πράξεις όχι των Αποστολών αλλά της Διοίκησης τα τελευταία 8 με 9 χρόνια και διαπίστωσε ποιοι πήραν 2,3,4 φορές προαγωγή την μια κατ' επιλογή την άλλη κατ' εξαίρεση. Όλοι αυτοί είναι οι Κοκκινορουφιανοι.

    ReplyDelete
  97. Συνάδελφοι όσα λέτε είναι τεκμηριωμένα?Εχετε στοιχεία??Στήσαμε όλοι μας ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για τα "πραχθέντα" στην Πάφο?? του Πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου Κυρίου Κόκκινου??Εχουν τεκμηριωθεί από την ηγεσία της Αθήνας και της Κύπρου όσα αναφέρετε??ΑΝ έχει αποδείξεις Ο Κύριος Γεωργίου ότι υπάρχει ανάμιξη και άλλων "αξιωματούχων" στην απόκρυψη στοιχείων της "κακής" διαχείρησης των δανείων στην Πάφο να είστε σίγουροι ότι θα εκδιωχθούν!!Ο Κύριος Γεωργίου κινείται μεθοδικά.ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ....

    ReplyDelete
  98. Αραγε το αυτοκινητο που χαρισε ο μεγαλος στη Μ.Τ.Π. το επεστρεψε?

    ReplyDelete
  99. Καλά ρε φίλε εσένα σε ενόχλησε μόνο το αυτοκίνητο? Τις 3 προαγωγές που της έδωσε της Μ.Π.Τ. (έτσι είναι πιο σωστά γραμμένο) εσένα δεν σε ενοχλούν? ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΆ.Ρε

    ReplyDelete
  100. Επειδή κάποιοι διερωτηθεί εάν υπάρχουν αποδείξεις για ότι λέμε εδώ εγώ θέλω να σας υποβάλω δύο απλές ερωτήσεις.
    Γιατί έφυγε και μάλιστα εν τω μέσω της νυκτός ο Κόκκινος?
    Εάν έφυγε για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση τα έκανε όλα μόνος του η μήπως είχε συνεργούς?
    Λοιπόν φίλοι μου είχε συνεργάτες άμεσους και έμμεσους. Τώρα θα ασχοληθούμε με τους άμεσους
    Ο επί του έλεγχου Σ.Α αυτός έφυγε ήδη από μόνος του.
    Ο επί των χορηγήσεων Μ.Α. και αυτός μας έφυγε από μόνος του.
    Ο επικεφαλής της Περιφέρειάς Πάφου Φ.Π. αυτός ακόμα να φύγει.
    Ο επί των Μεγάλων Επιχειρήσεων Πάφου Χ.Π. αυτός είναι στην πόρτα και φεύγει.
    Ο επικεφαλής των στεγαστικών δανείων Πάφου Χ.Χ. αυτός ακόμα φύγει.
    Ο επί της υποστήριξης Χ.Μ. και αυτός ακόμα να φύγει.
    Ο επί των αναλύσεων και εισηγήσεων Σ.Σ. δυστυχώς και αυτός ακόμα να φύγει.
    Για τον καθένα ξεχωριστά και τον ρόλο που έπαιξε θα τα πούμε αργότερα.

    ReplyDelete
  101. Εκείνη η ανταλλαγή διευθύνσεων πέρυσι μεταξύ Χ.Μ. και Σ.Σ. από μόνη της λέει πολλά. Κορωνος κορόνου βγάζει μάτι?

    ReplyDelete
  102. Στρουθοκαμηλισμός. η τάση να προσποιείται κανείς ότι αγνοεί η δεν βλέπει ένα πρόβλημα αντι να φροντίσει να το αντιμετωπίσει.
    Κύριοι της Γενικής Διεύθυνσης μήπως στρουθοκαμψηφίζετε τελικά?

    ReplyDelete
  103. Απολογούμαι φίλοι μου πάνω στην βιασύνη γράφτηκε λανθασμένα.
    στρουθοκαμηλιζετε ήθελα να γράψω.

    ReplyDelete
  104. Καλά ρε φίλε εσένα σε ενόχλησε μόνο το αυτοκίνητο? Τις 3 προαγωγές που της έδωσε της Μ.Π.Τ. (έτσι είναι πιο σωστά γραμμένο) εσένα δεν σε ενοχλούν? ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΆ.Ρε
    Για την υπάλληλο που αναφέρεστε σας ενημερώνω ότι έχει 21 χρόνια υπηρεσίας ατήν τράπεζα,είναι ΜΑΣΤΕΡΟΥΧΟΣ ατο Μάρκετινγκ και έχει πολύ καλές γνώσεις στα προιόντα και υπηρεσίες της τράπεζας.Τελικά φίλτατοι συνάδελφοι ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ ΣΑΣ.ΕΥΓΕ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΒΕΡΚΕΣ ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΕΣ!!!!!!

    ReplyDelete
  105. Δεν σου συμφέρει που απάντησες αλλά δεν θα δώσω συνέχεια μαζί σου διότι είσαι μικρό πρόβλημα. Συμφωνώ όμως ότι είναι ανήθικο και πρόστυχο να το αναφέρουμε εδώ. Είναι όμως ανήθικο και πρόστυχο ναχρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα για αλλότριους σκοπούς και ίδιον όφελος. ΜΆΣΤΕΡ έχουμε πολλοί όπως και υπηρεσία και γνώσεις. Αυτοκίνητο και 3 προαγωγές δεν μας έδωσαν.

    ReplyDelete
  106. ΜΆΣΤΕΡ έχουμε πολλοί όπως και υπηρεσία και γνώσεις. Αυτοκίνητο και 3 προαγωγές δεν μας έδωσαν.ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ.ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕΝ Η ΖΗΛΕΙΑ.????ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ.!!!ΗΡΕΜΗΣΤΕ.!ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:"Απου εν μπορείνα δέρει τον γάρον δέρνει το σαμάριν."

    ReplyDelete
  107. Ποία είναι M.Π.Τ ρε παιδιά? Τι θέση κατέχει?

    ReplyDelete
  108. Μα αμα δέρεις το γαιδαρο δεν θα πάεις φυλακή?
    ΑΡΑ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΝΕΙ?
    ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!
    Τώρα Θα μου πείς αν είσαι μάγκας να τον εκθέσεις επώνυμα έτσι?
    Βλέπεις όμως εσύ κανέναν με άποψη να κατέχει σήμερα κανένα πόστο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Γραφτηκε ξανά και πιό πάνω σε καποιο "αστείο" σχόλιο.!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ (ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ) ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΠΛΗΓΩΣΕΙ" ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΤΕ.

    Δυστυχώς και γι' αυτό που συμβαίνει συνάδελφε εσύ ξέρεις ποιός ευθύνετε. Να είσαι σίγουρη όμως ότι ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΆ!!!! ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ!!!
    ΨΑΞΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ!!!!

    ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΨΑΞΕ ΣΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ. ΨΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.....

    ReplyDelete
  109. Ma touti nomizei oti ksipnoume kathe proi tzie skeftoumaste pos na tin iposkapsoume? esiei megali idea gia ton eafto tis!!! Paretate mas sior pellos pou enna se ksana sinaferei. Tipota den eisai ena midenikoanaksio logou kai anaforas. kalinikta sou.!!

    ReplyDelete
  110. Σου το είπα ρε ηλίθια ότι δεν σου συμφέρει που μου απάντησες αλλά δεν άκουσες. τώρα βάλλεσαι από παντού. Θα πω παροιμίες αφού φάνηκε να α σου αρέσουν
    Οποίος δεν ντρέπεται ο κόσμος είναι δικός του
    Κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.
    Κατάλαβες το νόημα?

    ReplyDelete
  111. ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΊΑ
    ΟΥ Γ........ Η ΓΡΙΆ ΈΒΑΛΕ ΤΣΑΚΡΟΚΛΕΙΔΙ.

    ReplyDelete
  112. Επιμένω στις απόψεις μου ότι είστε παλιόπαιδα και επειδή σας "πήραν μυρωδιά" όλοι ΕΝΑ έχω να σας πώ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!!ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ.ΒΕΡΚΑ ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΗ.!ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΑΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ??ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΕΥΥΘΝΣΗ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ,ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑ!!ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ΄ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.................

    ReplyDelete
  113. Όπα μεγάλη αρχίσαμε τις απειλές? Έχουμε νεύρα? Χάσαμε τον έλεγχο? Σηκώθηκαν τα πόδια να δείρουν την κεφαλή. Ξέρεις τι σημαίνει η παροιμία αυτή?

    ReplyDelete
  114. Αν νομίζετε Κύριε Συνάδελφε ότι είναι "εξυπνάδα" να πλήττετε την προσωπική και "οικογενειακή" εικόνα των συναδέλφων σας γιατί δεν σας υπολογίζει η εκάστοτε ηγεσία τότε λυπηθείτε τα παιδιά σας και την σπίτι σας.!!Θυμάστε την άσεμνη σεξουαλική σας επίθεση στην πρώην Προισταμένη σας??ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΘΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΚΕΙΛΕ ΤΟΤΕ.ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.!!Εχετε τα "άπλυτα" σας.ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!

    ReplyDelete
  115. ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ.

    ReplyDelete
  116. Νότης Σφακιανάκης - Πρόβατα ξυππνατε
    Αφιερωμένο στο προσωπικό της Λεμεσού και της Πάφου που έχουν ως περιφερειακό τον Λύκο του Κόκκινου τον Φ.Π.
    Πρόβατα ξυππνατε η σειρά μας έρχεται
    και σεις τσοπανάκια άντε να κουρευεσθε
    πρόβατα ξυππνατε πιάστε τα υψώματα
    λύκοι δεν θα υπάρχουν αν δεν υπάρχουν πρόβατα.

    ReplyDelete
  117. Πολύ του πάει ο ρόλος του λύκου όπως και του βοσκού.
    Καλό πολύ καλό. που τα βρίσκω

    ReplyDelete
  118. Στην περιφερεια του ττοππουζου απαγορεύεται να πάρεις άδεια Πάσχα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Γιατί ρε Φ.Π..

    ReplyDelete
  119. O ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΙ ΕΝ ΝΑ ΒΚΑΛΗΣ.ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΥΡΕΥΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ReplyDelete
  120. ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

    ReplyDelete
  121. Στην περιφερεια του βοσκού απαγορεύεται να πάρεις άδεια Παρασκευή και Δευτέρα. έτσι γουστάρει ο βοσκός. Φυσικά ο βοσκός παίρνει συχνά τέτοια άδεια για να πηγαίνει στην Αθήνα να βλέπει τα παιδιά του και την Αεκ. Έτσι διοικα το ζώον.

    ReplyDelete
  122. Όταν πριν από τρία χρόνια ο Κόκκινος αναθέσε στον βοσκό τον κολλητό του και την Λεμεσό ο βοσκός έλεγε ότι του έδωσε την Λεμεσό για να την ισιώσει. Αποτύχες καραγκιόζη. δεν καταφέρες να δώσεις κακά δανεια εδώ. κομπίνες στην Λεμεσό γιοκ.

    ReplyDelete
  123. Me tosa pou ipete gia to FP eprepe na paretithi para na kamni ti papia. Me touta oulla ekatalave poso axoneftos ine... Alla en pellos na fii afou oulli mera thkinefkete tZe xrisoplironete... To kalo tou pou lali na timoume ta lefta pou piannome....
    To allo erwtima ine an figi .... Pios ton antikathista??? Oi gliftes pou tous efortose proagwges asxeta an ine ampalatoi...
    Oso gia genethlia tou etilwna i ptixiouxa secretary tou tze ipoxrewnan na dwsi €10 o kathe upallilos gia na toy piasi dwro. Gorastou esu pou se evale stin idiki xwris 1 proson!!!! Estelle mas o kaimenos 1 paliotsokkolata dwro....

    ReplyDelete
  124. Δενθα παραιτηθεί φίλε μου τούτος είναι μουσαμά

    ReplyDelete
  125. Κύριε Γεωργίου
    πότε θα διώξετε την τριανδρία της αμαρτωλής Πάφου? Μην τους ξεχνάς Φ.Π. Χρ.Π. και Χ.Χ. η και τους 3 μαζί η κανένα. Έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο.

    ReplyDelete
  126. Με ποιους έτρωγε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στην Πάφο ο Κόκκινος? Εύκολη η απάντηση. Με τους συνεταίρους στην κομπίνα Φ.Π. χρ. Π και Χ.Χ.Χ

    ReplyDelete
  127. Τουτος εν αντρεπετε! .... Προτιμα να γινεται ρεζιλι με τη συμπεριφορα του καθημερινος!

    ReplyDelete
  128. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ........... ΟΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΙ. ΕΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΤΗ;ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΘΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕRNET ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ 40 ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΟΥ Π.Κ,Χ.Κ,Φ.Π,Μ.Ο.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΞΗ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ.

    ReplyDelete
  129. Ο συνάδελφος ο Μαστερούχος που κατηγόρησε την συνάδερφο της ότι είναι "επιτήδεια" και "ηλίθια" να παίρνει προαγωγές και αυτοκίνητο μέσω της σεξουαλικήσς της συμπεριφοράς να μας εξηγήαει γιατί εξασκεί κτηματομεσίτικες και εργοληπτικές εταιρίες με μετόχους την γυναίκα του την παφίτισσα αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και την μάνα του???Κρατά και 3 κινητά το "παλιόπαιδο" και πουλά σπίτια χρησιμοποιώντας την τράπεζα σαν μέσο απασχόλησης του???ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΜΑΣΤΕΡΟΥΧΕ.!!ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ.

    ReplyDelete
  130. Έντιμε κύριε Γεωργίου,
    65 μέρες ανοχής του αμαρτωλού κατεστημένου.
    Γιατί?

    ReplyDelete
  131. Νότης Σφακιανάκης - Διεφθαρμένη Συνουσία
    Πήραν οι ασήμαντοι αξία
    τίποτα δεν έχει σημασία
    τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
    μια διεφθαρμένη Συνουσία (εξουσία).
    Αφιερωμένο στον περίγυρο του Κόκκινου που εξακολουθεί να είναι και περίγυρος δυστυχώς του κ. Γεωργίου

    ReplyDelete
  132. Νότης Σφακιανάκης - Διεφθαρμένη Συνουσία ( Εξουσία )
    Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα
    όλοι στο συμφέρον τους ύπο-ούλα
    όλοι στηλιτεύουν και εκθειαζουν
    εύσημα στο τίποτα μοιράζουν
    Αφιερωμένο στον περίγυρο της εκάστοτε εξουσίας που πάντα είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι οι διαχρονικόι καραγκιόζηδες.

    ReplyDelete
  133. Θυμάστε την συμπεριφορά του βοσκού Φ.Π. όταν έψαχνε προσωπικό για το νέο τμήμα για τα εισερχόμενα εμβάσματα?
    Θυμάστε που πολλοί βγήκαν από το γραφείο του κλαίγοντας?
    Θυμάστε τις απειλές που εκστόμισε για να γίνει το δικό του?
    Θυμάστε το ειρωνικό του χαμόγελο μόλις πέτυχε τον σκοπό του?
    Φ.Π. μην ξεχνάς έχει ο καιρός γυρίσματα. Γάιδαρος γεννήθηκες σαν φίδι έζησες και χωρίς φίλους θα φύγεις από την Τράπεζα.

    ReplyDelete
  134. ΟΙ ΚΑΚΕς ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΦΎΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ.
    Ο ΦΤΑΝΟΣ ,Ο ΑΠΑΛΑΤΟΣ ,Ο ΑΒΑΤΤΑΣΗΣ Ο ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ.
    Ο ΠΡΩΣΟΠΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΥΦΗΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΥΓΑΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΗ.

    ReplyDelete
  135. Εντιμε κυριε Γεωργιου,
    66 μερες ανοχης του αμαρτωλου κατεστημενου.
    Γιατι?

    ReplyDelete
  136. Π.Β. Το καλο μαςαγορι απο την Λαρνακα. Εκανε στην Λαρνακα οτι και ο Χρ.Π. στην Παφο μονο που ο περιβοητος Χρ.Π ειναι σε διαθεσιμοτητα ενω ο Π.Β. μετατεθηκε στην Λευκωσια επι Κοκκινου και του εδωσε και 6 προαγωγες. Τελικα ρε παιδια μηπως οσοι ειναι τιμιοι, εντιμοι και ευσυνειδητοι ειναι και βλακες?
    Κυριε Γεωργιου αυτος ποτε θα φυγει?

    ReplyDelete
  137. Δ.Χρ. Απο την Λαρνακα και αυτος. Ο αντρας με το ηλιθιο χαμογελο πνευματικο παιδι, αγαπημενος και προστατευομενος του εξ Ελλαδος Τιμπλαλεξη. Εκανε ολα τα χατηρια και τα θεληματα του Γρηγορακη και κερδιζε τις προαγωγουλες του. Πηρε συνολικα 7 ο αθεοφοβος. Μα ειναι δυνατον η ηλιθιοτητα και η αχαπαροσυνη να ανταμοιβεται ετσι ευκολα και απλα? Οχι φιλοι μου αλλα οταν εισαι γλειφτης και οσφυοκαμπτης ΝΑΙ.

    ReplyDelete
  138. Φιλε Ντινο εισαι απο τα καλα παιδια και γενικα χαιρεις εκτιμησης αλλα αυτο που εκανες να βαλεις το φιλουι σου αλλα και μεγαλος γλειφτης συναμα το Πανικκουι ως βοηθο σου μας τα χαλασες λιγακι. Λαθος σου Ντινο λαθος σου.

    ReplyDelete
  139. ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΖΙΑΙ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΦΙΤΙΚΟ Φ.Π. ΠΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΖΙΕΙΝΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΝΟΥΝ ΠΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΤΤΟΠΠΟΥΖΟΣ.

    ReplyDelete
  140. Re pedia mipos kserete apo pou mporo na paro mia aitisi gia proslipsi stin trapeza sas?

    ReplyDelete
  141. Ζητα από όλα τα περιπτερα παπαγάλος ανά το Παγκύπριο.

    ReplyDelete
  142. Αν εισαι τσαμπινα αν εισαι βιζου αν εχεις προσοντα μοντελου να αποταθεις στον Χ.Κ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΗΓΟΥΡΑ.

    ReplyDelete
  143. Το 2007 ο Χ.Κ. Ως ο αρμοδιος διευθυντης ζητησε απο τον Σ.Σ. να κανει χρηση του σχεδιου εθελουσιας εξοδου διοτι δεν ηταν μεσα στα νεα πλανα της διοικησης. Ο Σ.Σ. αρνηθηκε και ολως παραδοξως τα επομενα 3 χρονια πηρε ακομα δυο προαγωγες. Ευλογα διερωταται ενας ανθρωπος με μεση λογικη:
    Τι αλλαξε, τι μεσολαβησε και ολως αποτομως ανετραπη το κλιμα υπερ του Σ.Σ. ? Μα αγαπητοι μου ανελαβε να παρουσιαζει τις αιτησεις προς το αρμοδιο συμβουλιο για εγκριση. Τις σουλουπωνε, τις εφτιχνε , τους εδινε μια ωραια και θετικη εικονα και ετσι πεφτανε οι εγκρισεις στις Κοκκινοαπατες. Παιρνεις η δεν παιρνεις μεσα σε 3 χρονια 2 επιπλεον προαγωγες? Οι εξυπηρετησεις αμοιβονται καλα, πολυ καλα. Εχει κανενα που διαφωνει με αυτα που λεω?
    Κυριε Γεωργιου εσεις τα ξερετε αυτα?

    ReplyDelete
  144. Οι πρωταθλητες των προαγωγων επι διακυβερνησεως Κοκκινου.
    Στην πρωτη θεση Χρυσο μεταλιο με 4 προαγωγες οι ακολουθοι:
    Φ.Π 2004 2006 2008 2010 της Παφου αυτος
    Χρ.Β 2004 2007 2009 2010 αυτη εφυγε προσφατα
    Χρ.Π 2003 2007 2008 2010 Νεα δικτυα
    Κ.Σ. 2003 2006 2008 2009 Διεθνεις Δρ.
    Π.Αλ.2003 2004 2007 2009 Μηχανογραφηση.
    Τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους. Τα συμπερασματα δικα σας.
    Αυριο θα μιλησουμε για τους δευτεραθλητες και το Αργυρο μεταλιο.

    ReplyDelete
  145. Επειδη ο καταλογος αυριο θα ειναι πιο μεγαλος υπαρχουν ατομα που αξιζει να τους κανουμε ειδικη μνεια μιας και τελευταια ξεθαρρεψαν πολυ και εβγαλαν την γλωσσα τους περιπατο αντι να κρυφθουν μεσα στην πετσια τους. Μιλω για την γνωστη και μη εξαιρετεα Μ.Π.Τ. που ο Μεγαλος της εδωσε 3 προαγωγες το 2004 το 2007 και το 2010. Γιατι αραγε? Γι' αυτο βγαλε τον σκασμο κοπελα μου και εισαι η τελευταια που δικαιουται να μιλα.

    ReplyDelete
  146. ΤΟ "ΣΚΑΣΜΟ" ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ "ΑΧΡΗΣΤΕ" ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ,....ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΜΗΜΑ!!.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣΙΑΝ.!!ΑΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ.

    ReplyDelete
  147. Συνάδελφοι,βρείτε κάποιο άλλο τρόπο να παρουσιάσετε τις απόψεις σας γιατι οι κινήσεις σας μας φέρνουν όλους σε πιο δυσμενή θέση. Κοιτάξτε τι συμβαίνει γύρω μας και αξιολογήστε.Η τράπεζα μας είναι η ζωή μας, και τα οποιαδήποτε προβλήματα παρακαλώ να λυθούν ενδοτραπεζικά. Υπάρχουν ένα σωρό μεσα.

    ReplyDelete
  148. Νοτης Σφακιανακης - Το συστημα
    Γι' αυτους του δυσκολους καιρους
    το συστημα μου φταιει
    που κανει πρωτους παλι αυτους
    που ηταν τελευταιοι
    και σαν ευαισθητο παιδι
    παραπονο με πιανει
    που γιναν τοσοι οι κιναιδοι
    τα λαμογια και οι ρουφιανοι
    και ναθυμασαι συστημα
    αστεια δεν σηκωνω
    σε καθε σου ολισθημα
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΩ.
    Αν ολοι μας αγαπητοι συναδελφοι αντιληφθουμε τι λενε οι πιο πανω στιχοι και τολμησουμε να ανοιξουμε με θαρρος και παρρησια το στομα μας και ενημερωσουμε ενδοτραπεζικα τον κυριο Γεωργιου για τα πεπραγμενα οσων φερουν πραγματικη ευθυνη τοτε θα εχουμε κανει το καθηκον μας προς τον οργανισμο μας.
    Μιληστε και μην φοβαστε κανενα απο αυτους που ολοι μας μεταξυ μας αποκαλουμε λαμογια και ρουφιανους.
    Εμπρος λοιπον ας βοηθησουμε τον κυριο Γεωργιου που σε τελικη αναλυση βοηθουμε την Τραπεζα μας και κατ' επεκταση τον ιδιο μας τον εαυτο και τις οικογενειες μας.

    ReplyDelete
  149. Επειδη μαθαμε εδω να μιλαμε μονο για τα αρνητικα που τα πλειστα δυστυχως ειναι και αληθειες οφειλουμε να μιλαμε και για οτι καλο συμβαινει για χαρη της σωστης, δικαιης και ισης μεταχειρισης των παντων.
    Σημερα στην αδικημενη και κατατρεγμενη επι εποχης Κοκκινου ωραιοτατης πολης της Λεμεσου δεχθηκαμε την επισκεψη της κυριας Ποπης Χατζηιωαννου Ανωτερης Διευθυντριας.
    Η κυρια Χατζηιωαννου αφησε σε ολους μας αριστες εντυπωσεις. Ευγενεστατη και με ενα ειλικρινες χαμογελο περιοδευσε σ' ολα τα καταστηματα και ειδε και ακουσε αρκετα. Κρατησε σημειωσεις και υποσχεθηκε οτι θα ειναι διπλα μας σε οτι μας απασχολει.
    Οφειλουμε να ομολογησουμε οτι μεχρι σημερα κανεις και το εννοω ΚΑΝΕΙΣ δεν εκανε κατι παρομοιο γι' αυτο και η κυρια Χατζηιωαννου μας εξεπληξε ολους θετικα και ευχαριστα.
    Απο την δικη μας πλευρα θελουμε να διαβεβαιωσουμε την κυρια Χατζηιωαννου οτι η Λεμεσος και το εξαιρετικο της στην συντριπτικη του πλειοψηφια προσωπικο της ( και αδικημενο για χρονια πολλα) θα ειναι παρα τω πλευρω της και θα την στηριξουμε στο πολυ δυσκολο εργο της.
    Παντα τετοια κυρια Χατζηιωαννου και ποτε να μην ξεχνας " ο λοος του ανθρωπου " ειναι αυτο μετρα και που μενει.
    Η Λεμεσος ξερει να εκτιμα αυτους που την σεβονται

    ReplyDelete
  150. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ. ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΤΥΚ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ReplyDelete
  151. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ "ΠΕΤΡΕΣ" Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΥΡΙΟ Γ. ΠΕΓΛΙΤΣΗ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ" ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Χ.Κ. ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Ε.Π. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.. ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΛΙ.!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΓΛΙΤΣΗ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ !!!!!ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑ.!!!

    ReplyDelete
  152. Αραγε το αυτοκινητο που χαρισε ο μεγαλος στη Μ.Τ.Π. το επεστρεψε?
    2 July 2011 11:19
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΦΘΟΝΕΡΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ!!ΝΑΙ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ ΤΩΡΑ!! ΕΙΣΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΣ" ΣΤΟ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ "ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ" ΚΑΙ ΑΟΠΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ.ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!

    ReplyDelete
  153. ΠΕΡΑΣΑΝ 40 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΚΕ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ 6 ΦΟΡΕΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ? ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΠΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ?
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΓΥΑΛΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ.

    ReplyDelete
  154. "ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ." Εσείς Κύριε "Ματάκια" το τραβά ο οργανισμός σας να παρακολουθείτε τι γράφει η "ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ."Εσείς ποιο ρόλο παίζετε του αγνού αγωνιστή που μάχεται υπέρ βωμών και εστιών????ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ.!!!

    ReplyDelete
  155. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΤΑΜ,
    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΧΑΜΑΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ. ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
    ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟΤΗ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΩΣ ΕΔΩ.

    ReplyDelete
  156. Εεε!!! Οοο!!!
    Επόκατσεν η πειρά σας?
    Έτσι μπράβο, οι κκελλάες σας μέσα τζιε δουλειά.
    Α τζιε μεν ξιάσετε, μέσα τα σιέρκα τζιε τα πόδκια, όπως τες σιελώνες.

    ReplyDelete
  157. Εσυ ο τελευταιος/α που μιλησεςγια εξηγησου τι θελεις να μας πεις.
    Καντο κουτσια καθαρισμενα να σε καταλαβουμε φιλε/η.

    ReplyDelete
  158. ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ- ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ" ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ... ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΜΙΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ: "ΓΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑ ΤΕΛΥΤΑΙΩΣ."ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΝΩΡΙΜΙΑ".

    ReplyDelete
  159. Εισαι τοσο ασυναρτητη στο φραψιμο σου αλλα εισαι συγχωρεμενη γι' αυτο και δειχνουμε την απαραιτητη κατανοηση. Οσο για το ποιος θα γελασει τελευταιος νομιζω οτι αν εχεις τσιπα αντροπης πανω σου δενν θα εμπαινες ξανα στο μεγαρο. Αλλα που να την βρεις εσυ την τσιπα?

    ReplyDelete
  160. "γελα καλυτερα οποιος γελα τελευταιως" εγραψε η αγραμματη των 3 προαγωγων με τα πολλα προσοντα. Ο τελευταιος γραφεται με ο και οχι με ω. Τωρα που σου το εξηγησα εσυ το εμπεδωσες?
    Φαινεται εχει δικαιο ο Σφακιανακης που τραγουδα:
    ?που κανει πρωτους παλι αυτους που ηταν τελευταιοι.

    ReplyDelete
  161. Ρε παιδια ξεχασαμε τον Χρ. Μ. πρωην της υποστηριξης. Αυτος ο λαλιστατος μεγαλοδιευθυντης υπηρξε σημαντικο γραναζι στην μηχανη της κομπινας του Κοκκινου. Απο το τμημα του περνουσαν ολα τα στεγαστικα της Παφου.
    Δεν ειδε οτιδηποτε?
    Δεν ακουσε κατι?
    Δεν του αναφεραν οτιδηποτε οι υφισταμενοι του?
    Βεβαια και ειδε και ακουσε και αναφορες πηρε.
    Σιωπουσε ομως ο επιτηδειος. Και πεφτανε βροχη οι προαγωγες.Πηρε συνολικα 7 ο αθεοφοβος.Αυτος ποτε θα οδηγηθει στην πορτα της εξοδου κυριε Γεωργιου?

    ReplyDelete
  162. Ο Χρ. Μ. ειναι μεγαλος πολυ μεγαλος γλειφτης. Εφαρμοσε επι Κοκκινου ρην λαικη παροιμια "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει".Δουλοπρεπης και ρεμαλι στην υπηρεσια του Κοκκινου.

    ReplyDelete
  163. Κυριε Γεωργιου,
    71 μερες ανοχης. Γιατι?

    ReplyDelete
  164. Κυριε Γεωργιου,
    το μονο που ζητουμε ειναι απονομη δικαιοσυνης. Να τιμωρηθουν οι συνενοχοι του Κοκκινου. Αν δεν τους ξερεις ηδη σου τους κατονομαζουμε: Φ.Π. ΧΡ.Π. Χ.Χ. ΧΡ.Μ. Σ.Σ.

    ReplyDelete
  165. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Μ.Ο.
    ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΔΩΣΑΤΕ 46 ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ. ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ?

    ReplyDelete
  166. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Μ.Ο.
    ΑΠΟ ΤΙΣ 46 ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΩΘΗΚΑΝ 6 ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Μ.Α. ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ?

    ReplyDelete
  167. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Μ.Ο.
    ΑΠΟ ΤΙΣ 46 ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΩΣΑΤΕ 3 ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Σ.Α. ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ? ΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ?

    ReplyDelete
  168. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Μ.Ο.
    ΑΠΟ ΤΙΣ 46 ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΩΣΑΤΕ 4 ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Ρ.Ι ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ?

    ReplyDelete
  169. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Μ.ΟΜ
    ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΗΡΕ? ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.
    ΠΟΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ? ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ?

    ReplyDelete
  170. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Μ.Ο.,
    ΑΠΟ ΤΙΣ 46 ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΟΝΟ 4 ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ; ΤΟ 25% ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 9% ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.
    Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ, Ο ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ 33% ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ;

    ReplyDelete
  171. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ.. ΕΠΑΝΗΛΘAN!
    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ή ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ReplyDelete
  172. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ"!!ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.!!!

    ReplyDelete
  173. Αν οι μεγαλοδιευθυντες μας ησαν αυτοι διοικητες της Ναυτικης Βασης Ευαγγελος Φλωρακης θα εγκατελειπαν πρωτοι αυτοι την βαση αφηνοντας πισω ολους εμας.
    Το ηθος του Ηρωα Αντρεα Ιωαννιδη διοικητη της βασης αυτοι δεν το εχουν. Μονο για μιζες και προαγωγουλες ειναι καλοι αυτοι.
    Να τους χαιρομαστε.

    ReplyDelete
  174. ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ Μ. Ο.
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΥΘΙΞΙΑ?

    ReplyDelete
  175. Μεχρι τις 30 Απριλιου συνδιοικουσαν οι Κοκκινος Δ.Σ., Τιμπλαλεξης Γ.Δ. και Οικονομιδης Γ.Δ.
    Υπηρξε κακοδιαχειριση.
    Οι δυο εφυγαν νυκτα, εκδιωχθηκαν.
    Ο τριτος της παρεας παρεμεινε.
    Τουλαχιστον ας ζητησει ενα συγνωμη απο το προσωπικο, ας κανει μια αυτοκριτικη, ας αναφωνησει ημαρτον.
    Αρκει απο εδω και μπρος να ειναι σωστος, δικαιος, αξιοκρατικος και ακριβοδικαιος.
    Μπορεις να τα κανεις ολα αυτα κυριε Γ.Δ.?

    ReplyDelete
  176. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΛΕΣ.
    Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ. ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΑΝΤΙ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ?

    ReplyDelete
  177. Παιδιά, διερωτηθήκατε τι κάνει ο νέος μας Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Γεωργίου για όλα αυτά που γράφετε??????Κάνει παρέα και κυκλοφορεί τα βράδια με όλο τον περίγυρο του πρώην Δ.Σ.κυρίου Κόκκινου!!Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

    ReplyDelete
  178. Αν ο κυριος Γεωργιου κανει αυτα που λες φιλε μου τοτε ζητω που καηκαμε. Αν εχει φιλεψει με τα λαμογια και τους ρουφιανους τοτε ειμαστε χαμενοι απο χερι. Η μονη μας διεξοδος ειναι να τους τα χωνουμε εδω. Ο καθενας με τα οπλα που διαθετει.

    ReplyDelete
  179. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΧΑΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟ. ΜΕΤΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ReplyDelete
  180. ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  181. ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ:
    ΑΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ?
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?

    ReplyDelete
  182. ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:
    ΑΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ?
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ.ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?

    ReplyDelete
  183. ΑΠΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ:
    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ?
    ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ?
    ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ?

    ReplyDelete
  184. ΑΠΟΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:
    ΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ?

    ReplyDelete
  185. Ο Χρ.Π. ο οδηγος το φιλαρακι, ο κολλητος του Τιμμπλαλεξη τι γινεται? Το παιδι για ολα τα θεληματα του τεως Γ.Δ. Ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες του τεως. Ειδικα για ερευνες. Μαζι οι δυο τους φαγανε πολλα απο τις ερευνες. Καποιοι μιλουν για εκατονταδες χιλιαδες ευρω. Αυτο το εψαξε κανεις?

    ReplyDelete
  186. Κυριε Γεωργιου,
    ποτε επιτελους θα λογοδοτησουν οι Χρ.Μ. και Σ.Σ. για τα πεπραγμενα τους επι Κοκκινου?

    ReplyDelete
  187. Οταν ο Χρ.Μ. παρελαβε την Διευθυνση απο τον Σ.Σ. και οταν ο Σ.Σ. παρελαβε την Διευθυνση απο τον Χρ.Μ. δηλαδη μετα την ανταλλαγη που εγινε λεω μηπως βρηκε ο ενας καποιες ατελειες του αλλου? Μηπως καποια λαθη εστω και μικρα? Υπαρχει κανεις αρμοδιος να μας απαντησει σε αυτο?

    ReplyDelete
  188. Χ.Κ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, Γ...ΑΣ ΤΖΙΑΙ ΡΕΣΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ. ....ΧΑΡΗ ΣΟΥ.

    ReplyDelete
  189. Καθησα και σκεφτηκα να κανω μια ταινια εκπαιδευτικη που να διδασκεται στα σεμιναρια και να περιλαμβανει τις ομιλιες, τα σχολια, τις συμβουλες και τις παραινεσεις του Γ.Δ. που εκανε ολα αυτα τα χρονια ο Γ.Δ. κυριος Μ.Ο. προς το προσωπικο της τραπεζας μας. Ετσι απλα για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και διδασκονται οι νεωτεροι. Τελικα μου βγηκε μια ταινια πολυ πολυ μικρου μηκους, μολις τριων λεπτων. Ο ατιμος για καθε λεξη που εκστομιζε επαιρνε και μια προαγωγη. Να τον χαιρομαστε.

    ReplyDelete
  190. Παιδιά, η τράπεζα μας έχει δώσει πολύ γερά θεμέλια και εξαιρετικά διδάγματα.!!!Φρόντισαν να μας κάνουν περήφανους που ανήκουμε στην Τράπεζα με το σλόγκαν "ΜΑΖΙ".! Μήπως με το ΜΑΖΙ εννοούν τα ανώτατα στελέχη; ΜΑΖΙ στις μίζες; ΜΑΖΙ στις δοσοληψίες; ΜΑΖΙ στα ρουσφέτια; ΜΑΖI στις ατασθαλίες; ΜΑΖΙ στην κακοδιαχείριση; ΜΑΖΙ στο γλύψιμο; και ΜΑΖΙ στο ξεφτύλισμα της τράπεζας μας;

    ReplyDelete
  191. Ο Χρ.Π. ο οδηγος το φιλαρακι, ο κολλητος του Τιμμπλαλεξη τι γινεται? Το παιδι για ολα τα θεληματα του τεως Γ.Δ. Ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες του τεως. Ειδικα για ερευνες. Μαζι οι δυο τους φάγανε πολλα απο τις ερευνες. Καποιοι μιλουν για εκατονταδες χιλιαδες ευρώ. Αυτο το εψαξε κανεις? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ??ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΕΥΝΕΣ???ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ??ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒΣ???CID???

    ReplyDelete
  192. Παιδιά και μια ευχάριστη όαση ανάμεσα σε όλον αυτόν το μαύρο συρφετό που αναφέρεστε.
    Σαν Πελάτης του υποκαταστήματος σας στο Παραλίμνι, δεν μπορώ να μην σταθώ στην άψογη εξυπηρέτηση που έτυχα από τα κορίτσια που ήταν σήμερα μπροστά στην εξυπηρέτηση των πελατών.
    Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Σταυρούλα αλλά και στην ομορφονιά του ταμείου.

    ReplyDelete
  193. Αφού μοιράζουμε επαίνους, θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΕΡΓΙΟ της ‘Νίκης’ και δημοσίως, για την προθυμία του για εξυπηρέτηση, και την φιλικότητα του. ΜΠΡΑΒΟ

    ReplyDelete
  194. Φιλαρακι εσυ που με αρκετη δοση ειρωνιας διερωτασαι εαν υπαρχουν τεκμηρια για αυτα που λεμε αι για τι ειδους ερευνες μιλαμε θα σου απαντησω. Ξερουμε και ονομα εταιριας και αριθμο λογαριασμου που πιστωνοταν με τα οφελη των ερευνων που αφορουσαν λογαριασμους σε καθυστερηση. Ρωτα υπαλληλους στις καθυστερησεις, στα καταστηματα , στα στεγαστικα τμηματα και θα μαθεις. Αν παλιν δεν πεισθεις ρωτησε τον Ρ.Ι. Και θα μαθεις. Αν και παλιν δεν πεισθεις αποταθου στον εσωτερικο ελεγχο. Εαν και παλιν δεν παρεις απαντησεις πες μου το και θα σου δωσω εγω το ονομα της εταιριας και τον αριθμο λογαριασμου.

    ReplyDelete
  195. Φιλαρακι για να μαθαινεις θα σου πω λιγα πραγματα. Ο αμπαλατος ο Τιμπλαλεξης ασχοληθηκε πολυ με τις καθυστερησεις. Με την πρωτη δυσκολια εξευρεσης πελατη σε καθυστερηση η εντολη του ηταν "δωσε το του Χρ. του οδηγου" Ετσι γινοτανε φιλε μου. Μετα απο λιγες μερες πιστωνοταν ο λογαριασμος της εταιριας. Οι πιστωσεις ειναι χιλιαδες και τα λεφτα εκατονταδες χιλιαδες. Τωρα αρχισες να καταλαβαινεις?

    ReplyDelete
  196. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Ο Χ.Χ. ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ?
    ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ? ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΘ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ? ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ?

    ReplyDelete
  197. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ Φ.Π. ΧΡ.Π. ΚΑΙ Χ.Χ. ΑΛΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

    ReplyDelete
  198. Αυτο το σχολιο με το ΜΑΖΙ πολυ μου αρεσε. Λετε ρε παιδια ο Θεοδωρος Παγκαλος να ειναι συναδελφος μας και να μην το ξερουμε? Αφου ειπε " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" Δεν γινεται. Πρεπει να ειναι της κλικας του Κοκκινου.

    ReplyDelete
  199. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 200 ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Φ.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΦΟΥ.
    ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ. ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ.
    ΘΚΙΩΚΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΣΩ
    ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣΘΚΙΩΚΩ, ΕΘΚΙΩΚΑ ΘΚΙΩΚΩΣΟΥ ΘΚΙΩΚΕ ΜΟΥ
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Φ.Π.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Φ.Π. ΚΑΝΕΙΣ

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ