Γιόρτασαν έναν αιώνα ζωής και 80 χρόνια γάμου

Λένε ότι θα ήθελαν να ζήσουν άλλα 100 χρόνια μαζί. «Παρόντες» στην γιορτή, εκτός από την πολυπληθή οικογένεια τους, ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ  και ο Πάπας.

Γιόρτασαν έναν αιώνα ζωής και 80 χρόνια γάμου (βίντεο) | Η ζωή τους έδωσε όλα τα σημαντικά «πράγματα» απλόχερα!

Υγεία για να κλείσουν κι οι δύο από έναν αιώνα ζωής και να παραμένουν θαλεροί, έναν κοινό βίο που ήδη «έκλεισε» 80 χρόνια και συνεχίζει, καθώς και μια πολυπληθή οικογένεια που τους αγαπά και τους φροντίζει, ανταποδίδοντας όσα έκαναν οι ίδιοι για χρόνια. 

Οι  υπεραιωνόβιοι πλέον Ιταλοί άκουσαν το “happy Birthday» από τα 3 παιδιά, τα 4 εγγόνια και τα 8 δισέγγονα τους, ενώ έχουν αποκτήσει και 3 τρισέγγονα, το μικρότερο των οποίων είναι μόλις μερικών μηνών.

«Παρόντες» στην γιορτή τους ωστόσο ήταν και άλλοι. Η Βασίλισσα Ελισάβετ που έστειλε τις ευχές της, όπως και ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, ωστόσο την μεγαλύτερη έκπληξη τους επεφύλασσε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος τους έστειλε μια «προσωπική» ευχετήρια κάρτα, που μάλιστα είχε και την φωτογραφία του.

Ζευγάρι - 100ά - γενέθλια

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Ιταλία το 1935 και λίγο καιρό αργότερα μετακόμισε στην Μελβούρνη, είχε κάθε λόγο να γιορτάσει μαζί με τους αγαπημένους τους το γεγονός των 100 χρόνων ζωής, εκ των οποίων τα 80 είναι μαζί, έχοντας δημιουργήσει μια «μεγάλη οικογένεια», που μετρά εν ζωή πέντε γενιές. Μένουν μόνοι τους, όμως παιδιά κι εγγόνια περνούν καθημερινά απο το σπίτι για να σιγουρευτούν ότι είναι καλά και να τους κρατήσουν συντροφια.

Ζευγάρι - 100ά - γενέθλια

Όταν τους ρωτούν για το μυστικό της μακροβιότητας των ιδίων και του γάμου τους, η απάντηση είναι απλή, αγάπη και συντροφικότητα. «Να τα κάνεις όλα μαζί», προσθέτει εκείνος, «να μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα σου λέει ο άλλος όταν είναι εκνευρισμένος», συμπληρώνει εκείνη, που είναι και μεγαλύτερη κατά  …έναν μήνα

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ