Τρόμο προκαλούν οι προβλέψεις για το 2016 της «Νοστραδάμου των Βαλκανίων»!

Η "Τυφλή Μάγισσα των Βαλκανίων" είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον πόλεμο με τους τζιχαντιστές, ότι αυτός θα ξεκινήσει από τις αραβικές χώρες, με επίκεντρο την Συρία, αλλά και ότι μέχρι το έτος 2016 θα υπάρξει ενός είδους μουσουλμανικής "εισβολής" στην Ευρώπη, σε έναν ιδιόμορφο πόλεμο που θα ολοκληρώνεται μετά από πολλές δεκαετίες.

Μπορεί η Ευαγγελία Μπάμπα Βάνγκα να είναι νεκρή εδώ και μια εικοσαετία, όμως οι προφητείες της επιζούν και ένα μεγάλο μέρος έχουν βγει αληθινές.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα 'χαν ιδιαίτερη σημασία, αν η "Μπάμπα Βάνγκα", που έχει πεθάνει από το 1996, δεν είχε ήδη προβλέψει από το 1950 το λιώσιμο των πάγων και την κλιματική αλλαγή, αλλά και το ότι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος, έχοντας όμως παράλληλα προβλέψει ότι θα είναι και ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ...

Ωστόσο, η τυφλή μάντισσα, η “Νοστράδαμος των Βαλκανίων”, Baba Vanga είχε προβλέψει και την απόλυτη καταστροφή για την Ευρώπη.

 Ανάμεσα σε αυτά που είχε προβλέψει ήταν και το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.

Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον ακριβή χρόνο αυτή της εισβολής. Το 2016!

Προέβλεψε έναν μεγάλο πόλεμο από μουσουλμάνους ο οποίος θα ξεκινούσε με την Αραβική Άνοιξη το 2010 θα επεκτεινόταν στην Συρία και θα ολοκληρωνόταν το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της.

Για το 2016, υποστηρίζει ότι είδε σε ένα όραμά της την Ευρώπη να είναι ερημωμένη και εγκαταλελειμμένη, ύστερα από μια σειρά καταστροφών που θα πλήξουν τη Γηραιά ήπειρο.

Επιπλέον, προέβλεψε ότι ο πληθυσμός της θα φτάσει σχεδόν στο μηδέν το 2025, λόγω των μουσουλμάνων εισβολέων.

ΠΗΓΗ: express.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ