Το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ταζ Μαχάλ “υποδέχθηκαν” τον Πύργο του Άιφελ στο Twitter

Το Άγαλμα της Ελευθερίας “υποδέχθηκε” τον Πύργο του Άιφελ στο Twitter

Ο Πύργος του Άιφελ είναι και επίσημα μέλος στο Twitter! Δείτε πώς τον καλωσόρισαν το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ταζ Μαχάλ!

Με θέρμη "υποδέχθηκαν" τον Πύργο του Άιφελ στο Twitter το Άγαλμα της Ελευθερίας, το διάσημο μνημείο της Ινδίας, Ταζ Μαχάλ, αλλά και πολλά άλλα διάσημα κτίρια - μνημεία ανά τον κόσμο.

Ο πύργος του Παρισιού, που μετρά 126 χρόνια «παρουσίας» στην Πόλη του Φωτός, μπορεί πλέον να δέχεται tweets από τους απανταχού θαυμαστές του, καθώς είναι και επίσημα μέλος της μεγάλης "οικογένειας" του Twitter, από τις 21 Δεκεμβρίου.

«Καλώς ήλθες στο Twitter, αδελφή μου» τουίταρε λίγο αργότερα το Άγαλμα της Ελευθερίας και μάλιστα σε άπταιστα γαλλικά, για να πάρει στη συνέχεια τη λακωνική απάντηση από τον Πύργο του Άιφελ, επίσης στα γαλλικά: Merci!

Είχε προηγηθεί ο χαιρετισμός από το Ταζ Μαχάλ, από το Empire State, από το Μουσείο του Λούβρου, αλλά και από το Μουσείο Orsay.



Ο Πύργος του Άιφελ "καμαρώνει", μάλιστα, για την παρουσία του στο Twitter, τονίζοντας ότι από 1889 φωτίζει το Παρίσι, ενώ τώρα «λάμπει» και στο Twitter!

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ