Ο Ιερομόναχος Φώτιος Μοχάλωβ, το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του ρωσικού «The Voice»

Πανικός στα social media με τον ιερομόναχο που κέρδισε το ρωσικό The Voice

Ο Ιερομόναχος Φώτιος Μοχάλωβ, το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του ρωσικού «The Voice».

Ξετρέλανε κριτές και κοινό... τον χαρακτήρισαν πραγματικό άγγελο επί γης, λόγω της φωνής και της ερμηνείας του. Ο Ιερομόναχος Φώτιος Μοχάλωβ, το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του ρωσικού «The Voice».

Ο 30χρονος ορθόδοξος μοναχός, έκλεψε τις εντυπώσεις με το ράσο του, ερμηνεύοντας συγκλονιστικά δύο τραγούδια, ένα ιταλικό και ένα ρώσικο, εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές του ικανότητες.

Στον τελικό, η νίκη του ήταν σαρωτική, αφού συγκέντρωσε το 76% των ψήφων των τηλεθεατών, δημιουργώντας σάλο στα social media. Ο πατήρ Φώτιος τραγούδησε ένα ιταλικό τραγούδι το «Per Te» το οποίο είχε βγει πρώτο στο διαγωνισμό του Σανρέμο τη δεκαετία του 1960 και μάγεψε τόσο την κρητική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές.

Ο 28χρονος ιερομόναχος σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη κατάκτηση της πρώτης θέσης δήλωσε: «Ξέρω ότι ολόκληρο το μοναστήρι με στηρίζει, επομένως όλοι με βλέπουν και ψηφίζουν για εμένα, ακόμα και ο εξομολογητής μου». Ο ίδιος πάντως αναφέρει πως εκτός από τους ύμνους που ψέλνει στο μοναστήρι όλα αυτά τα χρόνια εξασκείται και με ποπ τραγούδια προκειμένου να βελτιώσει τις φωνητικές του ικανότητες. Μάλιστα, δήλωνε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ότι δεν τον ενδιαφέρει να κερδίσει, γιατί ό,τι και να γίνει θα είναι θέλημα Θεού!



Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ