Εκκλησιαστική γη για δημιουργία Ογκολογικού στη Λεμεσό

Όταν η εκκλησία ΔΙΝΕΙ γη για να κτιστεί ένα νοσοκομείο... (αντί να ζητά χαλίτικα για να φτιάξει ξενοδοχείο...)

- Αυτή είναι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.. The rest is Business..

Δημιουργία Ιατρικού Ογκολογικού Κέντρου στη Λεμεσό

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού δια του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου σήμερα Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, προχώρησε σε μια ιστορική συμφωνία με τον ογκολόγο Δρ. Ζάμπογλου για τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου ογκολογικού κέντρου στην πόλη της Λεμεσού.

Το ογκολογικό αυτό κέντρο έχει σαν στόχο να καλύψει τις ανάγκες της νοτιοδυτικής Κύπρου στην περίθαλψη ασθενών αλλά παράλληλα φιλοδοξεί να αναδειχθεί ένα περιφερειακό ιατρικό ογκολογικό κέντρο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου αλλά και της Μέσης Ανατολής.

Το ογκολογικό ιατρικό κέντρο θα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο της νοσηλείας αλλά και της επεμβατικής ακτινοθεραπείας, όπως επίσης και του PET-CT SCAN, πρωτοπόρων για την Κύπρο ιατρικών τεχνικών.

Τη συμφωνία προσυπέγραψαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος, ο Δρ. Ζάμπογλου και ο κ. Κίκης Καζαμίας.
- Τη μειονεκτικότητα της Κύπρου σε ότι αφορά την παροχή εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών, ειδικότερα στον τομέα της ογκολογίας, έρχεται να καλύψει ένα υπερσύγχρονο Ιατρικό Ογκολογικό Κέντρο διεθνών προδιαγραφών που προγραμματίζεται στη Λεμεσό.  

Με στόχο την παροχή πολύ υψηλού επιπέδου θεραπευτικών ογκολογικών υπηρεσιών, με βάση τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και το διεθνούς εμβέλειας ιατρικό δυναμικό που θα το στελεχώνει, το Κέντρο φιλοδοξεί -και είναι βέβαιο ότι έτσι θα γίνει- να καταστεί ως ένα από τα καλύτερα Ογκολογικά Κέντρα, όχι μόνο της Κύπρου και της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ