Κραυγή απελπισίας της «Τουριστικής» Λεμεσού

Α: Τουριτσική? 2015
Τουριστική περιοχή Γερμασόγεια, 1980-2015, δυο φωτογραφίες αφιερωμένες στον ΚΟΤ, στο αρμόδιο υπουργείο και στους τοπικούς άρχοντες!

Α: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ 2015

Β: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ 1980

Τόσο κράτησε η τουριστική περίοδος τις Λεμεσού «6 εβδομάδες»

Αμήχανη και χαμένη η τουριστική βιομηχανία τις Λεμεσού. Έτοιμοι να κλείσουν και να τα παρατήσουν πολλές τουριστικές επιχειρήσεις. Απίστευτο και αληθινό!

Τόσο κράτησε η τουριστική περίοδος στους τουριστικούς Δήμους Γερμασόγειας και Αγίου Τύχωνα . Απλά αρκετός χρόνος για να πληρωθούν στο κράτος και στις τοπικές αρχές τα τέλη και οι φορολογίες.
Β: «Τουριστική 1980'ς»
Το εργατικό δυναμικό και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων χαρακτηρίζονται σαν σύγχρονους σκλάβους που απλά συμπληρώνουν τους μισθούς των αρχόντων μέχρι την επόμενη χρονιά!

Τώρα θα δείτε και θα ακούσετε τους μισούς άρχοντες που θα μιλούν δημόσια για τουριστική ανάπτυξη την επόμενη χρονιά και άλλη μισοί ότι η Λεμεσός θα μετατραπεί σε περιφερειακό κέντρο της Κύπρου , της Ευρώπης και όλου του πλανήτη!

Συνεχίστε άρχοντες να κλείνεται ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα!
Συνεχίστε να υποβαθμίζεται τις τουριστικές μας περιοχές!
Συνεχίστε την μέθοδο τις ανεργίας και τις δυστυχίας!
Συνεχίστε στην ίδια ρότα και θα παραδώσετε στις επόμενες γενεές ότι χειρότερο!


Το ξήλωμα της τουριστικής βιομηχανίας συνεχίζετε στην Λεμεσό.

Η εξόντωση του τουριστικού τομέα στην Λεμεσό συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς . Σε ρυθμό express κλείνουν τουριστικές κλίνες και μετατρέπονται σε πολυτελή παραθαλάσσια διαμερίσματα τα οποία πωλούνται σε αστρονομικά ποσά σε ξένους και ντόπιους επενδύτες .

Μετά το κλείσιμο των ξενοδοχειακών μονάδων ROUSSOS – ROMIOS- ACUARIUM- ARSINOE- MARATHON- PIGASOUS – AVENITA – KING RICHARD – OLD BRIGHE – CASTLE – SOTORENA – EDEN – ARIADNI – CHENOUS και το GOLDEN ARCHES HOTEL αιτείτε αλλαγή χρήσης από ξενοδοχειακή μονάδα σε οικιστική .

Ο αφανισμός της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός συνεχίζεται με μανία από εκλεγμένους , δημόσιους και ιδιωτικές εταιρείες . Το χρήμα της απληστίας διοικεί τα μυαλά των αρχόντων που οδηγούν την πόλη μας σε ένα φαύλο κύκλο κατά της τουριστικής βιομηχανίας. Το εργατικό δυναμικό μειώνεται κατά το ήμισυ με την ανεργία και τα δεινά και τις απρόβλεπτες συνέπειες .


Για να καταλάβετε την κοροϊδία που πλασάρουν στον πολίτη που με δίχως ντροπή πανηγυρίζουν ότι στον τουριστικό Δήμο Γερμασόγεια θα κατασκευάσουν 5 κυματοθραύστες , ως τουριστικό , αναπτυξιακό και μοναδικό έργο .
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν αυτό το έργο ονομάζεται τουριστική ανάπτυξη ή αν ακόμα αποτελεί προτεραιότητα . Δηλαδή όταν κατασκευαστούν αυτοί οι κυματοθραύστες θα κατακλείσουν οι τουρίστες την Λεμεσό και συγκεκριμένα στους τουριστικούς δήμους Γερμασόγειας και Αγίου Τύχωνα ! Δεν γνωρίζουμε αν αυτοί που τα αναφέρουν δημόσια αν είναι ικανοί και γνώστες στην τουριστική επιστήμη ή μας θεωρούν τελείως ανήμπορους να κατανοήσουμε το τι συμβαίνει και που θα καταλήξει αυτή η τραγωδία !

Ακούμε καθημερινά από τα μέσα ενημέρωσης ότι η Λεμεσός θα γίνει περιφερειακό , πληροφοριακό και υπηρεσιακό κέντρο και άλλες σαχλαμάρες . Όλοι εμείς οι Λεμεσιανοί έχουμε από 5 ακαδημαϊκά διπλώματα και πτυχία και δεν χρειαζόμαστε να υπηρετούμε τον «κάθε αλήτη τουρίστα». Στην πραγματικότητα περιμένουμε να εκραγεί καμία βόμβα ή να πυροβολήσουν λίγους τουρίστες σε γειτονικές χώρες μπας και προσεγγίσουμε και εμείς λίγους τουρίστες ! Δεν φτάνει η ανικανότητα μας σε αυτό τον τομέα το πανηγυρίζουμε και από πάνω !

Από επίσημα εκλεγμένα χείλη σε δημοσιογραφική διάσκεψη ανακοινώθηκε με χαρά και προσδοκία ότι στον Δήμο Λεμεσού θα ανοίξουν λίγες δεκάδες τουριστικές κλίνες και στους παραδοσιακούς τουριστικούς Δήμους κλείνουν κατά χιλιάδες !

Ζούμε σε μια αλλόκοτη εποχή που αντί να υπερίσχυσει ο νόμος του δημόσιου συμφέροντος κατοχυρώνεται η μάσα και η εκμετάλλευση των λίγων ! Αλίμονο στον απλό και βιοπαλαιστή Λεμεσιανό!

ΠΗΓΗ:
kitagermasogeias.com
lemesos-blog.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ