Η νταντά του Μπεν 'Αφλεκ, Χριστίνα Ουζουνιάν, αιτία να χωρίσει η Ζιζέλ


Η νταντά Χριστίνα Ουζουνιάν -Christina Kristina Ouzounian.
Σύμφωνα με το «Us Magazine»

Η νταντά του Μπεν Άφλεκ -Ben Affleck- χωρίζει και τη Ζιζέλ - Δείτε τη φωτογραφία που την «καίει»

Η νταντά ποζάρει όλο χάρη στο ιδιωτικό Jet του συζύγου της Βραζιλιάνας καλλονής.

Δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό θέλουν Ζιζέλ -Gisele Bundchen- και Τομ Μπράντι να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν το λόγο που η Βραζιλιάνα καλλονή θέλει να διαλύσει το γάμο της.

Το «Us Magazine», έψαξε να βρει τι ακριβώς συμβαίνει με τη Ζιζέλ και τον σύζυγό της και ανακάλυψε πως αιτία της κρίσης που βιώνουν είναι η νταντά του Μπεν Άφλεκ, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός έκανε δεσμό αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ -Jennifer Garner-.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ουζουνιάν, όπως είναι το όνομα της, εκτός από τον Άφλεκ είχε έρθει σε επαφή και με τον σύζυγο της Ζιζέλ, ο οποίος τον Ιούνιο, ταξίδεψε με τον Μπεν Άφλεκ, αλλά και μαζί της με το ιδιωτικό του τζετ. Η παρέα πήγε στο Λας Βέγκας για ένα φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ. Μάλιστα, ο σύζυγος της Ζιζέλ, όπως αναφέρει πηγή που γνωρίζει, της επέτρεψε να δοκιμάσει και τα τέσσερα μεγάλα δαχτυλίδια του από το «Super Bowl».

Αυτό το ταξίδι αστραπή στο Βέγκας έφτασε στα αυτιά της Ζιζέλ. Το μοντέλο έγινε πυρ και μανία γιατί δεν το γνώριζε, και απείλησε τον Τομ Μπράντι -Tom Brady- με διαζύγιο.

Πειστήριο του «εγκλήματος» είναι και μια φωτογραφία της νταντάς στο ιδιωτικό τζετ του Τομ Μπράντι, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας στις 11 Αυγούστου, αλλά είχε τραβηχτεί στις 27 Ιουνίου οπότε και έγινε το εν λόγω ταξίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως τρεις μέρες μετά, ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Άφλεκ με την Γκάρνερ.

Αυτή είναι η φωτογραφία της νταντάς στο Jet του συζύγου της Ζιζέλ και στην οποία φοράει τα δαχτυλίδια του.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν για την σχέση της νταντάς με τον Άφλεκ, έκαναν την Ζιζέλ να αναρωτηθεί μήπως συνέβη κάτι ανάμεσα στην Ουζουνιάν και τον Τομ Μπράντι.



Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ