Η αναδυόμενη Αφροδίτη στη ταινία «Youth» του Paolo Sorrentino κλέβει την παράσταση

Η Ρουμανική ομορφιά...

Είναι αυτή η νέα Μόνικα Μπελούτσι; Η πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Τζέραρντ Μπάτλερ και του Μάικλ Φασμπέντερ, ακούει στ' όνομα Μανταλίνα Ντιάνα-Γκενέα -Mădălina Diana Ghenea- και κερδίζει στα σημεία...

Η προηγούμενη ταινία του Σορεντίνο -Paolo Sorrentino- είχε τίτλο «Η τέλεια ομορφιά» την οποία ο σκηνοθέτης μάλλον βρήκε στο πρόσωπο της Μανταλίνα Ντιάνα Γκενέα, της ηθοποιού που επέλεξε στη νέα του ταινία «Νιότη» -Youth (2015 film)- με την οποία «άνοιξε» το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας.

Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1987 στη Ρουμανία και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη ακολουθώντας την κτηνίατρο μητέρα της από φάρμα σε φάρμα. Από μικρή ενδιαφερόταν για την showbusiness και συμμετείχε σε παιδικό ριάλιτι σόου της Ρουμανίας.
Η μικρή επαρχιωτοπούλα όμως φαίνεται πως δεν ήταν γεννημένη για να αρμέγει αγελάδες και έτσι ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο.

Μετά από κάποια χρόνια στο μόντελινγκ, όπως πολλές συνάδελφοι της άλλωστε, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και γι' αυτόν τον λόγο μετακόμισε στην Ιταλία. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε σειρές και ταινίες της ιταλικής τηλεόρασης αλλά και σε βίντεο κλιπ του Eros Ramazzotti.

Το 2011 έπεσε στα δίχτυα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αν και για μικρό χρονικό διάστημα, που όμως, αποδείχθηκε ικανό, ώστε ο φακός να τους ''τσακώσει'' να κάνουν μαζί διακοπές.


Mădălina Diana Ghenea



Και δεν είναι μόνο ο Leonardo Di Caprio, που δεν κατάφερε να αντισταθεί στην μεσογειακή ομορφιά της και στις τέλειες αναλογίες του κορμιού της. O Gerard Butler είναι επίσης, ένα από τα «θύματα» της ομορφιάς της. Ο χολιγουντιανός σταρ και η Ρουμάνα ηθοποιός, έζησαν ένα δυνατό έρωτα, το 2013.


Για εκείνη, ο Gerard ήταν η «πρώτη αγάπη της ζωής της» και ο άντρας που την ενέπνευσε να κάνει οικογένεια και παιδιά. Η ζωή όμως την διέψευσε. Τον Ιούνιο του 2013, ο Butler δήλωσε και πάλι single. Λίγες ημέρες αργότερα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, το πρώην ζευγάρι απόλαυσε ρομαντικές διακοπές στη Ρώμη. Έπειτα από κάποια «on-off» στη σχέση τους, ο Gerard και η Μandalina, χώρισαν οριστικά.

Μία γυναίκα σαν την Mandalina όμως, δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μόνη της. O Michael Fassbender, που στα πηγαδάκια του Χόλιγουντ έχει το παρατσούκλι, «Καζανόβας», έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο στο πλευρό της μελαχρινής καλλονής. Τον Ιανουάριο του 2014, ο φωτογραφικός φακός, τους εντόπισε, πιασμένους χέρι-χέρι, στο Μιλάνο και οι δύο τους έμοιαζαν  πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αλλά ούτε αυτή η σχέση κατάφερε να αντέξει στον χρόνο.

Τελικά την ανακάλυψε ο Σορεντίνο και έτσι σε λίγες εβδομάδες θα την δούμε στην μεγάλη οθόνη να μπαίνει και να βγαίνει ολόγυμνη από μια πισίνα, με τους Χάρβει Καιτέλ και Μάικλ Κέιν να την κοιτούν μαγνητισμένοι. Ενδεικτικός ο διάλογος ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς:

- Κέιν: Ποια είναι αυτή;
- Καιτέλ: ο Θεός

Η μεσογειακή ομορφιά και οι απαράμιλλες καμπύλες της είναι σίγουρο ότι θα συγκινήσουν το Χόλιγουντ πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα δούμε την Μανταλίνα ξανά στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε εδώ το επίμαχο trailer..


και τα άλλα δύο trailer της ταινίας, το ένα εδώ..


και το άλλο εδώ...




Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ