Η πόλη που θα ήθελε να ζει κάθε άνδρας μέχρι και με τρεις διαφορετικές γυναίκες

Οι τέσσερις είναι σχέση.

Η πόλη που θα ήθελε να ζει κάθε άνδρας

Η πόλη Dongguan της Κίνας έχει χαρακτηριστεί εκτός από Μέκκα της τεχνολογίας, καθώς εκεί βρίσκονται τα περισσότερα τεχνολογικά εργοστάσια, και πρωτεύουσα του σεξ. Κάθε άνδρας συνάπτει σχέσεις με τρεις διαφορετικές γυναίκες και κανείς δεν του λέει τίποτα (Pics)

Ο παράδεισος επί Γης φαίνεται να είναι η πόλη Dongguan της Κίνας,  για τους λάτρεις του ωραίου φύλου και αυτό γιατί κάθε άνδρας μπορεί να έχει σχέση με τρεις διαφορετικές γυναίκες χωρίς να χρειαστεί να κρύβεται.

Στην πόλη Dongguan, της επαρχίας Guangdong στην Κίνα βρίσκονται τα εργοστάσια των μεγαλύτερων τεχνολογικών κολοσσών, όπως της Apple, της LG και άλλων. Παράλληλα, στην ίδια πόλη ο γυναικείος πληθυσμός ξεπερνά κατά πολύ τον ανδρικό, μιας και οι τεχνολογικές εταιρίες προτιμούν να προσλαμβάνουν γυναίκες παρά άνδρες, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι αποδίδουν καλύτερα.

Στην υπόλοιπη Κίνα ισχύει το ακριβώς αντίθετο, λόγω του ότι η νομοθεσία που επιβάλλει τη γέννηση ενός μόνο παιδιού έχει εκτοξεύσει τα ποσοστά του ανδρικού πληθυσμού της χώρας, έναντι των γυναικών που είναι λιγότερες.


Ωστόσο, λόγω της πολιτικής που έχουν υιοθετήσει οι εταιρίες στη συγκεκριμένη πόλη έχουν περιορίσει σημαντικά τον ανδρικό πληθυσμό με αποτέλεσμα ένας άνδρας να συνάπτει σχέση με περισσότερες από μια γυναίκες.

Η έρευνα που διεξήχθη στην πόλη έδειξε ότι οι γυναίκες που εργάζονται στα εργοστάσια και περνούν εκεί τον περισσότερο χρόνο της καθημερινότητάς τους αναζητούν τον έρωτα εντός του εργοστασίου, επομένως οι άνδρες εργαζόμενοι μπορούν να έχουν περισσότερες από μια φιλενάδες χωρίς να χρειάζεται να κρυφτούν.

Ο Li Bin, που μετακόμισε από την επαρχία Sichuan για να εργαστεί στην Dongguan, αναφέρει: "Έχω τρεις κοπέλες και η καθεμία γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης. Πολλοί άνδρες έχουν ταυτόχρονα σχέση με πολλές γυναίκες. Υπάρχουν τόσες νέες κοπέλες στην πόλη".
Ενώ, συμπληρώνει: "Δεν αναγκάζει κανείς τις γυναίκες αν αποδεχθούν μια τέτοια κατάσταση, υπάρχει αποδοχή και από το άλλο φύλο, γι' αυτό και λειτουργεί".

Πηγή: Mirror.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ