Αυτή θα σε βάλει να ξυρίσεις... μέχρι και το στήθος σου

Στις μεσαίες δεκαετίες του 20ου αιώνα το πρότυπο του άντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, πήγαινε πακέτο με το μουστάκι.

Αυτή θα σε βάλει να ξυρίσεις μέχρι και το στήθος σου (και καλά θα κάνει)

Η σκηνή με τον Γεωργίτση και τη Λάσκαρη είναι από τις αλήστου μνήμης του ελληνικού κινηματογράφου. Όσο όμως περνούσαν τα χρόνια το μουστάκι έχανε την δυναμική του και έπαψε να είναι ένα άβατο. Αν δεν είχες μουστάκι δεν ήσουν ο ντιντής όπως έλεγαν το '60. Το '80 και το '90 η ισχύς της τρίχας πέρασε λίγο χαμηλότερα. Το δασύτριχο στήθος έγινε μύθος και η εικόνα του αυτά τα χρόνια ήταν πουκάμισο ανοιχτό, χρυσή καδένα και η τρίχα να καταλαμβάνει το ρούχο.

Οι εποχές όμως αλλάζουν. Μαζί τους αλλάζουν και οι άντρες. Όπως αλλάζουν και οι απαιτήσεις. Οι απαιτήσεις που έχει μια γυναίκα από τον άντρα και η ανάγκη που έχει ο ίδιος ο άντρας από τον εαυτό του. Αν έλεγες μέχρι το 1995 για παράδειγμα σε έναν άντρα να ξυρίσει το στήθος του τότε θα σε έπαιρνε με τις πέτρες. Τώρα όμως ζούμε στο 2015. Τα φαιδρά στερεότυπα και τα κολλημένα μυαλά δεν έχουν θέση. Αν έχεις ανάγκη να ξυρίσεις το στήθος σου δεν πρέπει να σκέφτεσαι τι θα πουν οι γύρω σου για σένα. Το μοναδικό που πρέπει να σκέφτεσαι - επειδή δεν ζεις για να ικανοποιείς τον εαυτό σου - είναι τι θα σου αποφέρει μια τέτοια κίνηση ως προς το γυναικείο φύλο ή εν πάσει περιπτώσει το φύλο στο οποίο δραστηριοποιείσαι, στο επάγγελμα σου αν είσαι αθλητής ή ακόμα και στην απτική αίσθηση του σώματος σου.

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο που είναι και το last but not least. Σκέψου πως νιώθει το χέρι σου και κατ΄επέκταση το μυαλό σου όταν χαϊδεύεις το στήθος σου που είναι γεμάτο τρίχες (ιδίως σε μια καλοκαιρινή περίοδο που κατσαρώνουν από τον ιδρώτα και δημιουργούν μικρές λιμνούλες) και πως νιώθεις όταν αγγίζεις μια λεία επιφάνεια...Βλέπεις την διαφορά;



Σε περίπτωση που είσαι ποδοσφαιριστής, κολυμβητής, ποδηλάτης ή κάτι άλλο σχετικό με άθλημα θα δεις να έρχονται καλύτερες επιδόσεις και θα έχεις αποφύγει μια πιθανότητα τραυματισμού, κυρίως στις γάμπες.

Εκεί όμως που θα έχεις μεγαλύτερες επιδόσεις επιτυχίας είναι στις κατακτήσεις σου. Για την ακρίβεια τα οφέλη που θα έχεις ως προς την κοπέλα σου ή μια γυναίκα που φλερτάρεις στο μπαρ θα είναι πολλαπλά.

Στην πρώτη περίπτωση θα δεις ότι η κοπέλα σου θα το ευχαριστιέται περισσότερο την ώρα του σεξ. Δεν θα αποφεύγει να αγγίζει το στήθος σου ή να το φιλάει και ξέρουμε κι εσύ κι εγώ  ότι σε κάθε άντρα αρέσει μια γυναίκα να τον φιλάει στο στέρνο. Είναι μια ερωτογενής ζώνη που αυξάνει τη λίμπιντο. Αν πρέπει να ξηλώσει το θαμνόδασος για να βρεις επιφάνεια σώματος τότε θα πάει πάσο. Το αυτό ισχύει και σε άλλες περιοχές χαμηλότερα.

Στην δεύτερη περίπτωση, αυτή που συναντάς μια γυναίκα στο μπαρ να έχεις στο νου σου το εξής: όσο κι αν οι μουσάτοι είναι της μοδός και μοιάζουν πιο σέξι στο γυναικείο μάτι, το πρόσωπο είναι το μόνο μέρος που θέλουν τόση τρίχα. Στο στήθος θέλουν το τόσο όσο. Γι΄αυτό αν είσαι από αυτούς που έχουν μόνιμο πουλόβερ μπροστά τους, να ξέρεις ότι όταν θα έρθει η ώρα να βγει η μπλούζα ή το πουκάμισο, κάτι θα της ξινίσει. Και θα ζήσεις ότι και ο σχεσάκιας της παραπάνω παραγράφου. Και λογικά δεν θα υπάρχει συνέχεια με αυτήν. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και θα είσαι αναγκαστικά πιο λιτά ενδεδυμένος θα φανεί η πυκνότητα και αμφιβάλλω αν θα σε ακολουθήσει μετά το μπαρ.

Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση. Να μην έχεις παρά 3-4 τρίχες μετρημένες και να πέσεις σε μία από τις λίγες που τους αρέσουν τα πλούσια μαλλιά στο σώμα. Πώς θα καταφέρεις να πλησιάσεις τα στάνταρ της; Ξύρισε σε τακτική βάση τον κορμό σου και θα καταφέρεις πολλά.

Αυτά δεν είναι απλές κλισεδιές που τις λέω γιατί θέλω να δικαιολογήσω την άποψη μου. Είναι πράγματα de facto. Το 63% των γυναικών σήμερα πιστεύουν ότι ο άντρας πρέπει να περιποιείται συγκεκριμένες τριχωτές περιοχές. Το 74% των ανδρών ταυτίζεται με αυτή την αντίληψη. Μη μένεις κολλημένος σε στερεότυπα.

Και δεν είναι μόνο αυτή η οπτική. Είναι και ότι με το κατάλληλο μηχάνημα θα το ευχαριστιέσαι να ξυρίζεσαι στο στήθος για παράδειγμα. Όπου κατάλληλο μηχάνημα βάλε Gillette BODY. Όπου ευχαριστιέσαι βάλε Gillette BODY. Κι όπου ξύρισμα βάλε Gillette BODY. Μια ξυριστική μηχανή, Η ξυριστική μηχανή, που διαθέτει τρεις λεπίδες, τρεις λιπαντικές ταινίες και αντιολισθητική λαβή για απόλυτο έλεγχο ακόμα και στο ντους.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ