Η φωτογραφία του ομοφυλόφιλου εφήβου που κλαίει κάνει τον γύρο του κόσμου


Νέα Υόρκη - Η φωτογραφία του ομοφυλόφιλου εφήβου που κλαίει κάνει τον γύρο του κόσμου

Έχει ξεσηκώσει θύελλα υποστηρικτικών μηνυμάτων, μεταξύ των οποίων της Hilary Clinton και της Ellen DeGeneres

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το blog φωτογραφιών «Humans of New York», στην οποία προβάλλεται ένας ομοφυλόφιλος έφηβος, ο οποίος κλαίει, φοβούμενος για το μέλλον του, έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.

Η αιτία της συγκίνησης του παιδιού περικλείεται στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία: «Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι για το πως θα είναι το μέλλον μου και για το αν οι άλλοι άνθρωποι θα με συμπαθούν».

Η διαδικτυακή σελίδα «Humans of New York» καταγράφει και δημοσιεύει στιγμές από τις ζωές των κατοίκων της Νέας Υόρκης. Η τελευταία δημοσίευσή της αφορούσε τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων στις 50 πολιτείες της Αμερικής.


Η εν λόγω εικόνα έχει αναδημοσιευτεί τις τελευταίες τρεις μέρες σχεδόν 60.000 φορές, ενώ τα σχόλια που τη συνοδεύουν αγγίζουν τα 55.000, εκ των οποίων τα περισσότερα αποτελούν εγκάρδια, συμβουλευτικά λόγια προς τον νεαρό.

Ανάμεσα σε αυτούς που συγκινήθηκαν από την φωτογραφία κι έσπευσαν να παρηγορήσουν τον έφηβο ήταν η Hilary Clinton, η οποία του έγραψε:

«Πρόβλεψη από έναν ενήλικα: Το μέλλον σου θα είναι καταπληκτικό. Θα μείνεις έκπληκτος από τις ικανότητές σου και τα υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Βρες τους ανθρώπους που σε αγαπούν και πιστεύουν σε εσένα. Θα υπάρξουν πολλοί από αυτούς».

Μια μέρα μετά το σχόλιο της Clinton, η διάσημη, ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres έγραψε: «Όχι απλά οι άνθρωποι θα σε συμπαθούν, θα σε αγαπούν. Εγώ μόλις έμαθα για σένα και σε αγαπώ ήδη».

Αναρίθμητα ήταν και τα μηνύματα από άλλα ομοφυλόφιλα άτομα, τα οποία έσπευσαν να παρηγορήσουν το νεαρό αγόρι, τονίζοντας πως η αγάπη από τους άλλους θα έρθει όταν αγαπήσει πρώτα ο ίδιος τον εαυτό του.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ