Σκιά του εαυτού της η σκελετωμένη Αντζελίνας Τζολί

Σοκάρουν οι εικόνες της σκελετωμένης Αντζελίνας Τζολί

Σκιά του εαυτού της έχει γίνει η χολιγουντιανή ηθοποιός!

Δείτε τις φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σοκάρουν!

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει καμία σχέση με την παλιά της εικόνα… Αποστεωμένη και σκιά του εαυτού της δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό της εαυτό.

H διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στη Βιρμανία σε ένα στρατόπεδο που ζουν οικογένειες, θύματα του εμφυλίου πολέμου

Η είδηση όμως δεν ήταν αυτή!

Οι φωτογραφίες από τον επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στη Βιρμανία σοκάρουν, καθώς φαίνεται αποστεωμένη σαν να πάσχει από νευρική ανορεξία.

Σοκάρουν οι εικόνες της σκελετωμένης Αντζελίνας Τζολί...

Σε προχωρημένο στάδιο νευρικής ανορεξίας η Αντζελίνα Τζολί – Τρόμο προκαλεί η τελευταία της εμφάνιση

Ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί στο Μιανμάρ του Κατσίν το πρωινό της Πέμπτης, με την εικόνα της να προκαλεί εντονότατη ανησυχία στους θαυμαστές της. Το πρακτορείο Reuters έδωσε στη δημοσιότητα τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, με το κοινό να κάνει λόγο για προχωρημένο στάδιο νευρικής ανορεξίας.

Φυσικά, η γλυκιά Αντζελίνα ανέκαθεν υπήρξε αδύνατη, ωστόσο, πλέον τα κόκκαλά της είναι ορατά σε κάθε σημείο του σώματός της, με το δέρμα απλά να προσπαθεί να «καλύψει» την αρρώστια.

Οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με γυμνά τα άνω άκρα της αποκαλύπτουν ένα πραγματικά αποστεωμένο χέρι, με την ίδια να μοιάζει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Οι συνεχείς επεμβάσεις για να εξαλείψει τον κίνδυνο του καρκίνου την έχουν καταπονήσει, με την τεράστια απώλεια κιλών να επιβαρύνει κι άλλο την εικόνα της.

Ας ελπίσουμε μετά την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα στα Μέσα ολόκληρου του κόσμου, η οικογένειά της να λάβει σοβαρότερα υπόψιν το προβλήματα και να αναλάβει επιτέλους δράση.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ