Η Holly Madison στο βιβλίο της «Down The Rabbit Hole» αποκαλύπτει τη Ζωή στη Βίλα Playboy

10 ισχυρισμοί από πρώην Playboy κουνελάκι που "καίνε" τον Hef

Η Holly Madison πρώην κουνελάκι του Playboy και κάτοικος της περίφημης έπαυλης του Hefner έβγαλε ένα βιβλίο που «θάβει» τον αιώνιο εργένη με απίστευτο τρόπο.

Το βιβλίο με τίτλο «Down The Rabbit Hole:

Curious Adventures And Cautionary Tales From A Former Playboy Bunny», κάνει αποκαλύψεις για την ζωή στην έπαυλη και η ίδια δηλώνει: «Ο Χέφνερ ήταν ένας άνθρωπος επιθετικός και αξιολύπητος, ήθελε να χειραγωγεί τους ανθρώπους συναισθηματικά και ως εραστής ήταν απογοητευτικός, ήταν ο χειρότερος εραστής που είχα ποτέ στην ζωή μου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο βιβλίο της η 35χρονη Madison.

Η ίδια αποκαλύπτει πως μέσα στην πολυτελή έπαυλη ένιωθε τόση πίεση, ώστε να πάθει κατάθλιψη και να σκεφτεί ακόμα και να θέσει τέλος στη ζωή της.

Συγκεκριμένα η Holly στις σελίδες του βιβλίου της κατηγορεί τον Hef πως:

1. Όλα τα κουνελάκια ήταν υποχρεωμένα σε κάποια φάση να κοιμούνται μαζί του.

2. Ο Hef απαιτούσε πάντα να ντύνονται πρόστυχα και προκλητικά. Μάλιστα τις έβγαζε φωτογραφίες κάθε βράδυ πριν βγουν έξω και τους άφηνε τις εικόνες τους στην κρεβατοκάμαρά τους το άλλο πρωί. Η Holly πιστεύει πως το έκανε για να τους επικρίνει για την εμφάνισή τους.

3. Της πρόσφερε ναρκωτικά. Μάλιστα η Holly ισχυρίζεται πως όταν αυτή αρνήθηκε της είπε: "Γενικά δεν εγκρίνω τα ναρκωτικά αλλά αυτά τα χάπια τη δεκαετία του 70 τα λέγαμε ‘ανοιχτήρια μπουτιών’"

4. Ο Hef έλεγχε τα κουνελάκια του με κάθε τρόπο: τις υποχρέωνε να γυρίζουν κάθε βράδυ στις 9 και να φορούν ίδιες πιτζάμες πριν πέσουν για ύπνο. Αν κάποια δεν γύριζε στην ώρα της δημιουργούσε σκηνή και της έλεγε να φύγει από την έπαυλη.

5. Έβλεπε διαρκώς πορνό, κάπνιζε μαριχουάνα και τις ανάγκαζε να τον χαϊδεύουν και να ερωτοτροπούν μαζί του εκ περιτροπής αλλά πάντα τελείωνε με αυνανισμό. Το ίδιο το σεξ με τον Hef το περιγράφει ως σύντομο, αδιάφορο και απρόσωπο. Ποτέ δεν μοιράστηκαν ούτε ένα φιλί «απλά ένιωθα το βάρος κάποιου πάνω μου» γράφει η Holly.

6. Όταν φιλοξενούσε στο σπίτι τους γιους του: τον 9χρονο Marston, και τον 10χρονο Cooper, τoυς έβαζε να μοιράζονται το δωμάτιο 3 με ένα κουνελάκι. Η ίδια λέει πως όσο έμενε αυτή στη έπαυλη δεν έτυχε να μείνουν εκεί και τα παιδιά αλλά θυμάται τα σκόρπια παιχνίδια στο δωμάτιο με τα τρία κρεβάτια.

7. Ο Hef ήταν αυστηρός με τα κουνελάκια του ακόμα και κατά τη διάρκεια των περίφημων πάρτι στην έπαυλη. Τα κουνελάκια ήταν υποχρεωμένα να κάθονται στο τραπέζι του Hef όλο το βράδυ, να χορεύουν μόνο μπροστά στο τραπέζι και να φύγουν από το τραπέζι μόνο για να πάνε στο μπάνιο.

8. Τρεις φορές την εβδομάδα υποχρέωνε τα κουνελάκια του να βλέπουν όλοι μαζί ταινίες.

9. Τους έκανε συχνά σχόλια για το βάρος τους. Η Holly θυμάται πως το διάσημο κουνελάκι Wilkinson κάποια στιγμή δέχτηκε την έντονη κριτική του Hef για τα παραπανίσια κιλά της.

10.Ο Hef μαζεύει φωτογραφίες (κυρίως πολαρόιντ) από όλα τα κουνελάκια που έχουν περάσει από την έπαυλη και κρατά αρχείο όπου βάζει τις φωτογραφίες σε ομάδες με την ένδειξη Α, Β και C με βάση το πόσο εμφανίσημες είναι και πόσο τον ικανοποίησαν. Η Holly ισχυρίζεται πως έμαθε πως είχε πάρει Α.

ΠΗΓΗ magazine sigmalive

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ