Φθάνουν σήμερα δύο ελέφαντες για το Ζωολογικό Κήπο Πέγειας

Φθάνουν απόψε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 8 η ώρα το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι δύο ελέφαντες από την Μπαγκλαντές για να φιλοξενηθούν στο Ζωολογικό Κήπο Πέγειας.

Τους ελέφαντες οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη το ταξίδι με προορισμό στην Κύπρο «συνοδεύει» άνθρωπος του Ζωολογικού Κήπου και αναμένεται να είναι στην Πάφο πριν τα μεσάνυκτα αφού η πτήση του εμπορικού αεροσκάφους που τους μεταφέρει αναμένεται να προσγειωθεί στην Κύπρο γύρω στις 8 απόψε.

Να σημειωθεί ότι οι ελέφαντες καταφθάνουν στην Κύπρο με όλα τα απαιτούμενα χαρτιά και τις σχετικές άδειες, παρά τις όποιες αντιδράσεις από διάφορους ενώ ο χώρος που θα φιλοξενηθούν έχει ήδη ελεγχθεί και εγκριθεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και το Υπουργείο.

Να σημειωθεί τέλος το συγκεκριμένο αίτημα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έληξε με αίσιο τρόπο αφού οι σχετικές αιτήσεις υπάρχουν εδώ και χρόνια και τελικά το Υπουργείο προχώρησε στην παραχώρηση της άδειας για την εισαγωγή δύο ελεφάντων από την Μπανγκλαντές.

Να αναφέρουμε πως η πολύ καλή δουλεία που διεξάγεται στο Ζωολογικό Κήπου στην ΠΕΓΕΙΑ είχε ως αποτέλεσμα αρκετά σπάνια είδη ζώων και ερπετών όχι μόνο να προστατευθούν αλλά να γίνουν και αναπαραγωγή κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό τόσο στην περίπτωση με τα άσπρα καγκουρό όσο και στην περίπτωση με της τίγρεις Σιβηρίας.
pafospress.com

- Πικρό σχόλιο "κακός έγιναν εισαγωγή, αφού Ελέφαντες έχουμε ντόπιας παραγωγής


Αυτή η Καμηλοπάρδαλη Φιλοξενείται στο ζωολογικό κήπο της Πέγειας

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ