Η Αγγλίδα τραγουδίστρια Alesha Dixon, οπτικογράφησε το νέο της βίντεο στο νησί μας

Η Κύπρος παίρνει μεγάλη προβολή στο νέο ΠΟΠ βίντεο της Αλίσια Ντίξον.

Η 36χρονη ΠΟΠ Αγγλίδα  τραγουδίστρια Dixon, γύρισε το βίντεο του νέους της τραγουδιού “The Way We Are” στο νησί μας, τον περασμένο μήνα.

Το τραγούδι έχει ήδη δεχτεί πάνω από 275,000 επισκέψεις στο YouTube, από τις 19 του Μάη του 2015, αφότου ανέβηκε στην πλατφόρμα του YouTube.

Η Πάφος ήταν η επαρχία που παίρνει τη σχετική προβολή, αφού τα γυρίσματα έγιναν σε ξενοδοχείο της Πάφου, στα παραδοσιακά δρομάκια, στην παραλία της πόλης, στις σπηλιές στον Άγιο Γεώργιο καθώς και στον Ακάμα.

Το βίντεο είναι διάρκειας 3 λεπτών, ενώ ξεχωρίζουν οι σκηνές από το ηλιοβασίλεμα στα δυτικά παράλια του νησιού μας, με τους χορευτές να χορεύουν ενώ ο ήλιος δύει στα καταγάλανα νερά της θάλασσας της Μεσογείου.

VIDEO...
Η Αγγλίδα ΠΟΠ τραγουδίστρια Alesha Dixon, βλέπει το βίντεο της να τυγχάνει μεγάλης προβολής από τα κανάλια MTV και VH1 ενώ στο νησί έχει γίνει hit στα τοπικά ραδιόφωνα που παίζουν ξένη μουσική καθώς και στο BBC Radio 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι το πρώτο single της Αλίσια Ντίξον από το 2010, η οποία είναι κριτής στο Αγγλικό "Britain’s Got Talent"

Το βίντεο έχει 3 διαφορετικά οπτικά γυρίσματα από τα οποία οι πελάτες του τουριστικού μεγαλοπράκτορα της First Choice, καλούνται να ψηφίσουν ποιο θα χρησιμοποιηθεί σαν ΠΡΟΜΟ από την *First Choice* για την Κυπριακή αγορά.

Το βίντεο...


Αποκλειστικό: kapouti.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ