Με βάρκα που βούλιαζε μετέφερε τα παιδιά στη Συρία, ο 32χρονος Σύριος πατέρας τους - Σπαράζει η Κύπρια μάνα «Θέλω πίσω τα μωρά μου»…

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανατριχιάζουν οι εξελίξεις: Με βάρκα που βούλιαζε μετέφερε τα παιδιά στη Συρία ο 32χρονος! Διαβάστε το λόγο που τα άρπαξε και έφυγε 29/6/2015

Απίστευτα τα όσα μετέφεραν στη μητέρα τους τα δυο ανήλικα παιδιά, ο 6χρονος Γεράσιμος και η 5χρονη Ολυμπία, για το πώς κατέληξαν στη χώρα καταγωγής του πατέρας τους Συρία.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ToThemaOnline.com η 36χρονη μητέρα είχε πριν από μερικά λεπτά ολιγόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά της, τα οποία της τόνισαν ότι θέλουν να μεταβεί στη Συρία μαζί τους και την προέτρεψαν (ύστερα από οδηγίες του φερόμενου ως απαγωγέα) να μαζέψει τα ρούχα τόσο των ιδίων όσο και του πατέρα τους.

Όταν η μητέρα ρώτησε τα δυο παιδιά της για το πώς βρέθηκαν στη Συρία της είπαν ότι βρέθηκαν σε μια βάρκα η οποία βούλιαζε και έμπαζε νερά με αποτέλεσμα για 20 ώρες που διήρκησε περίπου το ταξίδι να περάσουν εφιαλτικές στιγμές!


Μάλιστα η 36χρονη αυτή τη φορά μίλησε και με τον πατέρα-απαγωγέα ο οποίος της τόνισε ότι ο λόγος που πήρε τα μωρά της και εξαφανίστηκε είναι το γεγονός ότι εδώ και 10 χρόνια που ζούσε στην Κύπρο δεν του έδωσαν μόνιμη άδεια παραμονής

Αυτή την φορά ο 32χρονος μίλησε με τη σύζυγο του λέγοντας της ότι τα παιδιά του δεν θα επιστρέψουν Κύπρο και θα παραμείνουν μαζί του στη Συρία και αν η ίδια θέλει να τα ξαναδεί θα πρέπει να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα του.

Η 36χρονη μάνα που διαμένει στο Κολόσσι, είναι σε πολύ άσχημα ψυχολογική κατάσταση ενώ ζητά άμεσα την εμπλοκή των αρμοδίων αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και του Πρέσβη της Κύπρου στη Συρία έτσι ώστε τα δυο ανήλικα παιδιά της που υπεραγαπά να γυρίσουν άμεσα στην Κύπρο και στο σπίτι τους.​.

Αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων στη Λ/σο - Θεάθηκε στον Ύψωνα ο πατέρας (28/6/2015)

Αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων στη Λ/σο - Θεάθηκε στον Ύψωνα ο πατέρας

Ως προσπάθεια παραπλάνησης ερμηνεύεται η πληροφορία που ήθελε τον 32χρονο Σύριο πατέρα της 4χρονης Ολυμπίας και του 6χρονου Γεράσιμου, να έχει αναχωρήσει από την Κύπρο μαζί με τα δύο του παιδιά, εν αγνοία της ελληνοκύπριας συζύγου του, καθώς χθες βράδυ έφτασε στην αστυνομία νέα πληροφορία από συγγενικό πρόσωπο της μητέρας των δύο ανήλικων, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα.

Η τύχη των παιδιών αγνοείται από προχθές Πέμπτη 25/6/2014, όταν βγήκαν για βόλτα μαζί με τον πατέρα τους και δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι.

Ο πατέρας των παιδιών, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και από το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν έδωσε κανένα άλλο σημείο ζωής, πέραν από μία επικοινωνία που είχε με την θεία των παιδιών, στην οποία ισχυρίστηκε ότι είχαν πάει για φαγητό και θα επέστρεφαν.

Χθες,  η αδελφή του 32χρονου πατέρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άλλο τους αδελφό, που διαμένει επίσης στην Κύπρο για να τον ενημερώσει ότι τα παιδιά βρίσκονται πλέον στην Τουρκία.

Τόσο η σύζυγος του και μητέρα των παιδιών του, όσο και μέλη της οικογένειας της, διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους για την αξιοπιστία της πληροφορίες που τους δόθηκε, θεωρώντας ότι πιθανόν να λέχθηκε για αποπροσανατολισμό των ερευνών, αφού δεν είχαν μαζί τους διαβατήρια, ή ταυτότητες για να ταξιδέψουν.

Χθες βράδυ η υπόθεση έλαβε νέα τροπή, αφού η θεία των παιδιών από την πλευρά της μητέρας, επικοινώνησε με τις αρχές, πληροφορώντας τις, ότι ο πατέρας και τα ανήλικα παιδιά του θεάθηκαν να κυκλοφορούν σε άσπρο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ύψωνα.

Για τον εντοπισμό τους, στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση από την Αστυνομία, η οποία κτένισε κυριολεκτικά τον Ύψωνα και άλλες κοντινές περιοχές.

Η επιχείρηση έληξε τα ξημερώματα, με τον 32χρονο Σύριο και τα παιδιά, να παραμένουν άφαντοι.

«Θέλω πίσω τα μωρά μου»…  Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό - Ψάχνουν τον πατέρα και τα παιδιά (27/6/15)

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό - Ψάχνουν τον πατέρα και τα παιδιά
Η Αστυνομία, στην προσπάθεια εντοπισμού του 32χρονου πατέρα, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του μαζί με τα παιδιά του από την περασμένη Πέμπτη, έστησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Η εξέλιξη αυτή προκύπτει ύστερα από πληροφορία ότι θεάθηκε σε συσκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό.

Η επιχείρηση στήθηκε στην περιοχή του Ύψωνα, ύστερα από πληροφορία η οποία προήλθε από την θεία των παιδιών και αδελφή της μητέρας του, ότι θεάθηκε μέσα σε άσπρο αυτοκίνητο μαζί με τα δύο παιδιά του.

Να σημειώσουμε ότι χθες ελέγχθηκαν οι δύο κινητές συσκευές του 32χρονου Σύριου πατέρα και εντοπίστηκε ότι ήταν στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκεται αυτή την ώρα εν δράση, με τα μέλη του να χτενίζουν κυριολεκτικά ολόκληρες περιοχές στον Ύψωνα.

Η μητέρα των παιδιών βρίσκεται σε ένταση από την ώρα της εξαφάνισης. Απελπισμένη προσπαθεί από μόνη της να εντοπίσει τα δύο της παιδάκια και αυτό είναι το μόνο που λέει σε οποιανδήποτε προσπαθήσει να της μιλήσει για το περιστατικό. «Θέλω πίσω τα μωρά μου»…

Δραματικές οι εξελίξεις μετά το τηλεφώνημα - «Τα παιδιά είναι στην Τουρκία!» (27/6/2015)

Δραματικές οι εξελίξεις μετά το τηλεφώνημα - «Τα παιδιά είναι στην Τουρκία!»
Πάγωσε η 35χρονη μητέρα του 6χρονου Γεράσιμου και της 4χρονης Ολυμπίας από τη Λεμεσό, ακούγοντας την πληροφορία που έδωσε ο αδελφός του συζύγου της Μακάριου, από τη Συρία, ο οποίος εξαφανίστηκε από προχθές Πέμπτη 25/6/2014 μαζί με τα δύο τους παιδιά, αποφεύγοντας να δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Tothemaonline.com, η αδελφή του 32χρονου πατέρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άλλο τους αδελφό, που διαμένει επίσης στην Κύπρο για να τον ενημερώσει ότι τα παιδιά βρίσκονται πλέον στην Τουρκία.

Τόσο η σύζυγος του και μητέρα των παιδιών του, όσο και μέλη της οικογένειας της, διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για την αξιοπιστία της πληροφορίες που τους δόθηκε, θεωρώντας ότι πιθανόν να λέχθηκε για αποπροσανατολισμό των ερευνών.

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης ο 32χρονος βγήκε για μια βόλτα με τα παιδιά του και δεν γύρισε ποτέ πίσω στο σπίτι.

Ο Σύριος πατέρας, διακινείται με δανεικό αυτοκίνητο, ενώ το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό. Πάντως άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αναφέρουν ότι, ούτε ο ίδιος, ούτε και τα δυο ανήλικα παιδιά δεν έχουν μαζί τους διαβατήρια, ή ταυτότητες, ώστε να μπορούν να αναχωρήσουν από την Κύπρο, έστω και μέσω του αεροδρομίου των κατεχομένων.

Αυτός είναι ο άφαντος πατέρας – Έχει μαζί του τα δύο του παιδιά – Σπαράζει στο κλάμα η μάνα (26/6/2015)

Αυτός είναι ο άφαντος πατέρας – Έχει μαζί του τα δύο του παιδιά – Σπαράζει στο κλάμα η μάνα

Με δάκρυα στα μάτια, κρατά το τιμόνι του αυτοκινήτου και τριγυρίζει τους δρόμους φωνάζοντας δύο ονόματα! «Γεράσιμε, Ολυμπία». Είναι τα ονόματα του 6χρονου γιού της και της 4χρονης κόρης της.

Άφαντος παραμένει ο Μακάριος, ο 32χρονος Σύριος πατέρας ο οποίος απουσιάζει από χθες το απόγευμα, όταν δήλωσε ότι θα βγει για βόλτα με τα παιδιά του.

Ανάστατη η οικογένεια της 35χρονης μητέρας δεν μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη των γεγονότων.

ΤοThemaOnline δίνει στη δημοσιότητα αυτή την ώρα την φωτογραφία του32χρονου πατέρα και καλεί οποιανδήποτε γνωρίζει ή είδε τον Μακάριο, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό σταθμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενημερωμένοι βρίσκονται και οι εργαζόμενοι σε Λιμάνια, Αεροδρόμια αλλά και οδοφράγματα για το περιστατικό.

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να εξασφαλίσει ένταλμα εναντίον του 32χρονου, καθώς πρόκειται για τον πατέρα των παιδιών.

Η φωτογραφία του πατέρα είναι αυτή:


Η μητέρα των παιδιών, τραγική φιγούρα της όλης ιστορίας
Όσο οι ώρες περνούν, η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, επιδεινώνεται,με τα δάκρυα στα μάτια της να μην στεγνώνουν εδώ και μερικές ώρες. Τα σενάρια και οι υποθέσεις είναι δεκάδες, ωστόσο η ίδια, αν και εξαντλημένη, δεν καταθέτει τα όπλα. Αντίθετα, πήρε το αυτοκίνητό και κτενίζει κυριολεκτικά τους δρόμους.

Τα δάκρυα στα μάτια ασταμάτητα, ενώ η φωνή της άρχισε να βραχνιάζει καθώς σε κάθε γωνιά του δρόμου καλεί τα παιδιά της. «Γεράσιμε, Ολυμπία»!

«Θέλω το μωρά μου κοντά μου» είναι το μήνυμα που έστειλε και συνεχίζει να στέλνει σε όλο τον κόσμο η 35χρονη μητέρα η οποία νωρίτερα είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα μας, ότι ο σύζυγος της και απαγωγέας πλέον των δυο παιδιών της,  δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί αφού δεν αντιμετώπιζαν οποιαδήποτε προβλήματα που να τον ωθήσουν να στερήσει από τη μητέρα τα δυο της αγγελούδια.

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της μάνας: «Θέλω τα μωρά μου κοντά μου» ! Άφαντος ακόμα ο πατέρας που απήγαγε τα παιδιά του (26/6/2015)

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της μάνας: «Θέλω  τα μωρά μου κοντά μου» ! Άφαντος ακόμα ο πατέρας που απήγαγε τα παιδιά του

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 32χρονος Σύριος πατέρας που από χθες το απόγευμα βγήκε για μια βόλτα με τα παιδιά του και δεν γύρισε ποτέ. Ανάστατη η οικογένεια της 35χρονης μητέρας δεν μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη των γεγονότων.

Ο πατέρας των δυο ανήλικων παιδιών του 6χρονου Γεράσιμου και της 4χρονης Ολυμπίας, δεν έχει δώσει από χθες το βράδυ σημεία ζωής και η  Αστυνομία πλέον έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 31χρονος διακινείται με δανεικό αυτοκίνητο ενώ το τηλέφωνο του έχει κλείσει από χθες το βράδυ. Πάντως άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αναφέρουν ότι, ούτε ο ίδιος, ούτε και τα δυο ανήλικα παιδιά δεν έχουν μαζί τους διαβατήρια ή ταυτότητες ώστε να φύγουν από την Κύπρο και καλούν τον οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία.

«Θέλω το μωρά μου κοντά μου» είναι το μήνυμα που στέλνει σε όλο τον κόσμο η 35χρονη μητέρα που δηλώνει ότι ο σύζυγος της και απαγωγέας πλέον των δυο παιδιών της  δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί αφού δεν αντιμετώπιζαν οποιαδήποτε προβλήματα που να τον ωθήσουν να στερήσει από τη μητέρα τα δυο της αγγελούδια.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, γίνονται προσπάθειες για έκδοση εντάλματος σύλληψης του, ενώ κύριο μέλημα της Δύναμης είναι να βρεθούν και να επιστρέψουν καλά στην υγεία τους ο 6χρονος Γεράσιμος και η 4χρονη Ολυμπία.

Πατέρας στη Λεμεσό έπιασε τα δυο μωρά του και εξαφανίστηκε! Κραυγή αγωνίας από την μάνα (26/6/2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:  Πατέρας στη Λεμεσό έπιασε τα δυο μωρά του και εξαφανίστηκε! Κραυγή αγωνίας από την μάνα

Υπόθεση απαγωγής παιδιών εξετάζει η Αστυνομία στη Λεμεσό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Σύριος πατέρας, χθες το απόγευμα χωρίς λόγο και αφορμή πήρε τα δυο παιδιά του και εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της μάνας: «Θέλω τα μωρά μου κοντά μου» ! Άφαντος ακόμα ο πατέρας που απήγαγε τα παιδιά του

Ήταν γύρω στις 18:00 το απόγευμα όταν ο Σύριος παντρεμένος με 35χρονη Κύπρια, είπε στη γυναίκα του ότι θα πάρει τα παιδιά μια βόλτα για να βγάλουν φωτογραφίες και δεν επέστρεψε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ
Η 35χρονη που διαμένει στο Κολόσσι όταν πέρασαν αρκετές ώρες τηλεφώνησε στο σύζυγό της ανέφερε, ότι πήρε τα παιδιά για να φάνε και θα επέστρεφαν μαζί στο σπίτι σε μερικά λεπτά κάτι που δεν έγινε μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση μάλιστα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από την 35χρονη και αναμένεται τις επόμενες ώρες να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Τα δυο ανήλικα παιδιά ο Γεράσιμος ηλικίας 6 ετών και η Ολυμπία 4 ετών αγνοούνται και η οικογένεια κάνει έκκληση για πληροφορίες

ΠΗΓΗ: tothemaonline | Ρεπορτάζ: Στέλιος Στυλιανού

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ