Τελεσίγραφο Λάτσιου σε Μενεγάκη: "Δώσε 500.000 ευρώ ή φεύγεις από το σπίτι!"

Ο πόλεμος για τη βίλα των Μελισσίων ξεκίνησε και ο Λάτσιος στέλνει το τελεσίγραφο του στη Μενεγάκη.

Της κόπηκε το γέλιο! Ο Λάτσιος το είπε και το έκανε και είναι αποφασισμένος να τραβήξει μέχρι τέλους την υπόθεση με τον πλειστηριασμό της βίλας στα Μελίσσια, αν η Ελένη δεν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν ικανοποιήσει το τελεσίγραφο που της έστειλε. «Ή μου δίνεις 500.000 ευρώ ή φεύγεις από το σπίτι» είναι η πρότασή του, προκαλώντας... εγκεφαλικά στη Μενεγάκη.
Όταν ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 αποφάσισε τη ματαίωση της δίκης, εξαιτίας της εγκυμοσύνης της πρώην γυναίκας του, σχεδόν όλοι έκαναν λόγο για αυξημένες πιθανότητες συμβιβασμού ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Το «YES!» από την πρώτη στιγμή σας είχε αποκαλύψει ότι αυτή ήταν μία κίνηση καλής θέλησης από πλευράς Λάτσιου αφού ήθελε να γεννήσει πρώτα η Μενεγάκη και μετά να συνεχιστεί ο δικαστικός τους αγώνας. Μάλιστα από τότε είχαμε αποκαλύψει ότι η υπόθεση θα επανέλθει στις δικαστικές αίθουσες και ειδικά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, σε αντίθεση με άλλα δημοσιεύματα, σας ενημερώσαμε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά. Όπως και έγινε...
Ήταν αναμενόμενο, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα σημείο συνεννόησης ανάμεσά τους.

«Στο σπίτι μου»
«Δεν είσαι εσύ ο πατέρας των παιδιών μου. Στο σπίτι μου κουμάντο κάνω εγώ». Αυτή ήταν η ατάκα του Λάτσιου στον Παντζόπουλο όταν ο τελευταίος πήγε να υπερασπιστεί την Ελένη η οποία ήθελε όλο τον Αύγουστο μαζί της τα παιδιά στα Άχλα. Στο προηγούμενο τεύχος μας σας είχαμε αναφέρει ότι η φράση «στο σπίτι μου» ήταν εκείνη που «καρφώθηκε» περισσότερο στο μυαλό της Μενεγάκη, έπειτα από την επεισοδιακή συνάντηση στα Μελίσσια, αφού έδειχνε ξεκάθαρα τις προθέσεις του πρώην συζύγου της. Και τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους... φόβους της.

Όπως είναι γνωστό, ο Λάτσιος για το μοίρασμα της περιουσίας τους έχει δικαιωθεί εν μέρει στην αγωγή του με την οποία ζητάει 1.600.000 ευρώ από την Ελένη. Η τελευταία έκανε έφεση, αλλά η απόφαση του Εφετείου εκκρεμεί ακόμη και γι' αυτό οι συνήγοροι της παρουσιάστριας ζήτησαν αναβολή της δίκης για τη βίλα. Η πλευρά του Λάτσιου ήταν κατηγορηματικά αντίθετη στο αίτημα της παρουσιάστριας και ζήτησε να διεξαχθεί κανονικά η δίκη, όπως κι έγινε. Κατά την εκδίκαση, οι δύο πλευρές ανέπτυξαν τις απόψεις τους και περιμένουν την απόφαση, που βέβαια είναι εφέσιμη. Η πλευρά της Μενεγάκη υποστήριξε ότι μπορεί να γίνει διαχωρισμός της κατοικίας σε δύο διαφορετικές, ενώ εκείνη του Λάτσιου το χαρακτήρισε αδύνατο, αφού ουσιαστικά είναι μία κατοικία, αν διαχωριστεί θα χάσει την αξία της και επιμένει στην πώλησή της.

Τι λέει στην αγωγή
Υπάρχει περίπτωση να επιτευχθεί έστω και την ύστατη στιγμή συμβιβασμός ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι; Αν η Ελένη δεχτεί την τελική πρόταση του Λάτσιου, ναι. Όμως αυτό θα αποτελεί τεράστια έκπληξη. Οι πιθανότητες ουσιαστικά είναι ανύπαρκτες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «YES!», ο Γιάννης Λάτσιος για να δώσει τέλος στην υπόθεση, απαιτεί από την Ελένη τουλάχιστον 500.000 ευρώ. Ένα ποσό που η Μενεγάκη δεν το συζητάει ούτε ως αστείο. Πώς όμως έχει προκύψει αυτό το ποσό; Με την αγωγή που έχει καταθέσει ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 εναντίον της πρώην συζύγου του, υποστηρίζει ότι η βίλα των Μελισσίων κόστισε στο ζευγάρι ποσό που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ! Και δεν αναφέρεται μόνο στην αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, αλλά και σε όλες τις εργασίες που έγιναν στη συνέχεια. Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του, η δική του συμβολή τόσο για την αγορά όσο και για την αποπεράτωση των εργασιών για το «παλάτι των Μελισσίων» δεν αντιστοιχούσε στο 25% που του αναλογούσε, αλλά τουλάχιστον στο 50%. Βέβαια, με δεδομένη την οικονομική κρίση αλλά και το ποσοστό του στη βίλα, είναι διατεθειμένος να «πέσει» στα 500.000 ευρώ. Αυτή είναι όμως η τελευταία του κουβέντα.

Ούτε ευρώ
Η παρουσιάστρια από την πλευρά της ούτε ως αστείο συζητάει τέτοιο νούμερο. Το θεωρεί εξωπραγματικό αν αναλογιστεί κανείς όχι μόνο την κρίση αλλά και τη μεγάλη πτώση των τιμών όλων των ακινήτων. Μάλιστα άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον είναι σίγουροι ότι δεν θέλει να δώσει ευρώ τσακιστό στον πρώην σύζυγό της. Κάποια δημοσιεύματα την ήθελαν να προτείνει στον Λάτσιο την ενοικίαση του σπιτιού και τα χρήματα να ανήκουν στα τρία τους παιδιά, όμως εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Η απόσταση είναι χαώδης, οπότε εξωδικαστική λύση μόνο με... θαύμα θα βρεθεί. Πάντως η παρουσιάστρια για να είναι έτοιμη για... παν ενδεχόμενο κοιτάζει σπίτια σε Κηφισιά, Εκάλη και Πολιτεία. Υπάρχει βέβαια και το σπίτι στην Κηφισιά όπου έμενε με τον Λάτσιο στην αρχή του γάμου τους και ανήκει στην παρουσιάστρια, όμως αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να μετακομίσει εκεί, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η Ελένη μαζί με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο εντοπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες σε αρχιτεκτονικό γραφείο και η παραμονή τους εκεί για δύο περίπου ώρες φούντωσε ξανά τα σενάρια περί μετακόμισης σε νέο σπίτι στα βόρεια προάστια.


ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ | Περιοδικό YES

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ