Οι ουλές του είναι όμορφες και τον κάνουν να μοιάζει με υπερήρωα - Πόσα like μπορεί να συγκεντρώσει ο Κάρτερ για τη γενναιότητα του

«Οι ουλές σου είναι όμορφες γιε μου»!

Πατέρας ζήτησε από τους χρήστες του facebook να βοηθήσουν

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η έκκληση ενός πατέρα στους χρήστες του διαδικτύου, από τους οποίους ζητούσε να τον βοηθήσουν ώστε να νιώσει ο γιος του καλύτερα. Ο Αμερικανός Μαρκ Τζεντλ - Mark Gentle, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του 7χρονου γιου του Κάρτερ με τις ουλές στο σώμα του από τις συνεχείς επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί, και αυτή αμέσως έγινε viral!

Συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes και μοιράστηκε πάνω από 100.000 φορές, μέσα σε δύο μέρες, προκαλώντας απίστευτη συγκίνηση στον πατέρα.

«Ήμασταν λίγο διστακτικοί να το δημοσιεύσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό. Ο Κάρτερ έβγαλε τους επιδέσμους αυτό το πρωί. Έκλαιγε επί 45 λεπτά όταν είδε τα σημάδια του. Έλεγε ότι φοβάται πως ο κόσμος θα τον περάσει για άσχημο. Αυτό ήταν κάτι δύσκολο να το ακούς ως γονιός. Του είπαμε ότι οι ουλές του είναι όμορφες και τον κάνουν να μοιάζει με υπερήρωα. Πόσα like μπορεί να συγκεντρώσει ο Κάρτερ για τη γενναιότητα του;», ήταν το μήνυμα του πατέρα στο Facebook.

Ο μικρός Κάρτερ γεννήθηκε με ανωμαλίες στην καρδιά και έχει μέχρι στιγμής υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

Οι ουλές του είναι όμορφες και τον κάνουν να μοιάζει με υπερήρωα - Πόσα like μπορεί να συγκεντρώσει ο Κάρτερ για τη γενναιότητα του .

Ο ίδιος στενοχωρήθηκε πολύ όταν είδε στον καθρέφτη τις ουλές στο σώμα του, από την τελευταία επέμβαση για επιδιόρθωση του βηματοδότη του, και ο Μαρκ σκέφτηκε αυτό τον τρόπο για να του φτιάξει το κέφι.


«Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία απλά σκεπτόμενος ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλό μάθημα για τον Κάρτερ που θα ενίσχυε την αυτοπεποίθησή του και αυτό έγινε», δήλωσε ο πατέρας συγκινημένος.



Το τραγούδι του ΜΑΡΚ


Ελληνικό Καπούτι
Πηγή: Terri Peters, TODAY Contributor, today.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ