Τέλος τα «γυμνά οπίσθια» και τα γυμνά γενικώς από το Instagram

Τέλος τα «γυμνά κάθε είδους» στο Instagram

Τέλος τα «γυμνά οπίσθια» και τα γυμνά γενικώς από το Instagram σύμφωνα με τους νέους πιο αυστηρούς κανόνες της πλατφόρμας ανταλλαγής φωτογραφιών, καθώς στόχος είναι ο «περιορισμός των παρενοχλήσεων και του στοιχείου του πορνό».

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης άλλαξε επίσης τους κανονισμούς που σχετίζονται με την παρενόχληση μέσω «σοβαρών απειλών για τη δημόσια και προσωπική ασφάλεια».

«Θέλουμε το Instagram να παραμείνει ένα αυθεντικό και ασφαλές μέρος για έμπνευση και έκφραση» ανακοίνωσε η εταιρεία παρουσιάζοντας τους νέους κανόνες λειτουργίας της. «Ανεβάζετε μόνο φωτογραφίες και βίντεο ακολουθώντας τους κανόνες. Να σέβεστε τους πάντες στο Instagram, να μην προβαίνετε σε spam και να μην ανεβάζετε γυμνά».

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η εταιρεία αναφέρει ακόμη τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές ορισμένοι μπορεί να θέλουν να μοιραστούν γυμνές φωτογραφίες που είναι καλλιτεχνικές ή δημιουργικές από τη φύση τους, όμως για μια σειρά από λόγους δεν επιτρέπουμε το γυμνό στο Instagram.


Αυτό αφορά σε φωτογραφίες, βίντεο και σε ψηφιακά δημιουργημένο περιεχόμενο που απεικονίζει σεξουαλικές πράξεις, γεννητικά όργανα και κοντινά πλάνα από γυμνά οπίσθια. Ακόμη, φωτογραφίες από τις ρώγες γυναικείου στήθους.
Η Miley Cyrus γυμνή instagram 
Όμως οι φωτογραφίες από ουλές που έχουν δημιουργηθεί μετά από μαστεκτομή ή γυναίκες που θηλάζουν επιτρέπονται.
Η Scout Willis ημίγυμνη στο instagram
Η γύμνια σε φωτογραφίες από πίνακες και αγάλματα επιτρέπεται επίσης».

Ελληνικό Καπούτι

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ