Tatiana Kulikova: Η Τραυματιοφορέας που έβγαζε selfie με τους τραυματίες

«Πόσο μισώ τη δουλειά μου» έγραφε στο σχόλιο.

Οι σοκαριστικές selfie της Kulikova εξαγρίωσαν τους συμπολίτες της των οποίων οι άνθρωποι έτυχε να έχουν αποθανατιστεί στο άλμπουμ της.

Απολύθηκε μετά από τον εντοπισμό των αρρωστημένων φωτογραφιών

Τραυματιοφορέας έβγαζε selfie με τους τραυματισμένους!
 
Μια τραυματιοφορέας από τη Ρωσία, η Tatiana Kulikova, απολύθηκε από τη δουλειά της, καθώς τράβηξε αρρωστημένες selfie φωτογραφίες, πάνω από τους ασθενείς της, που βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η γυναίκα έκανε γνωστές προσβλητικές χειρονομίες και μάλιστα δεν δίστασε να αναρτήσει κάποιες φωτογραφίες σε ένα τοπικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες χειρονομούσε εν ώρα καθήκοντος σε ασθενείς που μετέφερε με το ασθενοφόρο, στην πόλη Kirov. Στη μια απεικονίζεται να κάνει χυδαία χειρονομία σε ένα θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, με την επιγραφή από κάτω «Ένας ακόμα ανόητος», ενώ στην άλλη selfie κάνει μια παρόμοια χειρονομία σε έναν άνθρωπο που έπαθε καρδιακή προσβολή, γράφοντας «Πόσο μισώ τη δουλειά μου».

Αμέσως μόλις οι φωτογραφίες αυτές εντοπίστηκαν, οι υπεύθυνοι την έθεσαν εκτός καθήκοντος, αφού εκείνη παραδέχτηκε ότι ήταν δικές της. Οι σοκαριστικές selfie της Kulikova εξαγρίωσαν τους συμπολίτες της των οποίων οι άνθρωποι έτυχε να έχουν αποθανατιστεί στο άλμπουμ της.


Ο Artem Golubev, ένας τοπικός ακτιβιστής, δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που έβγαζε αυτές τις φωτογραφίες, δεν πρόσεχε τους ασθενείς της». Πρόσθεσε επίσης: «Δείχνει μια αδιαφορία για την κατάσταση αυτών των ανθρώπων, κάποιοι από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους, λίγο αφού τους είχε φωτογραφίσει. Δεν θα με εξέπληττε αν οι οικογένειες των θυμάτων έκαναν μήνυση και σε εκείνη, αλλά και στην υπηρεσία που δούλευε».

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ