Ο πηδηχτούλης αθλητικογράφος που έπεισε την γυναίκα του ότι η απιστία είναι "αποδεχτή"

Απίστευτος αυτό ο αθλιογράφος, έπεισε(?) τη γυναίκα του και κατέθεσε ως... μάρτυρας υπεράσπισης του.
 
Ποιος γνωστός παρουσιαστής μήνυσε τις ερωμένες του επειδή τον κάρφωσαν στη σύζυγό του

Ο Κύπριος παρουσιαστής Γλαύκος Μιχαηλίδης μήνυσε τις ερωμένες του, επειδή έστειλαν επιστολή στη σύζυγό του στην οποία αποκάλυπταν την απιστία του συζύγου της.

Ως μάρτυρας κατέθεσε υπέρ του η σύζυγός του!

Η ίδια είπε, πως η απιστία είναι κάτι παραδεκτό και αποδεκτό ως φαινόμενο. Το δικαστήριο, αφού μελέτησε το περιεχόμενο της επίδικης επιστολής, απέρριψε την αγωγή του, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «(...) αποδίδεται στον ενάγοντα ότι είναι ψεύτης, ανέντιμος, απατά και κοροϊδεύει τη γυναίκα του και μένει μαζί της μόνο για οικονομικούς λόγους, χωρίς να τη σέβεται και να την αγαπά (...)».

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου!

«Έστειλαν επιστολές στη γυναίκα μου, για να διαλύσουν το σπίτι μου. Το ξέραν από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος. Είναι εντελώς κακία, ζήλια», είπε στην εκπομπή, ενώ δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά για τις ανακρίβειες που έχουν ειπωθεί από τα Μέσα, καθώς υπέστη σοβαρή ζημιά στην προσωπικότητα, την υπόληψη και αξιοπρέπειά του, έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και έχει πρόβλημα πλέον όσον αφορά την επαγγελματική του σταδιοδρομία και κατά συνέπεια υπέστη τεράστια οικονομική ζημία.


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ