Απίστευτο σώμα, από την Kim Basinger, στα 61 της χρόνια

Η Kim Basinger στα 61 της χρόνια συνεχίζει να έχει το κορμί που θα ήθελαν πολλές!

Δείτε την!

Όταν οι γυναίκες αναστενάζουν στο άκουσμα του ονόματος Christian Grey, οι άντρες θυμούνται και αυτοί με τη σειρά τους την πιο σέξι γυναίκα της μεγάλης οθόνης και το στριπτίζ της. Μία γυναίκα που τάραξε τα νερά της τότε εποχής και το όνομά της έγινε το σύμβολο του ερωτισμού. Πολλές μάλιστα προσπάθησαν να την αντιγράψουν εκτός και εντός της οθόνης, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ίδια.

Έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια από τότε που το κοινό θαύμασε την Kim Basinger στην ταινία 9 ½ εβδομάδες. Η ηθοποιός πλέον διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της(και όμως είναι 61 ετών) και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε την ώρα που έβγαινε από το γυμναστήριο. Και αν οι περισσότεροι πιστεύουν, πως όταν μία γυναίκα μεγαλώνει το σώμα της γίνεται ατσούμπαλο και τα παχάκια ξεπροβάλλουν σιγά σιγά σε όλα τα μέρη του κορμιού της, αυτή οι παρακάτω φωτογραφίες θα τους κλείσουν δια παντός το στόμα.

Η ηθοποιός έχοντας επιλέξει ένα κολάν, δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και τα χέρια της να είναι αρκετά γυμνασμένα. Ελάχιστα είναι τα σημάδια του χρόνου πάνω της, αφού ακόμα και το πρόσωπο της εκπέμπει μία νεότητα.

Μπράβο της, λοιπόν, την είχαμε κάπως ξεχάσει και χαρήκαμε που την... πετύχαμε!


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ