WSJ: Η Apple λανσάρει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο

- Εκατοντάδες υπάλληλοί της, εργάζονται εντατικά στο 'Project Titan'

- WSJ: Η Apple ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Wall Street Journal που αναμεταδίδονται από τα μεγαλύτερα σάιτ τεχνολογίας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν μέσα στην εβδομάδα, η Apple έχει αναθέσει σε εκατοντάδες υπαλλήλους της τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

WSJ: Η Apple λανσάρει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο 

Το εν λόγω project της Apple φέρει την ονομασία 'Project Titan' και όπως αναφέρουν πηγές από το εσωτερικό της, προς το παρόν το όχημα έχει τη μορφή ενός minivan.  

Μέχρι στιγμής το project είναι στη φάση της έρευνας και ανάπτυξης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι σαφές εάν θα κυκλοφορήσει στα προσεχή χρόνια, ένα αυτοκίνητο που θα φέρει το λογότυπο της Apple, καθώς εικάζεται ότι μπορεί τελικά να χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή τεχνολογιών της Apple που δύνανται να ενσωματωθούν σε κάποιο έξυπνο όχημα.  

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Tim Cook έδωσε το "πράσινο φως" στο 'Project Titan' πριν από ένα χρόνο και ανέθεσε τη διερεύνηση σε έναν πρώην εργαζόμενο της Ford και νυν υπάλληλο της Apple ο οποίος είχε στη διάθεσή του περίπου 1000 άτομα προσωπικό από διάφορα τμήματα της εταιρείας προκειμένου να απασχοληθούν στην ανάπτυξη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου.  
Θα είναι σαν Φερράρι ? ?
Η WSJ αναφέρει ότι η Apple είχε επαφές με μεγαλοστελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας Magna Steyr η οποία στο παρελθόν έχει αναμιχθεί στην κατασκευή αυτοκινήτων για την BMW και την Mercedes.
Θα είναι σαν Άουντι ? ?
> axeetech.com
Daily > WallStreetJournal.com
APE > kapouti.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ