Τι λες, θα βγείς την ανηφόρα ή θα μείνεις πίσω και θα λες δεν θα τα καταφέρω;

ΑΝΕΒΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

Πόση δύναμη θέλει ενώ έχουν γκρεμιστεί τα πάντα μέσα σου να βρίσκεις τρόπο να χαμογελάς; Ίσως η δύναμη να έρχεται από τα άπλα πράγματα της ζωής: Όπως, ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς δίπλα σου, ίσως με αυτά που σου χάρισε ο θεός, την όραση, την ακοή, το να μπόρεις να περπάτας. Ίσως, επειδή κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή, με νέες ελπίδες και ευκαιρίες που σου δίνει η ζωή.

Πολλοί άνθρωποι κρύβουν μέσα τους μια μεγάλη δύναμη, που ούτε καν οι ίδιοι δεν την γνωρίζουν και την αποκαλύπτουν όταν βρίσκονται στα αδιέξοδα της ζωής.  Και όταν την αποκαλύπτουν δεν πιστεύουν πως έχουν τόση δύναμη. Τελικά το χαμόγελο κρύβει πολλά συναισθήματα…φόβο, πόνο, δάκρυ αλλά αυτά φανερώνουν μόνο ένα, την δύναμη.

Έρχονται στιγμές που μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή μας, ανατρέπονται τα πάντα..όνειρα,επιθυμίες,στόχοι κ.α. Εκεί θα φανεί η δυσκολία της ανηφόρας. Τι λες, θα βγείς την ανηφόρα ή θα μείνεις πίσω και θα λες δεν θα τα καταφέρω; Αξίζει να την ανέβεις, αξίζει να διασχίσεις αυτό τον δύσκολο δρόμο, επειδή απο αυτό το δρόμο εκτός του ότι θα συναντήσεις εμπόδια θα ανακαλύψεις και πραγμάτα που ίσως δεν φανταζόσουν ποτέ. Μην είσαι δειλός, πάρε το ρίσκο, πες θα το δοκιμάσω κι όπου βγάλει! Και τι θα χάσεις εάν ρισκάρεις; Τίποτα! Απλά δοκίμασες αυτό έχει σημασία!

Η μεγάλη νίκη θα είναι όταν «αναγεννηθείς» μέσα απο τα στις στάχτες, μέσα απο τα γκρεμισμένα, μέσα απο τις μπόρες που πέρασες. Μετά την μπόρα έρχεται πάντα η λιακάδα. Να έχεις την θέληση να προσπαθήσεις να φέρεις τα πράγματα όπως ήταν πρίν, να είσαι έτοιμος να το παλέψεις και να σταθείς στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις πως θα σου απλωθούν χέρια για να σε σηκώσουν. Αναγέννηση= καινούργια αρχή, προχωράω.

Η ζωή είναι μια ανηφόρα, γι αυτό θέλει υπομονή και κουράγιο!

Μαρίνα Γεωργίου > marinalive.wordpress.com
AG > kapouti.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ