Οι φωτογραφίες της Ρούλλας Γεωργιάδου που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook από την εποχή που εργαζόταν στον εθνικό μας αερομεταφορέα

'Έγραψε η Ρούλλα με τα χαρακτηριστικά Κυπριακά της...

"Ελυσαμεν εσιει που τα προχτες..."ευτυχως" που εφυες Μαριε μας να μεν το ζησεις τουτον τον θανατο.

Εχω μονο μια απορια. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙς ΕΛΥΣΑΜΕΝ ΣΙΟΡ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ τζιαι οι επιβατες? Κανενας που τους μεγαλους, τιποτε, χιτσσι???"

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Ρούλας Γεωργιάδου από την εποχή που εργαζόταν στις Κυπριακές Αερογραμμές

Γεμάτη από αναμνήσεις η ραδιοφωνική παραγωγός του Ράδιο Πρώτο!

"Οπως τις εκατονταδες συναδελφους μου ετσι και εγω αποψε θρυνω τον χαμό του αγαπημένου μου επαγγέλματος.

Ποτέ δεν το ένοιωσα "επάγγελμα".

Ένιωθα κάθε φορά οικοδέσποινα σε ένα μεγάλο σαλόνι όπου καθημερινά με τους υπόλοιπους συγκάτοικους μου υποδεχόμασταν τους 350 καλεσμένους μας στο μεγάλο σαλόνι.

Πάντοτε με προσωπική φροντίδα, τεράστιο χαμόγελο και αξιοθαύμαστο ζήλο κάναμε τα πάντα για να έχουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι. Σε κάθε προσγείωση ένιωθα περήφανη που ο σκοπός μας επετεύχθει στο μέγιστο.

Στις φωτογραφίες που βρήκα σε ένα συρτάρι ανακάλυψα ότι στο ραδιόφωνο που ήμουν τοτε συνεργάτης, δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγαινα στην εκπομπή με τη στολή πριν τη πτήση. Θα ήθελα να ευχαριστίσω πάρα πολλούς συναδέλφους μου για τις στιγμές που μοιραστήκαμε στους αιθέρες. Συγκεκριμμένα ένα άνθρωπο που βρήκα τη φωτογραφία του, μια σπουδαία συνάδελφο, αγαπημένη όλων μας την Τζην Αλεξανδράτου που ήταν το καμάρι του αεροδρομίου Αθηνών και ήταν ο άνθρωπος που είχε λύσεις για όλα τα προβλήματα εδάφους της πιο συχνής πτήσης, Λαρνακα-Αθηνα.

Κυπριακες Αερογραμμές σας ευχαριστώ που με δειδαξατε πως να παίρνω γρήγορες και σωστές αποφάσεις κάτω απο τη πίεση του χρόνου μεταξύ ουρανού και γής στις 35 000 πόδια"

ήταν ένα από τα πολλά posts στο facebook της Ρούλας Γεωργιάδου η οποία αναπολεί τα χρόνια που εργαζόταν ως αεροσυνοδός στις Κυπριακές Αερογραμμές και όπως και για δεκάδες άλλους πρώην συναδέλφους της το κλείσιμο της εταιρείας ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για αυτούς.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook από την εποχή που εργαζόταν στον εθνικό μας αερομεταφορέα.

ilovestyle.com
facebook.com/roula.georgiadou
@kapouti

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ