Αυτή είναι η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου της Ιαπωνίας

Ο Ιάπωνας Yasushi Takahashi είχε μια πρωτότυπη ιδέα για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του.

Πέρασε έξι ολόκληρους μήνες πεζοπορώντας από άκρη σε άκρη την Ιαπωνία. Στο τέλος του ταξιδιού του, τα αρχεία GPS των ταξιδιών του σχημάτισαν τη φράση «Marry Me» και μια καρδιά.

Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν ο Takahashi, τότε 31 ετών, εγκατέλειψε την εργασία του και προγραμμάτισε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, παίρνοντας μαζί του μια συσκευή GPS και ένα χάρτη.

Ο σκοπός του ήταν διττός: να γνωρίσει μια Ιαπωνία που ήξερε μόνο από βιβλία, καθώς επίσης και να συντάξει ένα ειδικό μήνυμα για τη φίλη του με τη χρήση της τεχνολογίας εντοπισμού GPS. Κατάφερε να καλύψει πάνω από 7.000 χιλιόμετρα σε έξι μήνες, ως επί το πλείστον με τα πόδια και μερικές φορές με το αυτοκίνητο, πλοίο ή ποδήλατο.

Ως μέρος της μοναδικής πρότασης γάμου, ο Takahashi δημιούργησε ένα βίντεο επτά λεπτών όπου περιγράφει το επικό ταξίδι του στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Το ταξίδι και το βίντεο έγιναν πριν από έξι χρόνια, αλλά η ιστορία της πρότασης συγκινεί ακόμη.

Στην πραγματικότητα, παρουσιάστηκε πρόσφατα σε διαφημιστική καμπάνια ενός ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Walkumentary με πεζοπορία χρησιμοποιώντας παπούτσια γνωστού κατασκευαστή.




kapouti.com
madata.gr

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ