Η "στημένη" είδηση της Ελεονώρας Μελέτη για να ανεβάσει την τηλεθέαση της εκπομπής της

Και τι* δεν σκαρφίζονται μερικοί - μερικοί για να ανεβάσουν την ακροαματικότητα των εκπομπών τους.

Η Μελέτη λόγου χάρη, έφτιαξε αυτή την ψεύτικη είδηση για να την πουλήσει στην βραδινή της εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί Μελέτη και ΤΒ, πάνε πάντα μαζί, #Hashtag live

Γίναμε μάρτυρες του συγκεκριμένου πειράματος από την εκπομπή της Ελεονώρας.

Είναι γεγονός! Το Ιταλικό "Dancing with the stars", το πασίγνωστο "Ballando Con Le Stelle", προσκάλεσε την Ελεονώρα Μελέτη στον επόμενο κύκλο του, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, δέχθηκε επίσημη πρόταση για να συμμετέχει στο δημοφιλές σόου από τον νέο του κύκλο. Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιταλικής τηλεόρασης Ρικάρντο Ριτσιόνε, επικοινώνησε με την Ελεονώρα Μελέτη, μέσω email και της γνωστοποίησε την επιθυμία των Ιταλών να χορέψει στο σόου.

"Μετά την επιτυχία της Ρίας Αντωνίου που ακόμα συζητιέται στην Ιταλία, επιλέξαμε να προσκαλέσουμε την ελληνίδα παρουσιάστρια Ελεονώρα Μλέτη ώστε να λάβει μέρος στο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουμε την συμμετοχή της στην Ελληνική version και μετά τα βίντεο που είδαμε, πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε!", λέει στο tvreportergr, στέλεχος της Ιταλικής τηλεόρασης.

Οσο για την Ελεονώρα Μελέτη, όπως μάθαμε από το περιβάλλον της, συζήτησε την πρόταση με τον τηλεοπτικό σταθμό Ε TV στον οποίο ανήκει -καθώς η πρόταση των Ιταλών έγινε στις 12 Δεκεμβρίου- και έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" για να μοιράζει τον τηλεοπτικό της χρόνο, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία. Μάλιστα, όπως μάθαμε, πριν τη συμμετοχή της στο Ιταλικό Dancing, η Ελεονώρα θα μαγνητοσκοπήσει μια σειρά επεισοδίων της εκπομπής #HASHTAG ώστε να αρχίσει πρόβες από τα τέλη Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του ιταλού χορευτή που θα είναι ο παρτενέρ της, αν και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο τελευταίος νικητής του Dancing, το 2013.

Πηγή:http://tvreportergr.blogspot.gr/2014/12/dancing-with-stars.html

kapouti.com 
Ευχαριστούμε την Ελεονώρα για τη διόρθωση 

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ