Η λίστα με τους παραδεισένιος εργασιακούς χώρους για να αποταθείτε το 2015

Πρόκειται για εταιρείες όπου κάθε εργαζόμενος θα ονειρευόταν να βρει μια θέση… Ο λόγος για 50 κολοσσούς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους και απασχολούν μεγάλο αριθμό εργαζομένων, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι, αφού απολαμβάνουν σειρά προνομίων, όπως υψηλές αμοιβές και πολλά ακόμη.

Τα πρωτεία για το 2015 καταλαμβάνει ο κολοσσός Google, ο οποίος από την 8η θέση εκτινάχθηκε στην 1ηΤον κατάλογο με τους εργασιακούς παραδείσους που απασχολούν άνω των 1.000 υπαλλήλους τον ετοίμασε η μεγάλη εταιρεία εύρεσης εργασίας Glassdoor, και αφορά τους καλύτερους χώρους εργασίας για το 2015.

Τα πρωτεία καταλαμβάνει η Google, η οποία από την 8η θέση πέρυσι «εκτινάχθηκε» φέτος στην 1η.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η θέση της Apple που αναρριχήθηκε στο Νο 22 της λίστας από το Νο 35, όπου βρισκόταν το 2014. Αντίθετα, το Facebook από την 5η θέση έπεσε στη 13η.

Μεγάλη έκπληξη είναι και το Twitter, το οποίο ενώ πέρυσι ήταν στη 2η θέση φέτος δεν μπήκε καν στην 50άδα.
FACEBOOK
Το top 10 των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι:

1. Google
2. Bain & Company
3. Nestle Purina
4. F5 Networks
5. BCG
6. Chevron
7. H-E-B
8. In-N-out Burger
9. McKinsey & Company
10. Mayo Clinic.

Στη διαμόρφωση της κατάταξης συμβάλλουν καταλυτικά οι απόψεις των ίδιων των εργαζομένων, καθώς μπορούν να ψηφίζουν διατηρώντας την ανωνυμία τους και να αξιολογούν τις εταιρείες αναλόγως με τις παροχές που απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, το περιβάλλον, τις αμοιβές, τα μπόνους και τις προοπτικές εξέλιξης που έχουν.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η Google δικαιολογημένα βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις κορυφαίες θέσεις του εν λόγω καταλόγου, καθώς στους υπαλλήλους της παρέχονται μεταξύ άλλων 128.000 δολάρια (μέσος μισθός), δωρεάν φαγητό, παιδικές χαρές για τα παιδιά τους, ακόμη και… μεταθανάτιο πακέτο απολαβών, που προβλέπει καταβολή του 50% του μισθού των αποθανόντων τέως εργαζομένων επί δέκα χρόνια στις οικογένειές τους.








Δείτε αναλυτικά τη «χρυσή 50άδα»:

KAPOUTI.COM

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ