Εγκαίνια Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής, Ronald McDonald House Charities Κύπρου - McDelivery

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, τελέστηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής που στεγάζεται στον 1ο όροφο του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’ από τον έντιμο Υπουργό Υγείας κ. Φίλιππο Πατσαλή, ενώ τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Μεσαορίας Κ. Κ. Γρηγόριος.

Η Κλινική αποτελεί το πρώτο έργο του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, ένας θεσμός που για τα τελευταία 40 έτη δραστηριοποιείται σε 62 χώρες στηρίζοντας παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες δίνοντας την ευκαιρία σε οικογένειες να παραμείνουν ενωμένες στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Τους καλεσμένους χαιρέτησαν με ομιλίες ο Γενικός Διευθυντής των McDonald’s και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ronald McDonald House Charities Kύπρου κος Ρένος Αντρέου, ο Δρ. Πέτρος Μάτσας Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος Γ’ καθώς και ο Έντιμος Υπουργός Υγείας κος Φίλιππος Πατσαλής.

Στα εγκαίνια παρέστηκαν αξιωματούχοι της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και της διεύθυνσης του Μακάριου Νοσοκομείου καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ronald McDonald House Charities Κύπρου ενώ δεν έλειψαν οι φίλοι εθελοντές και υποστηρικτές του.








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - McDelivery

Η υπηρεσία McDelivery των McDonald’s έφτασε τώρα και στη Λευκωσία.
Η υπηρεσία McDelivery των McDonald’s έφτασε τώρα και στη Λευκωσία.
Το εστιατόριο McDonald’s στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στο Στρόβολο είναι το έβδομο στη σειρά εστιατόριο μετά τη Λεμεσό, την Πάφο και τη Λάρνακα που είναι έτοιμο να φέρει τα McDonald’s... στο σπίτι σας.

Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις των McDonald’s με ένα απλό τηλεφώνημα στο 77772626 ή με online παραγγελία στο mcdelivery.com.cy

McDeliveryTM... Η καινούρια σας σχέση με τα McDonald’sTM.
Με κύριες αξίες την ποιότητα και το χρόνο, η νέα υπηρεσία McDeliveryTM των McDonald’sTM φέρνει κοντά σας το αγαπημένο σας φαγητό σε χρόνο και τρόπο που θα σας κάνει να συνεχίσετε να το αγαπάτε και να το απολαμβάνετε μοναδικά.

McDeliveryTM στα McDonald’sTM.
Ξέρουν ακόμη καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας.

Φιλοξενία: kapouti.com | ΑΠΕ
Πηγή: politis-news.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ