Τα έβγαλε σχεδόν όλα στην πίστα η Ελένη Φουρέϊρα - Μάθετε ακόμα ποιο είναι το Αλβανικό όνομα της

Στην πίστα με τα εσώρουχά της η Ελένη ή η Entela όπως είναι το Αλβανικό όνομα της.

Η ημίγυμνη εμφάνιση της Φουρέϊρα.

Σπουδαία τα λάχανα, αφού στην παραλία την είδαμε με πολύ λιγότερα ρούχα, αλλά ας μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία, εσάς όλους του λάτρεις της Ελληνίδας / Αλβανίδας τραγουδίστριας που φοβήθηκε να μας συστηθεί / αποκαλύψει την καταγωγή της και μας το έπαιζε Μεξικάνα .. δήθεν.

Σχεδόν... γυμνή εμφανίστηκε στην πίστα του μαγαζιού όπου τραγουδάει η Ελένη Φουρέϊρα, στην πρεμιέρα του προγράμματος όπου εμφανίζεται παρέα με τον Νίκο Βέρτη.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα με μια διάφανη ολόσωμη φόρμα, που άφηνε σε κοινή θέα τα μαύρα εσώρουχά της, θυμίζοντας αρκετά την Beyoncé.

Αλλά και η δεύτερη εμφάνιση της Ελένης Φουρέϊρα στην πίστα ήταν το ίδιο αποκαλυπτική, αφού φορούσε ένα γκρι κοντό φόρεμα, με βαθιά σκισίματα και αρκετά... διάφανο.

- ΑΥΤΟ είναι το πραγματικό όνομα της Αλβανίδας Ελένης Φουρέϊρα που ντρεπόταν να δηλώσει ότι είναι Αλβανίδα και που στον βωμό του χρήματος το “έπαιζε”…Μεξικάνα!!

Το πραγματικό της όνομα είναι Entela Fureraj του Kristaq και της Marjeta, γεννήθηκε στις 7-3-1987 στο Fier της Αλβανίας.

Μάλιστα έχει “Δελτίο ομογενούς” από την Αλβανία.

Ακόμα στα κοινωνικά δίκτυα έχει δύο διαφορετικές σελίδες facebook και που η μία είναι με το πραγματικό της όνομα!




kapouti.com Αστέρω Ζ.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ