Η τέχνη δεν έχει όρια, ζωγραφίζοντας με τα χείλη

Τον περασμένο μήνα σας παρουσιάσαμε από τον κόσμο της τέχνης την "Τέχνη με αίμα από την γυναικεία περίοδο ή την έμμηνο ρύση". Σήμερα σας παρουσιάζουμε την τέχνη με ζωγραφιές δημιούργημα με τα χείλη.

Σε έναν κόσμο όπου τόσα πολλά πράγματα είναι ασυνήθιστα, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνει κάποιος για να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους.

Για να γίνεις γνωστός, μπορείς να κάνεις ό,τι κάνουν όλοι οι άλλοι. Αλλά για να γίνεις θρύλος, θα πρέπει να κάνεις ό,τι κανείς άλλος δεν έχει κάνει. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον τομέα της τέχνης!

Ο λόγος για την Natalie Irish, κάτοικος του Χιούστον, Τέξας, η οποία δημιουργεί πορτρέτα και πίνακες ζωγραφικής, χρησιμοποιώντας μόνο τα χείλη της. Η διαδικασία της φαίνεται ασυνήθιστη, αλλά οδηγεί σε ακριβείς και όμορφες σύνθετες εικόνες. Ζωγραφίζει βάζοντας στα χείλη κραγιόν σε διάφορες αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και, στη συνέχεια, πιέζει τα χείλη της σε έναν λευκό καμβά ζωγραφικής. Μεταβάλλοντας την πίεση στα φιλιά της, σαν να “παίζει” με έναν εραστή, μπορεί να δημιουργήσει απίστευτα πορτρέτα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν στο λύκειο, όπου έμαθα για την τεχνική της δημιουργίας εικόνων και πορτρέτων με αποτυπώματα. Το 2001, έβαλα μακιγιάζ για να βγω έξω και να πάω σε μία συναυλία το βράδυ. Σε κάποια στιγμή, σκούπισα τα χείλη μου σε ένα χαρτομάντιλο και, έτσι, μου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσω τα χείλη μου με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούσα τα αποτυπώματα.

Η Natalie αναφέρει, επίσης, ότι αυτό το είδος τέχνης είναι τόσο κουραστικό για τα χείλη της, όσο και για τα μάτια της, αφού εστιάζει πολύ κοντά στον καμβά και απομακρύνεται συνεχώς για να εξετάσει τη δουλειά της. Ακόμα, έχει γεμίσει το σπίτι με κάθε είδους κραγιόν και λιποζάν!
Natalie Irish
Μετά από τα πρώτα της πειράματα, η Natalie αποφάσισε ότι η Marilyn Monroe θα ήταν η τέλεια υποψήφιος για ένα πορτρέτο με φιλιά! Έτσι, δημιούργησε ένα επικό έργο τέχνης με πρωτοτυπία και μεράκι. Το έργο από μόνο είναι πολύ όμορφο και η τεχνική που δημιουργήθηκε αρκετά πρωτότυπη. Παρακολουθήστε το βίντεο και παρατηρήστε την αγάπη και το πάθος της Natalie για την τέχνη, καθώς επίσης και πόσο καλά τα καταφέρνει. Για καλύτερη παρακολούθησε βάλτε το βίντεο σε πλήρη οθόνη και σε υψηλή ποιότητα.



Δείτε επίσης το πορτραίτο του Jimi Hendrix :



desertlivingtoday.com | bitrebels.com/design

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ