Η συσκευή ΒΟΟΚ, που θα αφανίσει τα TABLETS

Κι όμως, θα μεταμορφώσει την ιδέα μας για τον κόσμο.

Αυτή είναι η συσκευή που θα αφανίσει όλα τα tablet

Η συσκευή που θα αφανίσει τα δημοφιλή tablet είναι εδώ! Δεν έχει καλώδια, δεν κολλάει, δεν χρειάζεται μπαταρίες, έχει μικρό μέγεθος, μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών, ενώ συνοδεύεται και από handsfree.

Πρόκειται για το ΒΟΟΚ, ένα σύστημα βιοοπτικής οργάνωσης της γνώσης, μια επαναστατική τεχνολογική ανακάλυψη.

Με την άκρως εντυπωσιακή αυτή ανάλυση, ο παρουσιαστής του παρακάτω βίντεο μιλά για τη συσκευή «που θα μεταμορφώσει την ιδέα μας για τον κόσμο», ωστόσο, ουσιαστικά, περιγράφει με τον πλέον ευρηματικό τρόπο το έντυπο βιβλίο, ως πρωτοποριακό προϊόν της τεχνολογικής εποχής.

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί σε γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα ισπανικά, αλλά και με υπότιτλους στα αγγλικά, στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες, αποτελεί μια παρωδία των εκατοντάδων διαφημίσεων για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες συσκευές που μας έχουν κατακλύσει, αλλά βασικός του στόχος είναι μας δείξει ότι το βιβλίο δεν χάνει ποτέ την ανταγωνιστικότητα και τη μοναδικότητά του στη μοντέρνα εποχή που ζούμε.

ΒΙΝΤΕΟ...


Σε όσους άρεσε αυτό το video προτείνω να διαβάσουν (σε βιβλίο ή tablet) το "Media, οι προεκτάσεις του ανθρώπου" του ΜακΛούαν και να τους πω ότι σίγουρα όταν ανακαλύφθηκε η τυπογραφία κάποιοι εξυπνάκηδες νοσταλγούσαν τα σκαλίσματα σε πέτρες και πάπυρους και όταν βγήκε το κινητό τηλέφωνο πολλοί προτιμούσαν τα σταθερά τηλέφωνα στα καφενεία των χωριών, σε αρκετά χωριά της Κύπρου υπάρχουν ακόμα.... αχ νοσταλγικές εποχές.

@kapouti | eradio.gr

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ