Στο δικαστήριο γιατί... εκσπερμάτισε στον καφέ της συναδέλφου του!

ΗΠΑ: Το θύμα υποστηρίζει ότι ο καφές της είχε παράξενη γεύση περισσότερες από δύο φορές

Στο δικαστήριο γιατί... εκσπερμάτισε στον καφέ της συναδέλφου του, της οποίας ήταν προϊστάμενος.!
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της minnesota.cbslocal,
Κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά αντιμετωπίζει ένας 34χρονος από το Blaine, Minn. της Μινεσότα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι επανειλημμένως εκσπερμάτισε στον καφέ και το γραφείο μιας συναδέλφου του (υφισταμένης), στην εταιρεία που εργάζονταν και οι 2 στην Beisswenger’s hardware store στο New Brighton.

Ο Τζον Λιντ -John R. Lind- Διευθυντής του DIY καταστήματος, παραδέχθηκε τις ανώμαλες ορέξεις του εξομολογούμενος ότι δύο φορές έκανε το ίδιο πράγμα στην κούπα του καφέ της συναδέλφου του και τέσσερις φορές στο γραφείο της. Για να φτάσει βέβαια να ομολογήσει τις πράξεις του έπρεπε να γίνει «τσακωτός» από το θύμα του στις 26 του περασμένου Αυγούστου.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία το θύμα, το απόγευμα εκείνης της ημέρας βρήκε τον 34χρονο να είναι μπροστά στο γραφείο της και τα χέρια του να είναι κοντά στον καβάλο του ενώ γούρλωσε τα μάτια του όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της.
DIY
 Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία άνδρες της οποίας κατάσχεσαν την κούπα και ένα κοκαλάκι το οποίο, όπως τους είπε το θύμα, είχε απορροφήσει τη μεγαλύτερη ποσότητα των σωματικών υγρών.

Δύο ημέρες μετά την καταγγελία ο Λιντ προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος με τη συνάδελφό του και πίστευε ότι έτσι θα της τράβαγε την προσοχή.

Το θύμα του πάντως υποστήριξε ότι ο καφές της είχε παράξενη γεύση περισσότερες από δύο φορές τους τελευταίους έξι μήνες πιστεύοντας ότι το γάλα που χρησιμοποιούσε ήταν χαλασμένο.

Η κοπέλα επίσης είπε ότι σε αρκετές περιπτώσεις περιφερόταν με το φερμουάρ ανοικτό, καταντώντας πολύ προκλητικός, και ότι τον είχε απειλήσει αρκετές φορές με καταγγελία αν δεν συμμορφωθεί.

Ο Λιντ κλήθηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 29 Σεπτεμβρίου και αν καταδικαστεί μπορεί να βρεθεί για ένα χρόνο στη φυλακή και να καταβάλει πρόστιμο 4.500 δολαρίων.

minnesota.cbslocal.com | thesmokinggun.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ