Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που «χτυπάτε» τατουάζ!

Τι συμβαίνει στο δέρμα μας την ώρα που κτυπάμε τατουάζ;

Δείτε με προσοχή το απόλυτα κατατοπειστικό βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν ένα ή περισσότερα τατουάζ, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θέλουν… αλλά το σκέφτονται.

Είτε γιατί δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να έχουν μια «ζωγραφιά» πάνω στο σώμα τους για πάντα, είτε γιατί τους φοβίζει η διαδικασία.

Στο βίντεο θα δείτε τι ακριβώς συμβαίνει όταν η βελόνα μπαίνει στο δέρμα, πώς απλώνεται το χρώμα… και όλα αυτά σε εξαιρετικά αργή κίνηση.

Υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι από την τέχνη του τατουάζ – η οποία γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στον 21ο αιώνα, ιδιαίτερα σε άτομα κάτω των 30 ετών

H Kelly Osbourne, η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Ozzy Osbourne δήλωσε, "Χτυπάω τατουάζ για να νευριάσω τους γονείς μου!"

Να θυμάστε ότι οι γυναίκες δεν έλκονται από άνδρες που έχουν υπερβολικά μούσια, η αναπνοή τους είναι κακή, έχουν τρυπήσει το σώμα τους με σκουλαρίκια και το έχουν γεμίσει με ένα σωρό τατουάς.

- Είτε το κάνετε για το κέφι σας, είτε για να νευριάσετε τους γονείς σας είτε ακόμα μπορεί να θέλετε για να την σπάσετε στην αναχρονιστικιά - νευρόσπαστη - νερόβραστη, γκόμενα που σας την δίνει... πρώτα δέστε το βίντεο και μετά αποφασίστε.



newsit.gr | kapouti.com | cretapost.gr

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ