Cytanet Από φέτος Wi-Fi στο παραλιακό μέτωπο Πρωταρά και στην παραλία Μακένζυ

H Cyta, σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Κύπριους πολίτες και στους τουρίστες να απολαμβάνουν ασύρματη, εύκολη και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο για πλοήγηση και χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παράλληλα, έχει προχωρήσει και με κάλυψη της παραλίας Μακένζυ στη Λάρνακα.

Το κοινό, από φέτος το καλοκαίρι, μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone και στις ακόλουθες περιοχές:
  • στον εμπορικό δρόμο του Πρωταρά με τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες,
  • στις παραλίες του Πρωταρά: Κόλπος Πρωταρά (Fig Tree Bay), Παραλία Βρύσης (από το NISSIOTIS Βeach Restaurant μέχρι και την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Silver Sands), ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες,
  • στην παραλία Μακένζυ στη Λάρνακα. Η υπηρεσία ήδη λειτουργεί, από το 2011 και στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα, από τη Μαρίνα μέχρι και το Κάστρο.

Το Δίκτυο Wi-Fi της Cytanet είναι ένα τεχνολογικά αναβαθμισμένο και αξιόπιστο δίκτυο, πρωτοπόρο στο χώρο της ασύρματης επικοινωνίας και οι χρήστες του χρησιμοποιώντας ανάλογο εξοπλισμό όπως tablet, laptop, smartphone κτλ, θα μπορούν, στις περιοχές κάλυψης, να συνδέονται στο διαδίκτυο με αξιοπιστία και ταχύτητα.

Πώς γίνεται η σύνδεση


Οι πελάτες της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Wi-Fi χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς. Αν οι κωδικοί δεν είναι ενεργοποιημένοι, οι πελάτες θα πρέπει να καλέσουν το 80008080 ή το 132 για να τους ενεργοποιήσουν.

Όσοι δεν είναι πελάτες της Cytanet μπορούν να εξασφαλίσουν κωδικούς πρόσβασης μέσω προπληρωμένων καρτών Wi-Fi ή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω SMS.

Επίσης, στην παραλία Fig Tree Bay του Πρωταρά, οι λουόμενοι, μπορούν να εξασφαλίζουν κωδικούς πρόσβασης με την ενοικίαση ξαπλώστρας/ομπρέλας, ως αποτέλεσμα σχετικής συμφωνίας με το Δήμο Παραλιμνίου, μια διευκόλυνση που θα επεκταθεί σύντομα και στο υπόλοιπο παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά.

Η Cyta, με τη συμφωνία αυτή, υλοποιεί τη γενική στρατηγική της για προσφορά εύκολης και γρήγορης πρόσβασης στο διαδίκτυο, για όλους, οποιαδήποτε ώρα και από παντού, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικείωση των πολιτών της Κύπρου με την «Κοινωνία της Πληροφορίας».

Η προσπάθεια της Cyta θα συνεχιστεί με τη δικτύωση και άλλων κεντρικών σημείων ανά την Κύπρο σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και για το πού θα βρείτε τα 150+ Cytanet Wireless Hot spot στο
www.cyta.com.cy/cytanet-wireless-zone

cyta.com.cy/cytanet-wireless-zone
offsite.com | @kapouti

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ