Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα... Gisele Bundchen


Επαγγελματίας, μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, ολοκληρωμένη γυναίκα ή απλά Gisele Bundchen.

Ladylike.gr αναζητεί εκείνες τις γυναίκες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και πρότυπα προς μίμηση. Τις γυναίκες που που είναι επιτυχημένες επαγγελματίες, σύζυγοι, μητέρες και πάντα προσεγμένες. Τις γυναίκες που τα καταφέρνουν, που ξεχωρίζουν που μας εντυπωσιάζουν.

Το πρώτο κείμενο της στήλης αφιερώνεται στην Gisele Bündchen γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν, καμία δεν είναι σαν την Gisele.

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1980 στη Βραζιλία και η περιοχή της Horizontina μπορεί να είναι υπερήφανη για το κορίτσι που έβγαλε ο τόπος.

Ο πατέρας της τραπεζικός και η μητέρα της καθηγήτρια πανεπιστημίου δεν φαντάζονταν ποτέ πως η κόρη τους θα περπατούσε στις πασαρέλες κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ο πατέρας της ήταν κατηγορηματικός όταν σε ηλικία 14 ετών ένας κυνηγός ταλέντων την ανακαλύπτει στα MacDonald’s. Παίρνει μέρος στο διαγωνισμό ''Elite of The Year'' της Βραζιλίας και κατατάσσεται δεύτερη. Καταλαβαίνει πως ο χώρος της μόδας την γοητεύει.

Τον Ιούλιο του 1999 το ανέμελο κορίτσι που έτρωγε Big Mac ''κρέμεται'' σε όλα τα περίπτερα. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η Gisele τραβά τη σκανδάλη της εκκίνησης.


Η απόλυτη καταξίωση έρχεται πάρα πού νωρίς. Είναι εξώφυλλο στη Vogue, σε μία εποχή που το εν λόγω περιοδικό, έχει την παντοκρατορία. Όποια κοσμεί την πρώτη σελίδα της Vogue, έχει διανήσει τα 2/3 της πορείας προς την κορυφή.

''Η επιστροφή του σέξι μοντέλου''. Αυτός είναι ο τίτλος που συνοδεύει τη φωτογράφισή της και η ανατροπή συντελείται.


Η Gisele σηματοδοτεί το τέλος των heroin chic μοντέλων και φέρνει ένα πιο υγιές πρότυπο στο προσκήνιο.

Οι σχεδιαστές την λατρεύουν και οι φωτογράφοι εκλιπαρούν για ένα νεύμα της. Ο Mario Testino τη χρίζει μούσα του και μέχρι σήμερα είναι μία από τις καλύτερες του φίλες.


Πάνω από 500 εξώφυλλα συμπεριλαμβανομένων εκείνων στα W, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Arena, Esquire, i-D και Face.

Το περιοδικό New York το Δεκέμβριο του 2005 δημοσιεύει μία λίστα με τους 123 λόγους να αγαπήσει κανείς τη Νέα Υόρκη βάζοντας στο νούμερο 43 ''η Gisele μένει εδώ''.


Οι συμμαθητές της που την αποκαλούσαν περιπαιχτικά Olivia Palito (Popeye) εξαιτίας της ψηλόλιγνης φυσιογνωμίας της μάλλον το μετανιώνουν φρικτά. Η Gisele έχει κατακτήσει την κορυφή και νοηματοδοτεί την έννοια του supermodel.

Ύψος: 1.80, κιλά: 57, αναλογίες: 91-60-89. Θα ήταν απλού αριθμοί αν δεν συνοδεύονταν από αυτό το ονοματεπώνυμο.

Η Gisele Bundchen είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών, είναι σύζυγος, μητέρα που δε διστάζει να θηλάσει το μωρό της σε κοινή θέα, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και φιλάνθρωπος.

Παράδειγμα ολοκληρωμένης γυναίκας.

ladylike.gr | pinterest.com | @kapouti

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ