Απόλυτα επιτυχημένο το «Protaras Waterfight 2014»

Απόλυτα επιτυχημένο το «Protaras Waterfight 2014».
Έγινε της…..«νερόφουσκας»!

Απόλυτα επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το «PROTARAS WATERFIGHT 2014», που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή 08 Ιουνίου 2014, από τις 11:00-16:00 στην καρδιά του Πρωταρά, μπροστά από το Ξενοδοχείο «SILVERSANDS».

Ήταν μια ιδέα, η σύλληψη της οποίας είχε γίνει ήδη από τις πρώτες ημέρες σύστασης και λειτουργίας του Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου το Μάιο του 2013, το Συμβούλιο όμως προτίμησε να αναβάλει την υλοποίηση της για φέτος, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και επιτυχία του event,και δεν λάθεψε. Με πολλή δουλειά από όλους, συνεννόηση και μέθοδο, και πάνω απ’ όλα με πολύ μεράκι, ο μεγαλύτερος νεροπόλεμος του νησιού είναι πλέον γεγονός.

Πλέον των 1000 ατόμων, ντόπιων και ξένων, θέλησαν να λάβουν μέρος στο πιο «δροσιστικό» event του φετινού καλοκαιριού. Μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν με τη ψυχή τους, σε μια ομολογουμένως άρτια οργανωμένη εκδήλωση, την οποία πλαισίωσαν με την παρουσία τους , και «εκτόξευσαν» με τις μουσικές επιλογές τους, οι DJ Anthony 642 και Dimitri G, γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί-performers του ΑΝΤ1FM.

Τέτοιο μπουγέλωμα, δεν ξανάγινε. Έγινε της «νερόφουσκας»!

Στόχος είναι το event αυτό να καθιερωθεί, να μεγαλώσει, και ολοένα να μεγαλώνει και τελικως να καταστεί το «PROTARAS WATERFIGHT», το «δικό μας» event. Το «event» του Παραλιμνίου και του Πρωταρά, ένα μεγάλο γεγονός στην επαρχία Αμμοχώστου και γενικά στην Κύπρο μας.


VIDEO ANT1iWO

ant1iwo.com | vantagemag.com/news | @kapouti 

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ