Θα σε "κουβαλώ" για όλη μας τη Ζωή, είπε η Kelly στον Jesse


Η φωτογραφία μιας γυναίκας και του συζύγου της, πρώην πεζοναύτης, κάνει τον γύρο του διαδικτύου σκορπώντας δέος, συμπάθεια και θαυμασμό.

ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ:

Η Kelly και ο Jesse Cottle έβγαζαν φωτογραφίες μαζί με την οικογένεια τους στην παραλία, όταν ο φωτογράφος, Shutter Happy τους ζήτησε να μπουν μέσα στο νερό.

Ο Jesse, χωρίς πόδια, έβγαλε τα προσθετικά του πόδια, ανέβηκε στην πλάτη της Kelly's, κι αυτή τον κουβάλησε μέσα στο νερό.

Ο Jesse έχασε τα 2 του πόδια το 2009, στο Αφγανιστάν, όταν πάτησε πάνω σε νάρκη προσωπικού IED.
"Δεν έχει σημασία πόσο ζυγίζει", είπε η Kelly, "σημασία έχει ότι είναι εδώ, είναι ζωντανός, και ευγνωμονώ τον Θεό γι αυτό".

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν ο Τζέσε βρισκόταν στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την εγχείρηση του, παντρεύτηκαν πριν ένα χρόνο.

Το ζευγάρι δεν φαντάστηκε ποτέ, ότι η φωτογραφία τους θα είχε τέτοια τεράστια επιτυχία στα κοινωνικά δίκτυα και στο διαδίκτυο, αμέσως με το που την ανέβασαν στο Facebook .
paralyzedwithjoy.blogspot.com
Μας αρέσει (We "like") που η Kelly έχει φορτωμένο στην πλάτης της τον άνδρα της, που δεν δείλιασε μπροστά στα κινητικά του προβλήματα να φορτωθεί τα βάρη του και να πορευθεί μαζί του στη Ζωή.
Εμείς εδώ στην μικρο-κοινωνία που ζούμε, δεν τολμούμε καν να φορτωθούμε βάρη των άλλων, ούτε στο ελάχιστο. Ξοφλάμε με ένα κερί και μιαν ευχή.... έχει ο Θεός για τους άλλους, εμείς να είμαστε καλά.
Μοιραστείτε "Share" την ιστορία αν σας άρεσε.


theindychannel.com | @kapouti #kapouti

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ