Αdvanced FUE: Η πιο σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών

Αdvanced FUE: η πιο σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα συνηθισμένο πρόβλημα ανδρών και γυναικών που απασχολεί και επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία τους από την στιγμή που θα εκδηλωθεί. Υπάρχουν διάφορες συντηρητικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αλλά η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μοναδική επιλογή σε όσους δεν έχουν προλάβει την εξέλιξη της και αναζητούν να δώσουν μια οριστική λύση στο πρόβλημα. Η συντηρητική αγωγή, στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων βοηθά στη σταθεροποίησή του προβλήματος της αλωπεκίας, αλλά δεν το αποκαθιστά.

Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών, Advanced FUE (Follicular Unit Extraction), δίνει τη λύση στην αποκατάσταση των μαλλιών και επιλέγεται ως λύση μετά την εξέταση απ’ το γιατρό και ανάλογα με τα αποτελέσματα της διάγνωσης του ασθενούς.

Με την τεχνική FUE είναι εφικτή η  λήψη χιλιάδων τριχοθυλακίων από τη δότρια χώρα χωρίς να υπάρξει κανένα σημάδι και χωρίς οποιοδήποτε άλλο στοιχείο να προδίδει πως ο ασθενής έχει υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών. Με την μέθοδο FUE, μεταφέρονται υγιή τριχοθυλάκια απ’ το πίσω μέρος του κεφαλιού στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης με 100% φυσικό αποτέλεσμα. Ο ασθενής δεν διατρέχει απολύτως κανένα κίνδυνο κατά τη διεξαγωγή της επέμβασης γιατί ως καινοτόμος μέθοδος αποτελεί μια απλή, ανώδυνη και ατραυματική διαδικασία σε αντίθεση με προγενέστερες, επίπονες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών (Strip ή FUT), που συχνά συνοδεύονται από μόνιμες ουλές και φτωχά αποτελέσματα.


H μεταμόσχευση με την μέθοδο Advanced FUE θεωρείται μια εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία. Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών μικροεργαλείων και καθώς είναι μια πολύ λεπτομερής και δύσκολη επέμβαση, απαιτεί την άριστη εξειδίκευση της ιατρικής ομάδας που την πραγματοποιεί ώστε να υπάρξει το ιδανικά επιθυμητό αποτέλεσμα.

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική-πρότυπο, μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα όπου πραγματοποιεί εκατοντάδες συνεδρίες  εφαρμόζοντας την μέθοδο FUE, σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Aναστάσιος Βεκρής διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία χιλιάδων περιστατικών και εφαρμόζει με απτά επιτυχημένα αποτελέσματα την τεχνική μεταμόσχευσης FUE, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της διαδικασίας με ένα απολύτως φυσικό τελικό αποτέλεσμα.

advancedhairclinics

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ