Blended: Όταν ο Adam Sandler συνάντησε (για τρίτη φορά) την Drew Barrymore


Blended: Όταν ο Adam Sandler συνάντησε (για τρίτη φορά) την Drew Barrymore...

Η ιστορία ξεκινάει όταν ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι single γονείς Lauren και Jim συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν ποτέ!

Αφού όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, είναι καταδικασμένοι να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα. Η ταινία “Blended” του Frank Coraci σηματοδοτεί την τρίτη ταινία όπου συμπρωταγωνιστούν οι Adam Sandler και Drew Barrymore.

Οι δύο ηθοποιοί «ερωτεύτηκαν» για πρώτη φορά το 1998 μέσα από την ταινία “The Wedding Singer” και στην συνέχεια το 2004 στο “50 First Dates”. Η ταινία “Blended” είναι μια διασκεδαστική ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στην απρόβλεπτη και αστεία πλευρά της αγάπης. Επίσης πραγματεύεται ζητήματα όπως η οικογένεια, η αγάπη, οι καθημερινές ευθύνες των γονιών και ο διαρκής αγώνας του να προσφέρεις ό,τι καλύτερο στα παιδιά σου.
Ρομαντική κωμωδία του Frank Coraci
Η ταινία “Βlended” κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου σε όλους τους κινηματογράφους της Κύπρου.

beautifullife.com.cy

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; Did you Like our Page on Facebook ? don't hesitate, do it now!

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ