Μαρία Σαράποβα, η Βασίλισσα στον Θρόνο της, πήρε τον 5o τίτλο σε γκραντ σλαμ στο Γαλλικό Όπεν του Παρισιού

Η Βασίλισσα του Πύργου
yahoo.com
Η Μαρία Σαράποβα είναι η νέα «βασίλισσα» του Παρισιού καθώς κέρδισε με 2-1 σετ την Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ και σήκωσε το τρόπαιο στο Roland Garros!

* Ο Rafa Nadal ήταν ο νικητής στο μονό των ανδρών, του French Open.

"Είναι πολύ συναισθηματική αυτή η νίκη για μένα, κι η Σιμόνα ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος που έχω συναντήσει σε τελικό, ειδικά σε grand slam, ένα τελικός που κράτησε τρεις ώρες», είπε στους δημοσιογράφους μετά που κατατρόπωσε την Σιμόνα Χάλεπ 6-4, 6-7, 6-4.

Ύστερα από 3 ώρες αγώνα, η Ρωσίδα τενίστρια κέρδισε την Σιμόνα Χάλεπ με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-4) στον τελικό του Roland Garros και έκανε δικό της το βαρύτιμο τρόπαιο! 

Η 27χρονη Σαράποβα κέρδισε τον τίτλο στο Παρίσι για δεύτερη φορά στην καριέρα της, η πρώτη ήταν το 2012, φτάνωντας στα 5 τρόπαια σε Grand Slam.
uk.eurosport.yahoo.com
Πανοραμική εικόνα του γηπέδου Philippe Chatrier κατά την απονομή του τίτλου στην Βασίλισσα του τένις Maria Sharapova από τη Ρωσσία που κέρδισε τον τελικό των γυναικών απέναντι στην Simona Halep από τη Ρουμανία στο Γαλλικό Όπεν του Παρισιού.


* Ο Rafa Nadal ήταν ο νικητής στο μονό των ανδρών, του French Open.
Ο νούμερο 1 στον κόσμο Rafa Nadal κέρδισε τον 9ο τίτλο στο French Open, κερδίζοντας στον Σέρβο Novak Djokovic 3-6 7-5 6-2 6-4 στον χτεσινό τελικό. Ο Ισπανός έγινε ο πρώτος αθλητής που κατέκτησε τον τίτλο 5 συνεχόμενες φορές στο Roland Garros, ανεβάζοντας τις κατακτήσεις του σε grand slam σε 14.
Ο Djokovic, προσπάθησε να γίνει ο 8ος αθλητής που κατάκτησε όλα τα grand slam, είχε πολύ καλό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια έχασε το 2ο σετ, φάνηκε επηρεασμένος από την ζέστη και την υγρασία.
Ο Nadal, ο οποίος έχασε μόνο 1 από τα συνολικά 67 παιγνίδια της καριέρας του στο Paris clay, έπεσε στα "γόνατα" όταν ο Djokovic έκανε διπλό φάουλ στο πρώτο του match point. 

Η Ρωσσίδα Βασίλισσα 
uk.eurosport.yahoo.com
uk.eurosport.yahoo.com
Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; Did you Like our Page on Facebook ? don't hesitate, do it now!

uk.eurosport.yahoo.com | @kapouti kapouti.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ