Ουκρανή, πήγε στο διαμέρισμα Βούλγαρου στη Λεμεσό, για να αγοράσει σκυλάκι, και τη βίασε

livenews
Έχουν «δεμένο» τον 38χρονο βιαστή οι αστυνομικοί ανακριτές.
- Στα χέρια των ανακριτών όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 38χρονο 
- Απίστευτα ψέματα και αντιφάσεις κατά την ανάκριση του 
- Σε άθλια σωματική και ψυχολογική κατάσταση η 37χρονη μητέρας δύο παιδιών
- Βρέθηκε το ρόπαλο με το οποίο χτυπούσε το θύμα του ο βιαστής

«Εξιχνιασθήσα» θεωρούν την υπόθεση βιασμού 37χρονης μητέρας από την Ουκρανία οι αστυνομικοί ανακριτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακριτές της θλιβερής υπόθεσης που συγκλόνισε το Παγκύπριο έχουν συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θεωρούν μάλιστα «αδιάσειστα» που ανατρέπουν στου αστείους ισχυρισμούς του 38χρονου βιαστή και τον καθιστούν ένοχο.

Ο 38χρονος Βούλγαρος ισχυρίστηκε εκτός των άλλων ότι έκανε έρωτα με την 37χρονη με δική της θέληση. Επίσης στην ερώτηση των ανακριτών γιατί βρισκόταν στο σπίτι του ματωμένη , τους απάντησε ότι τη βρήκε στον δρόμο τραυματισμένη και ήθελε να την περιθάλψει.
sigmalive
Ο 38χρονος κατά την ανάκριση είχε πέσει σε ουκ ολίγες αντιφάσεις. Καθοριστικής σημασίας στοιχείο για την ενοχή του είναι το γεγονός ότι κατά την έφοδο των αστυνομικών στο διαμέρισμά του, «πιάστηκε» να πετάει τα ματωμένα ρούχα και σεντόνια ενώ προσπαθούσε να κρύψει οποιοδήποτε στοιχείο μπορούσε να τον «κάψει».

Άλλο ένα τεκμήριο κλειδί, θεωρείται το ρόπαλο που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Βούλγαρου, με το οποίο πιστεύουν στην Αστυνομία ότι κτυπούσε την άτυχη 37χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης όταν η 37χρονη επισκέφθηκε το διαμέρισμα του 38χρονου προκειμένου όπως είπε να αγοράσει ένα σκυλάκι. Ο δεύτερος εξέφρασε την επιθυμία να κάνει έρωτα με την 37χρονη. Μόλις του αρνήθηκε, την άρπαξε βίαια και την κλείδωσε στο δωμάτιό του όπου μετά από άγριο ξυλοδαρμό τη βίασε. Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει πηδώντας από τον 1ο όροφο τυλιγμένη απλά με ένα σεντόνι και ζητώντας βοήθεια από γείτονες.

Χθες εξεδόθη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, διάταγμα 6ήμερης κράτησης εναντίων του 38χρονου. Η 37χρονη νοσηλεύεται στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ πολύ κακή παραμένει η ψυχολογική και σωματική κατάσταση.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς;

Comments

  1. τζι θέο25/04/2014, 15:40

    τώρα... να γίνω ρατσιστής? ή δεν βαριέσε
    αυτές οι ουκρανές δεν υπάρχει σκύλος που να μην τις πήδηξε..
    ο βούλγαρος της χάλασε?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ