Η Μοναχή Ειρήνη Μερκούρη σε Μονή στη Μυτιλήνη

Ειρήνη Μερκούρη Ιερά Μονή Ταξιάρχη
Η μοναχική ζωή της Μερκούρη στην Μυτιλήνη και οι νέες φωτό με παπάδες( αποδείξεις-ντοκουμέντα) που κάνουν το γύρο στα δημοσιογραφικά γραφεία....

Είναι οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν την νέα ζωή της τραγουδίστριας που βρίσκεται ολοένα και πιο συχνά σε Ιερά Μονή της Μυτιλήνης! Ήδη αυτές τις μέρες στην δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούν φωτογραφίες της τραγουδίστριας, που τραβήχτηκαν από κάτοικο του νησιού και την παρουσιάζουν όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, συνέχεια των όσων λέγονται για την μοναχική ζωή που έχει επιλέξει τους τελευταίους μήνες. Ερχόμενη πιο κοντά στον Θεό και περνώντας πολλές μέρες στο Μοναστήρι. Επειδή τις είδα τις εν λόγω φωτογραφίες που θα δούνε κάποια στιγμή τα φώτα της δημοσιότητας, μετά δυσκολίας κατάφερα να την αναγνωρίσω.

Μαυροφορούσα, ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, άβαφτη, με μια ηρεμία και γαλήνη ζωγραφισμένα στο πρόσωπο της. Παρέα με παπάδες φίλους της να απολαμβάνει την βόλτα της στην Μυτιλήνη. Η Ειρήνη Μερκούρη αγνώριστη. Σε τίποτα δεν θυμίζει το λαμπερό κορίτσι με τα ακριβά ρούχα των εκρηκτικών εμφανίσεων σε νυχτερινά κέντρα.
Ειρήνη Μερκούρη στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη
 Ιερά Μονή Ταξιάρχη - Μοναστήρι
Στο “σφυρί” οι νέες φωτό της μαυροφορούσας Μερκούρη με ΠΑΠΑΔΕΣ στην Μυτιλήνη!

oroskopos.tv
Στη κοσμική της Ζωή.....
apollonios.pblogs.gr
Η Ειρήνη στην κοσμική Ζωή

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ