32χρονη πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα προσπαθώντας να ανεβάσει μήνυμα στο Facebook καθώς οδηγούσε


32χρονη γυναίκα, πέθανε μετά από κτύπημα στο κεφάλι, σε συντριβή του αυτοκινήτου της ενώ οδηγούσε, δευτερόλεπτα μετά που ανέβασε στο Facebook, το πόσο λατρεύει τον Pharrell και το τραγούδι του Happy.

Η Courtney Sanford δραστήρια χρήστης του Facebook, πέθανε ενώ οδηγούσε ανεβάζοντας μήνυμα στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η 32 ετών Courtney από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, είναι νεκρή μετά από χτύπημα στο κεφάλι με το αυτοκίνητο της να καρφώνεται στο πίσω μέρος ενός προπορευόμενου φορτηγού, ενώ προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία, την λεγόμενη selfies καθώς οδηγούσε και ενώ προσπαθούσε να ενημερώσει τον λογαριασμό της στο Facebook για το πόσο ευτυχισμένη ήταν ακούγοντας ένα τραγούδι του Pharrell.

Η Courtney Sanford, από το High Point, ενώ οδηγούσε διαμέσου ενός κεντρικού και πολυσύχναστου δρόμου το πρωί της Πέμπτης, χτύπησε σε ένα απορριμματοφόρο φορτηγό και πέθανε , ανακοίνωσε η αστυνομία . Περαιτέρω επιθεώρηση του τηλεφώνου της, αποκάλυψε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο διαδίκτυο μόνο λεπτά νωρίτερα καθώς οδηγούσε.

Τα τελευταία μήνυμα της Sanford στο Facebook, και που ήθελε να το μοιραστεί με τους φίλους της ήταν: «Το τραγούδι HAPPY με κάνει ευτυχισμένη ».

Οι αρχές είπαν ότι η δημοσίευση ήταν ορατή μόνο στους φίλους του λογαριασμού της, κι έγινε στις 8.33 π.μ., ενώ η πρώτη κλήση προς την άμεσο δράση στο 911 έγινε περίπου ένα λεπτό αργότερα, μετά το κτύπημα.

«Σε κλάσματα δευτερολέπτου, χάθηκε μια ζωή από μια στιγμιαία απομάκρυνση του βλέμματος της από το δρόμο, για να ενημερώσει κάποιους φίλους ότι ήταν ευτυχισμένη", είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας WGHB, "ήταν σημαντικό να μην έχανε την αυτοσυγκέντρωση της όταν οδηγούσε, συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Οι γραμμές από τα ελαστικά στο οδόστρομα, από την σκηνή του δυστυχήματος, δείχνουν το αυτοκίνητο της Sanford να έχει βγει από το δρόμο και να κατέληξε σε χαντάκι κοντά σε μερικά δέντρα. Το απορριμματοφόρο φορτηγό ανακύκλωσης ήταν μόνο λίγα μέτρα μακριά, πάνω στο χορτάρι .

Το αυτοκίνητο της Sanford έπιασε φωτιά μετά την βίαιη έξοδο του από το δρόμο. Το φορτηγό χτύπησε σε ένα δέντρο.

Το τέλος: το αυτοκίνητο της Sanford τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από χτύπημα σε ένα φορτηγό και κατευθείαν κατέληξε στο χαντάκι.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ταξίδευε με περίπου 45 mph την ώρα, τη στιγμή του ατυχήματος. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά έχουν αποκλειστεί ως αιτία , αλλά η αστυνομία εξακολουθεί να θέλει μια έκθεση τοξικολογίας για πλήρη επιβεβαίωση, ανέφερε πηγή του WFMY.

Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, δήλωσε η αστυνομία. Ο οδηγός του φορτηγού βγήκε σώος χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης μια σειρά από selfies που δημοσιεύτηκαν από τη γυναίκα, ενώ αυτή οδηγούσε, ανακοίνωσε η αστυνομία .

«Όσο λυπηρό και αν είναι, είναι μια σκληρή υπενθύμιση προς όλους ... πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, καθώς είμαστε στο αυτοκίνητο και οδηγούμε", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η Sanford φορούσε ζώνη ασφαλείας, ανακοίνωσε η αστυνομία, αλλά δεν έκλεινε σωστά.
Δεν είναι σαφές, αν φορούσε σωστά τη ζώνη ασφαλείας, αν θα είχε σωθεί η ζωή της.
επεξεργασία kapouti.com

dailymail.co.uk / @MailOnline on Twitter / DailyMail on Facebook / RYAN GORMAN

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ