Ολυμπιακός και ΠΑΟ μετά τις νίκες και το 2-1, θέλουν τώρα το 2-2 για να γυρίσουν σε Μαδρίτη και Μόσχα αντίστοιχα

Οι Ελληνικές καλαθοσφαιρικές ομάδες, Ολυμπιακός Πειραιώς και Παναθηναϊκός, πέτυχαν το 2-1 σε Πειραιά και Αθήνα αντίστοιχα και κράτησαν το ΟΝΕΙΡΟ ζωντανό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 78-76 και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 65-59.

Ο Ολυμπιακός μετά το 2-1 είναι ακόμα ζωντανός κι ο Παναθηναϊκός μετά το 2-1 αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει. Έτσι υποδέχθηκε τις 2 Ελληνικές νίκες ο Αθηναϊκός τύπος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 78-76 - Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα, μείωσε τη σειρά των πλέι οφ με τη Ρεάλ σε 2-1 - Είναι ακόμα ζωντανός!
Ολυμπιακός - Ρεάλ
Ο Ολυμπιακός με κορυφαίους τους Ντάνστον και Σπανούλη πήρε τη νίκη (78-76) επί της Ρεάλ στο ΣΕΦ, μείωσε σε 2-1 τη σειρά και πλέον ψάχνει την Τετάρτη την ισοφάριση. «Θρίλερ» στο τέλος.
Ο Μπράιαντ Ντάνστον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού νικώντας σχεδόν όλες τις μάχες με τους αντίπαλους ψηλούς σε άμυνα και επίθεση.
Ανάρπαστα τα εισιτήρια του 4ου αγώνα της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (2-1) στο ΣΕΦ (23/4, 21:45) και η η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε το sold out!
Ο Γιώργος Πρίντεζης αφού επισήμανε τα στοιχεία που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ακόμη δεν έχει πετύχει τίποτα, καθώς πρέπει να νικήσει και στο τέταρτο παιχνίδι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 65-59
Πολύ σκληρός για να «πεθάνει»

Με φοβέρη άμυνα, 13 επιθετικά ριμπάουντ και «κινητήριο μοχλό» τον Ζακ Ράιτ, ο Παναθηναϊκός «λύγισε» την ΤΣΣΚΑ με 65-59 και την ερχόμενη Τετάρτη (23/4) θέλει να κάνει το 2-2 στην σειρά. Η κορυφή των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας παραμένει ελληνική μόνο που άλλαξε... κάτοχο! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης από το βράδυ της Δευτέρας (21/4) είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές πάσες στην ιστορία της διοργάνωσης.
Η κορυφή των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας παραμένει ελληνική μόνο που άλλαξε... κάτοχο!
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης από το βράδυ της Δευτέρας (21/4) είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές πάσες στην ιστορία της διοργάνωσης. Στην άμυνα, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική, απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Στην άμυνα, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική, απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να οδηγήσει τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ σε πέμπτο παιχνίδι, δήλωσε ο Στεφάν Λάσμε που παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Euroleague.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς;

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ