Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, η Βασίλισσα της καρδιάς

Η Βασίλισσα της Καρδιάς, όπως την αποκαλούν οι Δανοί υπήκοοι της, η Πριγκίπισσα Μαίρη, βοηθά στο πακετάρισμα των δώρων στο εργοστάσιο της ΛΕΚΟ - Lego για φιλανθρωπικό σκοπό για βοήθεια στο παιδικό ίδρυμα.

Η εστεμμένη Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, αρκετά συχνά προσφέρει την βοήθεια της στην Φιλανθρωπία, κάτι που έκανε και την Πέμπτη.

Η Πριγκίπισσα με καταγωγή από την Αυστραλία, επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΛΕΚΟ στο Billund, της Δανίας για να βοηθήσει στο πακετάρισμα δώρων για τα παιδιά  που βρίσκονται στο καταφύγιο γυναικών.



Η εργασίες στο εργοστάσιο σταμάτησαν για λίγο για να υποδεχτούν την 42άχρονη πανέμορφη Πριγκίπισσα, με φρέσκα λουλούδια από 2 νεαρά κορίτσια.

Η Μαίρη έφθασε ντυμένη με αριστοκρατικό στιλ, φορώντας γκρίζο και άσπρο καρό σακάκι με μαύρο παντελόνι, και γκρι σάρπα, χαρίζοντας σε όλους το δροσερό χαμόγελο της.

Η καλοδιατηρημένη και καλοσχηματισμένη Πριγκίπισσα είναι μητέρα 4 παιδιών. Ο Σύζυγος της είναι ο Πρίγκιπας Φρειδερικός, πρώτος στη σειρά για διάδοχος του Θρόνου. Όταν θα φθάσει εκείνη η στιγμή, η Μαίρη θα γίνει η πρώτη Αυστραλέζα Βασίλισσα στον κόσμο.
orderofsplendor.blogspot.com
Η Δανέζικη βιομηχανία παιγνιδιών και το φιλανθρωπικό Ίδρυμα  Όλε Κερκ έχουν πάρει το όνομα τους από τον ιδρυτή της βιομηχανίας Lego Ole Kirk Christiansen.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάρας Μάικλ, δημοσιογράφου της dailymail, τα πακέτα με τα 2,200 δώρα θα δοθούν σε καταφύγια γυναικών, για τα παιδιά τους, στις χώρες της Δανίας, της Γροιλανδία και των Νήσων Φαρόε.
mannaismayaadventure.com
Το Γενάρη η Μαίρη επισκέφτηκε την Μαιμάρη - Myanmar, για να εγκαινιάσει μια Κλινική Υγείας και Ιατρικό κέντρο επιμόρφωσης, με χρηματοδότηση από την Δανία. Το Ιατρικό κέντρο διαφωτίζει τις γυναίκες για την αντισύλληψη και δίνει επίσης βοήθεια στις νεαρές μητέρες που υποφέρουν από τον υιό HIV.

Η Μαίρη γεννήθηκε στην Τασμανία - Tasmania, μετακόμισε στο Σίδνεϊ. Εκεί γνωρίστηκε με τον Πρίγκιπα Φρειδερίκο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Σίδνεϊ 2000 όπου και ερωτεύτηκαν. Τον ερχόμενο Μάιο θα γιορτάσουν την 10η επέτειο των γάμων τους.

Τα 4 παιδιά του Πριγκιπικού ζεύγους είναι ο Πρίγκιπας Christian, 8, η Πριγκίπισσα Isabella, 6, και τα δίδυμα Πριγκιπόπουλα Vincent και Josephine, 3.

dailymail.co.uk / @MailOnline / SARAH MICHAEL / Kapouti Hellenic

Comments

  1. ανέβασε selfie με τη γεφυρα του Σίδνευ
    την ειδε ο πριγκιπας
    και ζουνε αυτοί καλα΄
    κι εμεις μεστα σκατά

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ