Μαμά κατηγορείται πως δολοφόνησε τον 4χρονο γιο της επειδή «φερόταν σαν γκέι»

Μία πραγματικά τρομακτική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου που συνέβη στο Όρεγκον έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου: Η Jessica Durto, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δικάζεται στο Πόρτλαντ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες δολοφονίας, δολοφονίας από κακοποίηση και επίθεσης δευτέρου βαθμού από το 2012, για το θάνατο του 4χρονου γιου της, Zachary.

Σύμφωνα με αναφορές, το παιδί πέθανε από αμβλύ τραυματισμό στην κοιλιακή του χώρα, ο οποίος διάτρησε τα έντερα του και έμεινε χωρίς θεραπεία για δύο ημέρες. Η Durto κατηγορείται ότι κλωτσούσε το παιδί της στο στομάχι, κάτι που αποδεικνύεται πως αποτελούσε μία σταθερή μορφή βάναυσης «τιμωρίας», επειδή, τουλάχιστον εν μέρει, πίστευε πως ο Zachary είναι γκέι.


Το θέμα περί «διόρθωσης της σεξουαλικότητας» του παιδιού προέκυψε την Τετάρτη, όταν οι εισαγγελείς έλαβαν την έγκριση του δικαστή Don Letourneau να παρουσιάσουν ως αποδεικτικό στοιχείο ένα μήνυμα του Facebook από την Durto στον φίλο της Brian Canady, ο οποίος επίσης ομολόγησε την ενοχή του σε ανθρωποκτονία και επίθεση στην υπόθεση του Zachary.

Στο μήνυμά της, αναφέρει η Emily E. Smith από το OregonLive, η Dutro είπε στον φίλο της… πως είχε βάλει τον Zachary να κοιτάζει τον τοίχο επειδή την εξόργισε.

Ο γιος της θα γινόταν γκέι, του έγραφε, χρησιμοποιώντας προσβλητικά λόγια. «Περπατάει και μιλάει σα γκέι. Έλεος».

Ο Canady θα έπρεπε να «δει τι θα κάνει μαζί του», έγραφε.

Η Durto φέρεται επίσης πως έδερνε συχνά και τα άλλα της παιδιά και, όπως αναφέρει η Smith, είχε προηγουμένως καταδικαστεί για την επίθεση στο θετό γιο της μητέρας της στη Χαβάη, όπου ο δικαστής τη διέταξε να κάνει μαθήματα γονεϊκής συμπεριφοράς και διαχείρισης θυμού. Σε μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια της αναφοράς της, η Smith σημειώνει πως την ημέρα που αποσύνδεσαν τον Zachary από την τεχνητή υποστήριξη, η Durto λέγεται πως έψαχνε στον υπολογιστή της τα λήμματα «διαχείριση θυμού» και «μαθήματα γονεϊκής συμπεριφοράς». Μακάρι να είχε κάνει την αυτοαξιολόγησή της και να είχε μελετήσει αυτά τα πράγματα προτού «κανονίσει» το παιδί της.

slate.comeimaimama.gr / Thomas / examiner.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ