Η καυτή Λιβανέζα σκιέρ Τζάκι Xαμούν - Jacky Chamoun σκανδαλίζει το Σότσι - Sochi

Να ληφθούν μέτρα εναντίον της αθλήτριας ζητά ο Υπουργός Αθλητισμού του Λιβάνου, να αποκεφαλιστεί αμέσως ζητούν οι φανατικοί της Χισπολλάχ Hezbollah, να λιθοβοληθεί φωνάζουν οι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, να καεί στην πυρά λέει η Ιερά Εξέταση των Μωαμεθανών... και πάει λέγοντας... έλεος ΕΛΕΟΣ τι έκανε το κορίτσι δηλαδή που δεν κάνουν αρκετά κορίτσια του Δυτικού κόσμου? Στο κάτω-κάτω μισή Γαλλίδα είναι το κορίτσι. Ο απλός κόσμος του Λιβάνου είναι στο πλάι της.

Σάλο έχει προκαλέσει στον Λίβανο και σε ολόκληρο τον Μουσουλμανικό κόσμο και όχι μόνο αισθησιακό βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο youtube με πρωταγωνίστρια μια από τις αθλήτριες που εκπροσωπεί τη γείτονα χώρα του Λιβάνου, στου Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι - Sochi, την 22χρονη Tzάκι Xαμούν @JackyChamoun









Στο βίντεο, το οποίο εξαπλώθηκε ευρέως στο Facebook και το Twitter, η αθλήτρια του Αλπικού σκι γδύνεται και μένει με το εσώρουχο της, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια ομαδική φωτογραφία σε γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Λιβάνου, πριν 3 χρόνια.

Η ίδια απολογήθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στον FACEBOOK, όπου ανέφερε:«Το βίντεο αποτελεί μέρος από τα παρασκήνια (της ομαδικής φωτογράφησης). Δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί» έγραψε η ίδια. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη ενώπιον όλων υμών, γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι (το βίντεο αυτό) δεν ταιριάζει στην εικόνα που αντανακλά ο πολιτισμός μας.»
Embedded image permalink

Αν και ο Υπουργός Αθλητισμού στο Λίβανο, Φαϊσάλ Καραμί - Faisal Karami,

αντέδρασε ζητώντας να ληφθούν πολύ σοβαρά μέτρα εναντίον της αθλήτριας, η υποστήριξης της ήρθε από τον λαό του Λιβάνου που υποστήριξε πως η Κυβέρνηση καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την τρομοκρατία και όχι με τον γυμνισμό.

Ο κύριος Υπουργός καλά κάνει να λύσει τα 3 σοβαρά προβλήματα στα οποία είναι αναμεμιγμένος σοβαρά ο ίδιος, πριν ανακηρύξει σε μέγα σκάνδαλο τη φωτογράφηση μιας Αθλήτριας.

Σύμφωνα με πηγές του kapouti hellenic on line από τον Λίβανο, ο Υπουργός Φαισάλ είναι αντιμέτωπος με τα εξής 3 σοβαρά προβλήματα...

  1. Η κρίση που ταλανίζει το δημοφιλές άθλημα τη καλαθόσφαιρας
  1. Η συνεχιζόμενη διαφθορά στον χώρο του αθλητισμού
  1. Η αδιαφορία στους άνεργους νέους

Χαμός πάντως γίνεται και στο facebook. Έχει δημιουργηθεί το γκρουπ I Am Not Naked όπου οι θαυμαστές της Χαμούτ, ξεγυμνώνονται (κόσμια) και αναρτούν τις φωτογραφίες τους προς υποστήριξη της Τζάκι.
I Am Not Naked το γκρουπ στο Facebook. Φωτογραφία: Facebook
Ο επίσημος λογαριασμός της Τζάκις Χαμούτ στο facebook είναι facebook.com/JackieChamoun και στο Twitter twitter.com/JackyChamoun

Έχει ο Λίβανος ομάδα ΣΚΙ? Ουσιαστικά είναι μόνο 2 αθλητές όπως ακριβώς και η Κύπρος, ο Λίβανος όμως είναι μια βουνίσια χώρα με Χιονοδρομικά κέντρα και ιστορία στο ΣΚΙ από το 1913.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ